Алтернативни продукти за дамска хигиена- 4

• 49 634
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Преди няколко страници някой се оплака от трудности при ваденето и се опитах да издиря с търсачката нещо по въпроса, но не успях.
По бегъл спомен в някоя от първите 3 теми се казваше, че ако не успявате да избутате надолу с мускули, другия вариант за "смъкване" на чашката е да се вади в клекнало положение, защото тогава вагината се "скъсявала" с 1/3 и съответно е по-лесно достигането. Не съм го изпробвала, защото моята чашка никога не се вмъква толкова навътре.
Другото важно условие е човек да не се паникьосва, защото от това мускулите се стягат още повече.
Порция-две искрен смях също помагали Simple Smile

# 661
  • Балчик
всички сме клечали по бани,вани...и сме викали за помощ  hahaha

А, моля, моля, аз не съм викала никого на помощ. hahaha
Действително в клекнало положение има най-добър достъп до чашката.
Аз никога не съм я завъртала.

# 662
до сега бях по задачи навън и не посмях да експериментирам сутринта с чашката като за сефте,но сега часът на истината настъпи.вкъщи съм си вече и отивам да видя какво ще стане:)

между другото приемам и съвети за марки чашки. какво мнение и инфо имате за моята? (divacup),а коя се води най-хубава?

# 663
Здравейте, момичета. Прочетох една от предишните ви теми с голям интерес.Браво за откровеността,доверието и добрият ви тон.Отказах се от този сайт преди години,заради постоянните сплетни и разпри, който витаеха в темичката в която следях и пишех.Сега,като чета вас май ще стана пак постоянен потребител. Rolling EyesМили момичета,запалихте ме много с тези чашки и яйца.За този ми е късно, но за другия месец ще се обзаведа с прословутата чашка, пък дано тези гадни превръзки си останат само спомен.Другото обаче ми е по-трудно-яйцата.Някой знае ли от къде да ги взема.В нета намерих това-http://www.jewellery.org.ua/price/stones-vstavkas.htm, и едни други за 160 лв(но са ми меко казано непосилни,пък и на вид са същите като от руския сайт).Моля, newsm17 помогнете ми.Имам голямо желание да пробвам.

# 664
Дани, преди правихме общи поръчки на яйца от един украинец. Ако се съберете няколко момичета ще ви прати. Обаче не помня на каква цена ги взехме

# 665
айца? знам,че може би досаждам като искам на готово,но длаи неможе някой линк с информация какво е това д ами дадете? за първи път го чух сега:)

иначе аз съм с чашката и съм почти на финала на този ми менструален цикъл.един път пропусна много,но това беше на сутринта.може би да е била препълнена,въпреки,че после като я извадих кръвта не беше стигнала до дупките.от време на време ми пропуска по малко,но наистина съвсем малко,като зацапване и то оскъдно зацапване.все едно тампона е вече пълен и по това познаваш,че не е зле да го смениш.да я слагам май се научих и да я вадя също,но ми минава през ума един въпрос. като я дърпам макар и лекичко този лек вакуум,който прави за кратко време не е ли вреден? дали няма опастност от свличания така?  Blush дупките за какво служат? по принцип когато съм в цикъл ме баболват яйчниците само втория ден от него,а сега чувствах спазми всичките дни....дали не ме боли от чашката? видях в нета друга марка чашки,които не с аот медицински силикон и съответно на половин цена.....те дали са препоръчителни? четох някъде също така (но на немски,което не е като на български да го прочета),че ако чашката пропуска,боли и т.н.....моите симптоми явно е голяма???? не е ли логично обратното поне за пропускането? нещо съм объркана,защото съм раждала вагинално и то два пъти,а от скоро подозирам,че имам проблеми с тазовото дъно (но не е доказано.планирам да ходя на лекар),защото прекалено често ходя до тоалетна,а не прекалявам с водата,а това не предполага ли също отслабване и разширяване на влагалището? то сложничко взе да става:) ако някой може да ми отговори ще бъда благодарна.....

