Най-вкусният балсам за устни

• 23 971
  • 117
  •   1
Отговори
# 60
Нямам представа. От Гърция сме го купували.  Peace
o.к благодаря  bouquet
Ще го потърся и онлайн .
За сега онлайн намерих техни шампоаи и балсами детски с мед и нар .

# 61
  • Айтос
Балсамите на ейвън с плодов аромат са супер сладки Simple Smile

# 62
И аз много обичам балсамите за устни. За сладък вкус - този на Body Shop ми е любим.

# 63
Купих си Нивеа Нюд - харесва ми......повече от  EOS, който подарих на дъщеря ми! Wink

# 64
  • София
Аз съм твърдо за EOS, но не толкова като грижа за устните, а по-скоро добра основа за червило - особено за матови течни червила. Прави носенето им в пъти пои-комфортно. Сега използвам този с лимон, но любимият ми е кокос и ванилия. Вкусни са, но за мен това не е особен фактор - вредно е все пак Simple Smile

# 65
Ползвам този:
http://www.zoya.bg/%D0%91%D0%B0%D0%BB%D1%81%D0%B0%D0%BC-%D0%B7%D … _81_D0_B0_D0_BC-s
Ухае прекрасно, на вкус е сладък и ванилов и е напълно натурален, тоест може да се облизва до откат с нулев риск за здравето Blush
Етичен продукт и без животински съставки- това като допълнителен бенефит.

# 66
Здравейте, знаете ли къде могат да се открият тези балсами на Флормар? В Елитис и ДМ няма..

Преди 1 година ги гледах в Пловдивското Лили, сега не мога да ги открия никъде... много хубаво миришат, за вкус нищо не мога да кажа, така и не си купих.

# 67
Купих си тези балсамчета Simple Smile
- Velnea е от Lilly, на касата стоят. Имаше малина и мента. Не ми се щеше да вземам балсам в кутийка, но просто нямаше как да пропусна ментата Simple Smile Усеща се приятно и стои хубаво на устните, създава леко ментово, приятно прохлаждащо чувство. Има и ментов, но не сладък вкус.
- Ив Роше - с портокалови корички и канела. Страхотен балсам! Омекотява устните без да ги прави много влажни, лепкави или блестящи. Ухае леко и приятно, няма цвят, няма вкус. Всъщност исках да си взема с кокос, но нямаше.
- Флормар - с диня. Отвратителен балсам! То даже не е балсам според мен, а е червило. Но го водят балсам за устни. Мирише ужким на диня, ама по-скоро на някаква химия. Има силен цвят, почти като на червило. Няма вкус.

На EOS още не съм си купила. Надявах се, че ще намеря в магазин и няма да се налага да поръчвам. Всъщност все още се надявам Simple Smile Но масово из парфюмериите продават Нивеа и Бейби липс (на Мейбълин).

# 68
Еос се предлага само в Дебенамс Мол България в София. Peace

# 69
Еос се предлага само в Дебенамс Мол България в София. Peace

Не знаех. Някъде четох, че в Лили го продавали, но в нашето Лили го нямаше. А ако дойда в София, задължително трябва да се сдобия с яйцето на Сефора! Simple Smile

# 70
ЕОС си го поръчах он лайн, дойде за един ден Simple Smile

# 71
ЕОС си го поръчах он лайн, дойде за един ден Simple Smile

А от кой сайт си го поръча? Мен ме притеснява това, че може да ми продадат имитация и затова искам да го видя на живо, и да го купя от популярен магазин с добро име като Лили или ДМ. Наскоро гледах едно видео - сравняваха имитацията на ЕОS с оригинала и казаха, че на външен вид почти няма разлика. Разликата е в качеството.

# 72
Уф, не помня сайта, сигурно са ми донесли менте, защото рядко съм имала по НИКАКЪВ балсам Simple Smile Твърд, неприятно се нанася, не омекотява никак...все едно не си се мазал с нищо...
единственото положително е, че мирише хубаво!

# 73
Взех си Нивеа с череша. Има лек цвят, приятен аромат и никакъв вкус. Не съм разочарована/за тези пари/, но и няма да си купя пак. А динята Нивеа мирише готино, но на.. краставица. Иначе аз обичам краставица. Grinning Отново без вкус.

# 74
Нали ви казах, имам червило и блясък на Кларинс и двете са сладки и много приятни! Joy

Общи условия

Активация на акаунт