Най-вкусният балсам за устни

• 23 962
  • 117
  •   1
Отговори
# 45
Аз имам Еоs череша, а дъщеря ми има Ягода, хубави са, на мен много ми допада изключително лесното нанасяне.

# 46
а този леокрема с мед и млако , онзи ден ми замръзна на устните, втвърди се , а беше около 5-6 градуса навън, беше много гадно, до сега не беше ставало така, дали тези на нивеа зимните ще са по-добре

# 47
а този леокрема с мед и млако , онзи ден ми замръзна на устните, втвърди се , а беше около 5-6 градуса навън, беше много гадно, до сега не беше ставало така, дали тези на нивеа зимните ще са по-добре

На Нивеа зимен нямам, но имам от другите, които са с плодови аромати. Харесвам ги много и никога не са ми замръзвали на устните. Но те разбирам какво искаш да кажеш. Ето този ми стои твърд на устните, а като изляза навън го усещам като напукан восък.

# 48
 да точно като напукан восък стана, иначе ползвам на нивеа -прасковката, но се запасих с този уж да ми предпази устните в студа,че нивеата ми се стори по-течна за студа

# 49
Пристигна балсамът на ЕОС - не съм очарована, много твърд, почти не се усеща аромат, наистина сладни, не усетих да омекоти устните Sad

# 50
На топло се размеква. Peace

# 51
На топло се размеква. Peace
Денси, вече го подарих на дъщеря ми, явно марката е известна и тя се зарадва...но това не е моят балсам! Simple Smile

# 52
Аз пък намерих в DM в Скай Сити тестери на лосионите на I love. Сигурно балсамчетата миришат подобно, приятни бяха. Май ги има в Be fit, но не знам вече дали ще си взема, имам 10 балсама и никой не ми харесва достатъчно, може би само детския от DM.

# 53
  • София
Даа, супер са си балсамчетата с принцеските  Laughing Освен на вкус и аромат много ми харесва и как омекотяват, а съм с много суха кожа принципно и от тези има ефект, дори повече от разните медицински от сорта на Eucerin и Vichy. Също и бързо попиват, не седи мазно върху устните. Сега май са само със зимните аромати, поне не виждам други по магазините, имаше преди едно кокос и череша, което е също много хубаво.

# 54
Днеска от ДМ си взех Барби Череша. Чисто бял, не е сладък, с лек, неприятен, химически аромат. Че и стои леко твърд на устните.
Другия, който си взех е NiveaNude Като другите балсами на Нивеа, и този прави устните меки и хубави, но цветът е един такъъъв.. напомня на прасковата, която ми е сред любимите, но е по-наситен и това не ми харесва. Ароматът е съвсем лек, приятен, а вкус няма.
Това е от мен Simple Smile Обичам балсамчета за устни и си купувам чат - пат, но не знам колко имам - може би към 15.

# 55
  • Бургас
Ако вкуса е водещ, то eos coconut milk категорично отговаря, защото е и сладък, и ароматен. Но за моите устни не прави абсолютно нищо - нито омекотява, нито подхранва, нито предпазва от напукване, въобще беше ми много несполучлива покупка. В момента съм с балсам на eucerin - никакъв аромат няма, абсолютно неутрален е /и на вазелин не докарва даже/ и е несравнимо по-добър за мен от eоs-a.

# 56
Голямата ми дъщеря която е на 7 годинки както написах използва този
https://www.dm.de/prinzessin-sternenzauber-kirschzauber-lippen-p … 010355086549.html придава съвсем лек цвят на усните едва забележим , има приятен аромат, омекотява моментално и има сладък вкус.Цената му е около 5 лева.
Може да го пробвате ако решите Simple Smile
Мисля ,че ще ви допадне .

# 57
  • на последния етаж
И моята дъщеря ползва тези. А също и този, много е хубав:

# 58
И моята дъщеря ползва тези. А също и този, много е хубав:

Oнлайн предлага ли се някъде?

# 59
  • на последния етаж
Нямам представа. От Гърция сме го купували.  Peace

Общи условия