Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 55

• 50 258
  • 757
  •   1
Отговори
# 165
а тук как се забавляват

# 166
# 167
# 168
# 169
# 170
# 171
# 172
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Хелоооууу на мегдана. Hug Hug Hug

Еличка, страхотни снимки.  love001 newsm51  love001 newsm51

Какво ще къдриме ТУДЕЙ? smile3508

# 173
Очаквам да има някакви материали за предстоящия епизод.
Така като гледам  на снимките, една от последните са снимани  в някакво помещение като столова, да не би да е във Ван.

Феридето какво е весело момиче, извън образът на Китка.

# 174
  • Пловдив
Привет, момичета!

Ели, страшен хакер си     bouquet , и много ранобудна, а снимките са супер интересни.  newsm10  Докато гледах Фериде и на мен ми мина същата мисъл - явно момичето доста зор е видяло само да реве във филма, щом по природа е жизнерадостно и засмяно.

Що се отнася до снимки и резюмета, дали пък няма в последните две серии умишлено да ни държат в невидение и изобщо да не пуснат нищо.

# 175
Наистина е видяла зор ,колко ли нерви е изхабила за да се превърне в плачеща и хленчеща жена, въпреки това  се справи перфектно.
Може да им е тежко по време на снимките , но са имали своите моменти на релакс,което е видно от снимките.

# 176
Здравейте момичета Hug Hug Hug Hug
Хиацинт   страхотна закуска си спретнала    bouquet
Ели много хубави снимки си сложила.Фериде на всякъде е много усмихната.И много ядене има на всякъде ,все по масите седат  и хапват по нещо.А където има торта Мурат е нареден най-отпред  smile3521Бях се затъжила за Ешрефчо и АМ ,видях ги и тях,големи сладури.
Дано да има някаква подсказка за понеделник,че вече е време.Поне някоя снимчица да пуснат.

# 177
  • Пловдив
Ели много хубави снимки си сложила.Фериде на всякъде е много усмихната.И много ядене има на всякъде ,все по масите седат  и хапват по нещо.Бях се затъжила за Ешрефчо и АМ ,видях ги и тях,големи сладури.
Дано да има някаква подсказка за понеделник,че вече е време.Поне някоя снимчица да пуснат.

Ени, не можа ти да го опазиш твоя човек - Ешрефчо, да си го беше взела в Бг, сега щеше да е жив, милия.  Grinning  Hug

# 178
Остави,остави Елдо още не мога да го прежаля Ешреф newsm45Що им беше да го убиват,тва не са хора тия сценаристи newsm62

# 179
Ели много хубави снимки си сложила.Фериде на всякъде е много усмихната.И много ядене има на всякъде ,все по масите седат  и хапват по нещо.Бях се затъжила за Ешрефчо и АМ ,видях ги и тях,големи сладури.

Ени, не можа ти да го опазиш твоя човек - Ешрефчо, да си го беше взела в Бг, сега щеше да е жив, милия.  Grinning  Hug

Да така е отървах сладурчето, но и той много предан на Саваш,до смърт. виж само какъв мустак има вански напет момък, бодигард Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт