Алтернативни продукти за дамска хигиена- 4

• 49 641
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • Нейде из лудите гори...
Моята е MeLuna Soft L  Peace

# 631
Мелуната е по-малка, но краят й е по-дебел Thinking

кой край е по-дебел?

# 632
Здравейте,

Първо моля да ме извините, че задавам въпроси, които вече сте обсъждали, но от толкова четене съвсем се обърках. Става въпрос за Mooncup размер B- ползвам я от 2-3 години, но последните месеци имам проблем с нея- не мога да пишкам нормално. Ужасно трудно и мъчително е. След като я махна не усещам дискомфорт с пишкането, но сложа ли я- едва едва пишкам. Доколкото четох този проблем идва от това, че чашката притиска пикочния мехур. Може ли да ми препоръчате чашка, с която евентуално бих могла да избегна това неприятно усещане? Не съм раждала и съм под 30 години.

Благодаря Ви предварително.

Последна редакция: вт, 27 авг 2013, 13:12 от vanilla.

# 633
Аз си поръчах от Екомама и я получих преди няколко дни.
Все още не съм я използвала и не знам дали е удобна.
Не мога да се начудя обаче на цената й - защо е толкова висока? Преди да я получа очаквах нещо по-специално като че ли. Като я разгледах, честно казано не мога да си обясня защо цената й е толкова завишена и не струва от порядъка на 10лв. От каквато и материя да е изработена, някак си не ми се връзват 49лв. Някой има ли идея ....

# 634
Здравейте.

Търсейки да си купя нова Мелуна от България, видях, че в ЕкоМама вече не ги предлагат. Единственото, което намерих с нечужбинска доставка са тези (май са еднакви):

http://zdrave.alle.bg/%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%81%D1%82%D1%80%D1%83 … 1%88%D0%BA%D0%B0/
http://shop100.shopmania.biz/catalog/%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%81%D1 … %D0%BA%D0%B8-4814
http://zdrave.gollos.com.ua/134674-menstrualni-chashki-tamponi.aspx

Някакви отзиви от тях?
Или алтернатива от други сайтове с бърза доставка и не безбожно скъпи?  Rolling Eyes

# 635
Здравейте.
Доста отдавна бях чела за тия чашки и страшно ме заинтригуваха. Само че, не знам какво се замотах, забравила съм.
Страшно искам да си купя, но попрочетох малко от темата, а и от старите теми, сега не знам на какво да се спра.
Може да звучи тъпо, но само онлайн ли мога да поръчам? Няма ли ги в аптеките? Да разговаряш някак си с някой компетентен..? Rolling Eyes
Като ви чета, още повече се зарибявам, но наистина разбирам, че е проблем избирането на подходяща чашка. А цените не са най-ниски, за да си купиш 2-3-5 да пробваш разл. варианти... Crazy
Извинявам се, ако обсъждам вече обсъдени неща, но не съм чела всичко, само откъслечно.
Мерси предварително Simple Smile

# 636
Няма ги офлайн тук. Всеки, когото питаш за тях офлайн, ще направи особено погнусена физиономия и ще ти обяснява как ще ти вреди. Simple Smile
В чужбина съм чувала, че има в биошоповете. Тук в биошоповете съм виждала многократни пелени и еко еднократни пелени и превръзки, но не и чашки. Rolling Eyes

# 637
Благодаря за информацията Hug
Да, типична черта е да реагират така, щом не го предлагат. Ама ако се снабдят, ще почнат да те убеждават колко е супер Tired Ама свикнали сме, нейсе.

# 638
Аз пък все имам чувството,че съм мяркала из софийските био/еко/органик магазини?  newsm78

# 639
А, може, аз едва ли всички съм обиколила,а и от година не съм на тази вълна, та не съм и оглеждала подробно.

# 640
  • Балчик
Няма ги офлайн тук. Всеки, когото питаш за тях офлайн, ще направи особено погнусена физиономия и ще ти обяснява как ще ти вреди. Simple Smile

Аха, така е. Аз след поискана  на заем превръзка от колежка, на която казах, че не ползвам такива, имах глупостта да и обясня защо. Това, което прочетох в очите ѝ, както и на още няколко колежки присъстващи на разговора, ме накара да се зарека никого офлайн да не просвещавам в малката си тайна. Laughing

# 641
аз пък,имам повече късмет и вече имам 4 сподвижнички/съзаклятнички  Mr. Green ,ама за почти 3,5г...малко са...  Rolling Eyes

# 642
А, на мене и онлайн ми се чудят Simple Smile

# 643
Аз за това хич не се хваля с откритието, че ми е втръснало да ме гледат като полезно изкопаемо и да давам обяснения Simple Smile Обаче за сега една приятелка се зариби, за скромния ми опит от няма и година и това е нещо.

Обаче си мисля, че е много неудобна тази липса на оффлайн предлагане, друго си е да идеш някъде , да видиш на живо размери, гъвкавост.. В пъти по-лесно би било, ама да видим дали ще доживеем  Laughing

# 644
September избери си подходящия размер, според това, раждала ли си, на колко години си .. после виж какво се ползва повече, аз не знам защо си взех Софт, но съм доволна за сега  Wink

Общи условия

Активация на акаунт