Алтернативни продукти за дамска хигиена- 4

• 49 638
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря Simple Smile
Да, не съм раждала, но съм над 25 (май така ги класифицираха). Ще поразровя и за статистика какво се ползва.

Не мога да разбера как така жените не са заинтригувани от това нещо. В крайна сметка, животът прогресира, всичко се развива. Как може да кажеш на някого, че си се родила с въпросните продукти, примерно, пък той да те гледа така Shocked Ами може би затова няма и да ги внесат за офлайн предлагане скоро. Tired

# 646
И не само те гледа, ами и подигравки отнася горкият продукт. Една от априлките го беше пуснала във фб групата и се скъсаха от подигравки без въобще да разучат и проверят Simple Smile

# 647
Бе нека си седят непросветени и деградиращи Laughing
Като щат, бе. Аз всичко давам да се разделя веднъж завинаги с нощното омазване, памуци, хавлии и др. Tired А като знам, че и през деня не е по-леко понякога..

# 648
  • Нейде из лудите гори...
Като ми дойде година след раждането се отвратих колко хартия ми заминава , само за да замаскирам един използван тампон, бях чела за чашки, ама още им се чудех, дъщеря ми беше с пелени за многократна употреба и чашката, просто беше продължението на това ми начинание - пестенето на еднократни щуротии  Mr. Green Който се интересува, винаги ще получи най-доброто , това е моето мнение Simple Smile

# 649
Обмислям да си взема Мелуна Класик размер М в лилаво, но това ще стане, като дадат някоя друга стипендийка след 2-3 месеца. Може ли да попитам хората с различни видове чашки колко Ви струва общо покупката + доставка, такси? И чашките потъмняват ли/цапат ли се с времето? Благодаря предварително за отговорите.   bouquet

# 650
Променя се цветът, да, но не бих казала, че се цапа Thinking На мен ми излезе скъпо, но аз взех една от най-скъпите чашки - 60 лв излезе покупка и доставка.

# 651
  • Нейде из лудите гори...
Малко се промени цвета , стана по-светла, но не се цапа и моята - Meluna Soft L, излезе ми към 35 лева с доставката  Peace

# 652
  • Балчик
Моята LadyCup, розова,ми излезе към 50-55 лева, не помня точно, с доставка от Чехия. Цвета не си е променила, само леко оттенъка.

# 653
  • Варна
Моята Лунет излезе към 40-42 лв с доставка от Англия. Не намирам промяна в цвета.

# 654
Благодаря! Страшно сте бързи с отговорите. Попитах за петна/потъмняване по чашката, защото прочетох в чужди форуми, че някои имат проблем с това, та исках да се убедя, че случаите са по-скоро единични и виолетовата ми чашка няма да стане кафяво-зелена.   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 655
На мен белите са ми потъмнявали леко, но при цветните не съм видяла някаква значителна промяна в цвета.

# 656
здравейте момичета! аз нахлувам,но друг избор нямам:) онзи ден си купих менструална чашка и нямах време да се осведомя как точно се ползва.прочетох инструкциите,от които мисля не ми е пределно ясно какво да правя,гледах и видео в ю туб как се слага,но цялата ми информация е крайно оскъдна,а.....до утре ще ми дойде! има ли нещо,което трябва спешно да знам,освен най-основните неща? как точно да я сложа? как да преценя колко дълбоко да я сложа и колко от дръжката (която ми се вижда крайно късичка) да се вижда навън и изобщо трябва ли да е навън? но пък,ако е вътре някак ми се струва,че много сложно ще бъде с изваждането.....ох не съм подготвена знам и точно за това съм тук:) ще следя темата оттук-натам. а! марката на моята чашка е Divacup големия номер (за родили разбира се.хем съм над 30 години,хем съм родила два пъти хехе),ако това има значение.избрах я импулсивно и малко на лотария.всички м исе виждат еднакви на този етап Blush

# 657
първо-успокой се!  Hug
много лесно е всичко!
просто трябва да се усети на терен-на теория нищо не ти е ясно  Wink
колкото и навън да я сложиш,трябва да можеш да завъртиш/хващайки в основата,завърташ /,за да направи вакуум
моята после се самонамества по-навътре/колкото по-напред в периода съм,толкова по-навътре влиза  Mr. Green/
за изваждането-аз първо изпразвам мехура,че инъче ми е трудно да я достигна
после я придърпвам за крачето,и стискам в основата,за да освободя вакуума,след което пак придърпвам ,за да извадя-всичко това седнала на тоалетната чиния-установих,че така мие най-лесно  Peace
Успех и спокойно! всичко се научава с времето-всички сме клечали по бани,вани...и сме викали за помощ  hahaha

# 658
леле-мале! прочетох някъде,че ако се заклещи вътре и неможе да бъде извадена се изхвърляла сама от организма.....надявам се!:) ох помня,че и преди да започна да ползвам тампони имах "сценична треска",та с еуспокоявам,че някой ден и на това ще се смея:) а как да я мия? пише с хладка вода и безпарфюмен сапун.....може ли да е с обикновен миещ препарат-душ гел,сапун и т.н. от познатите ни НЕеко неща? май нямам специален.пише,че може и да с епреварява,вярно ли е? и мерси! Hug

# 659
Аз я плакна просто с вода и преварявам.
Имам и от кърпичките за почистване, но с тях само ако няма течаща вода на място.

Общи условия

Активация на акаунт