Алтернативни продукти за дамска хигиена- 4

• 49 668
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Аз съм с mooncup, малкия размер. Все си мислех, че ми е голяма и като родя ще стане тъкмо, но явно не. След първия цикъл мога да кажа, че съм за нова чашка и сега преглеждам темата да преценя каква. Искам някоя по-малка. Не като диаметър, а кат обем, защото цикъла ми не е обилен. Мелуна като, че ли са по-малки?

# 541
да,сравнявала съм с муункъп,определоно е по-малка мелуната

# 542
  • Stavanger,Norway/ Varna
Арлина аз съм с мелуна и с не много силен цикъл и съм страшно доволна. А защо ти е нова чашка. Размера ли на твоята ти е некомфортен или просто обема й ти се вижда голям. Ако ти е удобна, не ти тече и въпреки, че не се пълни, не виждам причина да я сменяш.

# 543
Здравейте!
Зарибена съм Simple Smile Искам само да питам - колко време след раждането може да се започне използването на чашката?
Трябва ли да се вади всеки път , когато се използва тоелтната по малка нужда?

# 544
Нямам опит още, но при първия нормален цикъл, би трябвало да е ок.
 За лохии не става, на всички чашки го пише  Simple Smile
Не се вади при всеки път по малка нужда. В началото може обаче да вадиш, за да преценяваш колко бързо се пълни в различните дни и прочие експерименти  Mr. Green Но иначе не е нужно.

# 545
  • Нейде из лудите гори...
Здравейте!
Зарибена съм Simple Smile Искам само да питам - колко време след раждането може да се започне използването на чашката?
Трябва ли да се вади всеки път , когато се използва тоелтната по малка нужда?

Здравей, аз я използвах от първия ми цикъл след раждането, но той позакъсня година  Mr. Green
Няма нужда да я вадиш за малката нужда  Wink

# 546
При мен на 4тия месец, но ми се свлича надолу и почти половината излиза сама  newsm78, аз все още обаче карам с тази от преди раждането, новата не ми е дошла, дано с нея е по-добре.

# 547
И аз ползвах още първия цикъл. По не знайни причини бях решила първия да го изкарам с превръзки... не издържах Laughing

Иначе и аз имам проблем, че се свлича и протича. Затова ще взимам нова, по-широка, но и по-плитка (наистина не ми е обилен цикъла).

# 548
моята нова мелуна съвсем ме обърка  Confused
ако ги подредя трите,ще са голямата,новата М-ка,старата ми М-ка  newsm78
вече си мисля,че не само цвета е бил дефекта на старата ми М-ка,а и размера...но и материала   Whistling -новата М-ка е по-мека,едва й правя вакуума,много трудно я слагам,инъче и-з-о-б-щ-о не я усещам/ проблема ми е мехура инъче,че ми подпира ич есто трябва да го изпразвам,а новата  дори и на пълен мехур не я усещам/  Tired

# 549
  • Stavanger,Norway/ Varna
Mamagemelar от кой модел на мелуна ти е новата, софт ли. Питам, защото искам и аз да си поръ4ам нова, аз имам сега софт модел аи съм ужасно доволна. Моята също е от дефектните между другото, ама за мен е идеална. Кофти, 4е има разлика в Мелуните, сега се спрях да поръ4вам  Thinking

# 550
и предната +дефектната,и новата са софт

# 551
Искам да си взема чашка, но все още не съм ви прочела достатъчно, за да се ориентирам и да избера. Някакви съвети да имате? Hug  bouquet

# 552
 Аз нямах търпение да чакам и не исках да се изхвърлям с по-голяма сума ,и затова си купих MeLuna. Тъй като съм раждала  и цикъла ми е обилен се спрях на L-размер. И мога да кажа, че изобщо не съжалявам- ползвам я от година и съм изключително доволна.

# 553
  • Нейде из лудите гори...
Аз нямах търпение да чакам и не исках да се изхвърлям с по-голяма сума ,и затова си купих MeLuna. Тъй като съм раждала  и цикъла ми е обилен се спрях на L-размер. И мога да кажа, че изобщо не съжалявам- ползвам я от година и съм изключително доволна.

Това все едно аз съм го писала. Нямам база за сравнение, но съм доволна от MeLuna Soft  L  Peace

# 554
  • Балчик
densi, препоръчвам ти тази марка. Ползвам я вече 4 години, нито цвят е мръднал, нито нищо. Като нова си е.  Изплати ми се отдавна. Hug Моята е размер L, заради обилната менструация, а и имам две раждания, макар и секцио. Ако някога ми е прецапвала, е било в началото докато се научих да я ползвам.Вярно е,че нямам база за сравнение  с другите чашки, но таза ме устройва на 100%, не я усеща изобщо, като изключим дръжката, която ме дразнеше, отрязах я съвсем късичко и сега всичко е ок.

http://stores.ebay.co.uk/LadyCup-menstrual-cups?_trksid=p2047675.l2563

Общи условия

Активация на акаунт