Най-вкусният балсам за устни

• 23 941
  • 117
  •   1
Отговори
Здравейте !

Търся балсам, който прави устните сочни и много вкусни. Не само да мирише, но и да има вкус. Попадала съм на такива само в чужбина. В България си купих няколко балсама на различни марки и нищо не ми хареса.

Ще се радвам да споделите опита си ! Мерси !

# 1
Здравей! Аз ползвам балсам за устни Nivea- в кутийка. Много съм доволна.  Simple Smile

# 2
Тези на Нивеа сладки ли са?
Сладък само на Avon съм имала,от детските Mr. Green Но това беше преди много години.

# 3
На Нивеа в кутийката и аз не знам да имат някакъв вкус.
С различни вкусове са EOS.

# 4
Единствения балсам със силен сладък вкус е Еос. Ползвала съм и пробвам страшно много вк. сега си взех новия на Наши Арган. За нищо не става. Няма вкус и мирис и е страшно рядък и без никаква плътност.

# 5
  • Бургас
На мен най-вкусен ми е на Nivea стик с череша.

# 6
Аз си взех на Хималая с какао и си въобразявах, че ще има и такъв вкус... Не само, че няма и помен от какао, но и е твърд като дърво. Never again.
После си купих Нивеа в кутийка с какао- доста по-течен е, обаче само мирисът е на какао, на вкус е малко странен. Взех си и на Балеа лилав- не е лош на вкус, но.. балсам като балсам. Blistex с лимон и малина е най-ароматен, но усещам само лимон, а аз не обичам... Иначе е най-добре от изброените.
Сега се чудя между Леокрема с роза, оригиналния син или новия с горски плодове.
Нивеа с праскова също ми е любопитен.
За Greenland четох във форума, че бил вкусен, ама кой точно ?

# 7
clarins instant light perfector

# 8
  • София
Само да ви кажа, че Бейби Липс с какао на Мейбълин няма нищо общо с какаото, а смърди на ванилия. Никакъв вкус.

# 9
Пробвали ли сте балсамите на I love ? С манго и папая ме заинтригува.

# 10
На Нивеа имам стик Ягода, Малина, Череша, Праскова, Ябълка и Диня. Любимите ми като цвят са диня, праскова и ябълка - правят съвсем лек цветен нюанс и имат лек блясък. Като аромат любима ми е ягодата, но тя пък прави много цвят, едно лютеничаво червено. Имам също на Нивеа в кутийки Малина и Макадамия - нищо особено, а и това бъркане в кутийка никак не ми допада. На сега пробвах 3 от нивейските балсами и нито един няма вкус. Дори и ягодата, която ухае примамливо на ягоди с много захар.
На Хималая и аз си взех с какао и не ми хареса. Гледам има био балсам с роза, но му се чудя още. На EOS ме примамват балсамите, но това, че ще трябва да го ползвам с четчица/пръст ме спира да си купя.

# 11
На Еос балсамите се мажат директно върху устните  няма нужда от никаква четка, нито пръсти /не пипам продукти с ръце никога/ и са най-икономичните балсами, като се изхабяват до самото дъно. Ползвам такъв всяка нощ и съм супер доволна. Преди това бях с Диор, също много хубав с аромат на рози.

# 12
  • Стара Загора
Нито на Nivea стиковете, нито тези бътърите в кутийките ми имат сладък вкус. Същи и никой от Babylips, които имам. Наистина сладки балсами съм си взимала от Avon, но преди години (все още имам няколко) и на Balea, но пак такъв, който вече не е в продажба.

# 13
Още един глас за ЕОS  Blush Много любим ми е Honeysuckle Honeydew  Grinning

# 14
Каква е цената на Еос и къде го има?

Общи условия

Активация на акаунт