Алтернативни продукти за дамска хигиена- 4

• 50 057
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • Стара Загора
Здравейте отново!  bouquet
 Да докладвам и аз. Значи като за начало съм много доволна. Дойде ми в петък а в събота вечерта бяхме на сватба (т.е. един от най силните ми дни), танци, хора - без забележка или пропуск от чашката. Само вечерта явно не съм я сложила както трябва и имах малко по превръзката (аз нали не бях сигурна в себе си и добре че бях сложила и превръзка). Дръжката ми идваше малко дългичка и може от там да се е размествала нещо, еми резнах я наполовина, обмислям варианта да срежа още малко. Надявам се следващия път да се сработим още по-добре. Много съм доволна и надали бих се върнала отново към тампони/превръзки, особено при тези постоянно повишаващи се цени. Stop  Naughty

# 451
Не им знам цените вече.  Laughing Като минах на чашка, може би към 2,50 давах на пакет.
Значи, да речем, 30 лв годишно, излиза, че за 2 години съм я изплатила, че моята беше бая пара.
Ей, вече година и няколко месеца съм на далавера  Joy Mr. Green

# 452
  • Варна
Проблеми с поставянето и ваденето не срещнах, но незнам кога съм я поставила добре и кога не newsm78  Вие как сте сигурни, че чашката е на мястото си?

И аз не съм сигурна, но и не мога да използвам хватките от тук, защото шийката ми слиза много ниско. Един цикъл става, друг, не и така, но макар и да ми пропуска понякога, предпочитам да съм с с чашката и с ежедневна превръзка, отколкото да се върна към мазаниците и миризмите на обикновените превръзки. Тампоните никога не съм ги харесвала и съм позлвала само в най-най-крайни случаи. Някъде в трета тема обясняват за завинтването и вакуума. Не ми се търси по-упорито, но е преди тази страница

# 453
В края на морето изненадващо за мен ми дойде и се наложи да си купя тампони. Е, няма такава гадост, пфу.  Sick
И сега разбрах защо винаги ме е боляло при поставянето на тампон. Моята шийка също слиза много ниско в първите дни и при тампона изпитвам болка, а при чашката е идеално, защото тя я обгръща.
Страхотни са тия чашки, още благославям съфорумката, която ме светна за тях.  Laughing

# 454
  • Варна
Искам да си взема многократни ежедневни превръзки, за дните след чашката. Чудя се за тези http://www.ebay.com/itm/250838520045?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&am … p3984.m1438.l2649 дали наистина ще си стоят на мястото?
А също и http://www.ebay.com/itm/250821783958?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&am … p3984.m1438.l2649 -тези пък са с махащи се крилца, но не разбрах как ще останат чисти те, че да смениш само превръзката.
Как ви се струват като състав?

# 455
Моите всичките са си с нормални крилца, иначе не си представям как ще седят на място Thinking
Като състав - ако ще ги ползваш само за капки и си с чашка, са ок.
Ако искаш да ползваш само тях, без чашка, потърси такива с долен слой, който не пропуска.
Или ако са просто за ежедневни превръзки за разни течения примерно, също са ок.

# 456
  • Варна
Смятам да ги ползвам само за зацапването след цикъл, когато няма нужда от чашката. Може би долният слой плат е по-грапав и стои към бельото и без крилца. Ще си помисля малко и ще почета. Simple Smile

# 457
За тази цел стават и без допълнителния непропускащ слой  Hug, аз така ги ползвам  Simple Smile

# 458
А как се перат?
В пералнята става ли?

# 459
Да, никакъв проблем. На по-хладка вода, обаче, на топла остават по-видими петна. Или така съм чела  Laughing, аз винаги пера на най-ниската температура. Имат петънца, съвсем леки, но не знам дали е защото не съм прала правилно, или прахът не е бил добър, или просто защото за 3 години няма как да не остане някое  Rolling Eyes

# 460
Оу... петна не ме притесняват. Все пак само аз ще си ги гледам  Mr. Green
Благодаря, Ео  Hug

# 461
  • Стара Загора
Не им знам цените вече.  Laughing Като минах на чашка, може би към 2,50 давах на пакет.
Значи, да речем, 30 лв годишно, излиза, че за 2 години съм я изплатила, че моята беше бая пара.
Ей, вече година и няколко месеца съм на далавера  Joy Mr. Green

Simple Smile О на мен ми отиваха по 1 пакет тампони(16 бр. - 2.70 лв. някъде) и малко по-малко от пакет превръзки  (20 бр. - 4.15 лв. последно ги купих  #2gunfire)
Скрит текст:
always sensitive, защото само те ми понасяха
  , така че след около половин година ще съм на далавера вече Party

Някъде в трета тема обясняват за завинтването и вакуума. Не ми се търси по-упорито, но е преди тази страница

Стана ми интересно, а и не бях чела за т. нар. "завинтване" та се поразрових из темата назад. Горе долу разбрах за какво иде реч, но точното описание не можах да намеря  newsm78. Следващия път и това ще се пробвам да направя  Rolling Eyes

Относно превръзките за многократна употреба и аз обмислям следващата ми покупка да е това, колебания разбира се хиляди. Laughing Някой с препоръка за някои?  Whistling
А относно прането им аз от майка ми зная, че изцапано с кръв първо със студена вода и сапун, за да се махне петното (обяснявам си го, че от по-топлата вода кръвта се "пресича" ли и аз не знам как да го кажа, нещо като белтъка на яйцето) и след това вече и с по-топла вода може да се пере. Ами до сега поне при мен действа тази процедура Simple Smile

Лека от мен, че много се разприказвах, упс ... разписах Simple Smile

# 462
  • Балчик
На мен тези многократни превръзки ми звучат като връщане в 18 век. Баба ми е разказвала как са нямали превръзки и са си слагали парцалчета, които са прали и изварявали после.  Crazy

# 463
Да, аз понеже си поръчвам нещата на адреса в Пловдив и майка ми ги видя, като си отварях едните поръчани и  Shocked После вика, че те били карали едно време така по соца като нямало превръзки.

# 464
  • София
От къде мога да си купя чашка в София, без поръчка ?

Общи условия

Активация на акаунт