Имената, които не понасям.

• 75 396
  • 1 224
  •   1
Отговори
# 360
То и да се е заяла първа, отговорът беше... Crazy

Какъв беше отговорът?

# 361
Отговор ли бе да го опишеш  Laughing

# 362
Аз това го написах пак офтопик като странно име. Иначе Ева много ми харесва  Peace.
Михаел@, тя и на мен ми е съседка, даже е "годеница" на сина ми.  Laughing Та моля без лоши думи за снахата.  Mr. Green

# 363
# 364
Сетих се за Самуел.

# 365
Много си е хубаво даже  Mr. Green Съкращение Сами.... Много яко  Mr. Green

# 366
  • Пловдив
Аз това го написах пак офтопик като странно име. Иначе Ева много ми харесва  Peace.
Михаел@, тя и на мен ми е съседка, даже е "годеница" на сина ми.  Laughing Та моля без лоши думи за снахата.  Mr. Green
Ще се ходи на сватба май...  Mr. Green
Да се върнем на темата - сетих се за още имена - Ивета, Ивана, Йована. Силно казано е, че не ги понасям, но нещо не ми допадат.

# 367
  • София
Истински не понасям модата в имената, много разпространените такива: примерно Виктор, откровено най - неприятното ми "модерно" име. Не ми харесва нито пълното му звучене (имахме съученик, който подигравателно наричаха ВиТк*р Crazy, някак ми се запечатало трайно... Mr. Green), нито лигавото му съкращение. Sick
Борис, Александър, Никола, Мартин, Кристиян Sick не ми харесват защото са свръх-популярни, направо ми идват в повече. Sick Не мога да възприема въобще Преслав, Пресиан, Тервел Shocked и пр. супер-модерни към този момент изг*зици. Mr. Green
От момичешките - отново по същата логика не понасям Виктория, Никол, Александра, Габриела, Елия, Дария, Марая, Вая, Ивон, Ванеса и пр. Sick
В наше село Laughing има братче и сестриче - Тифани и ДейнИън. #Crazy Не искам и да знам фамилиите. ooooh!
Морално и физически остарелите - Стоян, Петко, Ганчо и пр. няма смисъл да споменавам. Peace

# 368
На мен пък Никола, Борис и Мартин ми харесват, въпреки масовото им разпространение.

Но пък от тези масовите от Александър ми писна - поне веднъж на ден чувам някоя майка да врещи след някое отроче Алек/ Алекс (не Сашо, неее, никави Сашовци), а  пък на колко познати и роднини децата им се казват така ...изгубила съм им бройката. Такава липса на въображение  Crossing Arms

# 369
На мен от модерните най-малко ми харесва Симона.
Сетих се, защото на площадката имаме една Симона, красива като слънце. Такава изписана, мила, добра, весела, невероятно слънчево дете. Обаче името просто не ми харесва.

# 370
Като си помисля, че исках да кръстя сина си Александър...Обаче преди десетина години това име не беше така разпространено.  Thinking
Обаче от модерните имена около мен няма ни Виктории, ни Николи, ни Мартиновци. Така ли се случва, не зная, но повечето ми познати имат деца със специфични имена.

# 371
  • София
Като си помисля, че исках да кръстя сина си Александър...Обаче преди десетина години това име не беше така разпространено.  Thinking
Обаче от модерните имена около мен няма ни Виктории, ни Николи, ни Мартиновци. Така ли се случва, не зная, но повечето ми познати имат деца със специфични имена.
Брат ми е Александър, на 30 и кусур години Peace Прави майките на Александровците диви, като подвиква на децата им- Сашко, хей, Сашко hahaha
При нас е бол популярни имена, но пък има и хубави от тях, не ме дразнят всички Peace

# 372
Странно, nanu4e, и аз съм живея с столицата и активно посещавам паркове и градинки. Около мен са Георги, Цветан, Иво, Красимир, Адриан, Цвета, Марина, Антоан..

# 373
  • София
Странно, nanu4e, и аз съм живея с столицата и активно посещавам паркове и градинки. Около мен са Георги, Цветан, Иво, Красимир, Адриан, Цвета, Марина, Антоан..
Както вчера се шегувах- може един квартал да се казва Разсадника, ама при нас стана Разплодника... Crazy Много деца, много нещо Laughing Кристиян е хитът на сезона Peace и мой личен такъв....познавам поне 10 такива, 3-ма са в родата..

# 374
Да ви кажа, не сме съседи. Ех, Ева е много известна  Simple Smile!

Общи условия

Активация на акаунт