# 666
Ето линкове за яйцата от началния пост
Китайски лечебни нефритени яйца:
http://www.healing-tao.co.uk/tao_of_shopping/Jade_Egg_online.pdf - на английски (непрепоръчително за отваряне в офис)
http://www.multi-orgasmic.com/jade-egg-exercise.html
http://jj-bg.info/saveti/articles.php?lng=ru&pg=207

Иначе за вакума - пробвай да не дръпваш, а да врътваш настрани, пак ще се разчупи. Peace А на какво се дължат болките ти не мога да отговоря  Confused Аз дори не я усещах, цикълът ми от 7 стана 5 дни, намаля като обем дори, въобще само положителности.

# 667
  • Балчик

принцеса_Фиона, проверявала ли си се за миома? Тя има гадното свойство да притиска пикочния мехур, много е неприятно.

# 668

принцеса_Фиона, проверявала ли си се за миома? Тя има гадното свойство да притиска пикочния мехур, много е неприятно.

уха опазил ме господ пък от това! правя си редовни прегледи всяка година,а планирам да ги направя и два пъти годишно.последно през юли бях на лекар и доста обстойно ме прегледаха,защото абортирах Sad нямам нищо. те всъщност дали могат да разберат,ако имам някакъв проблем от сорта на свличания,отслабвания на мускули и т.н.? аз незнам всъщност колко е нормално да се ходи до тоалетна,но ако пия повече от литър -литър и половина вода наистина доста ходя,но най-притеснителното е нощното ходене до тоалетна.ставам по два,три пъти и пак  сутрин (08.00) едва издържам от препълване. май не е лошо наиситна да отида да питам лекар.имам преглед на 09 октомври.

Еовин,мерси! ами нещо немога да усвоя това врътване за момента.моят цикъл никога не е бил особено обилен и дълъг и от дългогодишното ползване на тампони ми беше станал съвсем оскъден,после родих,кърмих две години,през които не ми идваше и сега се опознаваме отново с моя цикъл хахаха

# 669
  • Балчик
За нощното ходене съм чела, че е проблем с бъбреците. Нормално не би трябвало да се ходи през нощта. Но ние тук само можем да си чешем езиците, само специалист ще ти каже дали има проблем. Може пък и чашката да ти притиска пикочния мехур, зависи от индивидуалната анатомия.

# 670
2 години Shocked И аз чакам включване вече 5 месец, ама 2 години съвсем ще изперкам. Те хората се радват, аз си втълпявам, че пак съм бременна  Joy Crazy

# 671
2 години Shocked И аз чакам включване вече 5 месец, ама 2 години съвсем ще изперкам. Те хората се радват, аз си втълпявам, че пак съм бременна  Joy Crazy
Радвай се, радвай се Simple Smile А за забременяването си се пазете ако не искаш и толкова. На мен точно на 5-тия месец ми дойде, при все, че кърмих 4 години Crazy По-прецакана не съм се чувствала Crossing Arms

# 672
  • Варна
Комплект руски яйца излизаше към 33 лв. Май само аз (от общо 20-30 мами) бях недоволна.
Като качество и цена повече ми харесаха тия от китайските магазини.

# 673
Дали ще е възможно някой да даде отговор и на моите въпроси:

Първо моля да ме извините, че задавам въпроси, които вече сте обсъждали, но от толкова четене съвсем се обърках. Става въпрос за Mooncup размер B- ползвам я от 2-3 години, но последните месеци имам проблем с нея- не мога да пишкам нормално. Ужасно трудно и мъчително е. След като я махна не усещам дискомфорт с пишкането, но сложа ли я- едва едва пишкам. Доколкото четох този проблем идва от това, че чашката притиска пикочния мехур. Може ли да ми препоръчате чашка, с която евентуално бих могла да избегна това неприятно усещане? Не съм раждала и съм под 30 години.

Много Ви благодаря предварително!

# 674

май не се доразбрахме:) аз кърмих до две годишна възраст на детето,което сега е на три години.непомня колко след прекратяването на кърменето ми дойде,но беше скоро след това.имах и още около два месеца пауза покрай неотдавашния ми аборт и дефакто по-малко от година имам менструация отново.това имах предвид.писах,че я опознавам,защото не е точно като преди раждането.

Общи условия

Активация на акаунт