Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 55

• 50 246
  • 757
  •   1
Отговори
# 150
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Момичета, някой може да не може да заспи от толкоз много Мурат. Дайте и малко Нургюл, че и Пелин, че и Китка, че и Хакан Blush Blush

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 23:36 от vanina707

# 151
Ели хубаво пожелание за лека нощ.
Аааа Ванинка кви са тия приказки момиче.Накара ме да се загледам в снимката newsm78Ама аз си виждам само едни хубави очи.Хасип само може да си мечтае да прилича на Саваш.Но пък ако Явуз се обърка и го застреля тоя нов брат това с нищо не променя нещата,щото ще се усети.И после пак ще подгони Савашчо

Ванинка пак се загледах душа.И тоя път видях прилика.Ама физиономията на Саваш е с едно меко излъчване,а на Хасип е просто мазна.Леле май ме е напекло днес повече слънцето Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Айде и от мен малко разнообразие.За всички които я пожелаха ханъм ага Чичек

Шахнур ага в цялия си блясък

и лошото коте Явуз

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 23:50 от Eny87

# 152
Eни, от нашия любимец в тази тема по-хубав няма мила Heart Eyes Laughing
Обаче прилика са гонили и малко са я стигнали. Ако си го стрелнат малко новия батко, ще се създаде ситуация между братята за сдобряване . Нали знаеш, че по турските сериали героите все по болниците разбират колко са си нужни един на друг. Да не говорим, че то и в живота често става така Thinking Thinking

# 153

# 154
Да като се загледа човек и настина може да се види прилика между Саваш и Хасип.И определено ще се заформи някава драма с тяхно участие.Досега Саваш не е бил в болница та го очаквам скоро време я като пациент,я като донор.Ще има някой прострелян няма начин Явузчо трябва да си изпълни плана.
Продължавам с вуйчо Пала  и доскорошната му либоф Joy Joy Joy

братче и сестриче

И за накрая оставих тати и малкото му момче

# 155
Моментите, в които Мурат играе брат на Назан са много вълнуващи. На мен много ми харесват. Успява да покаже и уважение и съчувствие и братска обич и деликатност и въобще да демонстрира идеала за брат. Само с малкия си  брат не беше такъв, какъвто трябваше да бъде един по-голям брат. Не се опитваше да се сближи с него. Само го иронизираше и наказваше. Но това явно им трябваше на сценаристите за да включат Явуз в ролята на "брат", какъвто Мустафа явно е искал да има.

# 156
  • Разград

# 157
Добро утро!  Лек ден!

# 158
# 159
# 160
Привет, момичета. Минавам много набързо и пак изчезвам. Липсвате ми много, и темата, и филма. Но имам ангажименти, които не мога да оставя. Нищо не съм гледала, нищо не съм чела, надявам се в края на седмицата да се прибера в къщи и започвам, колкото и много имам да наваксам. Обаждам се, някой да не помисли, че съм изчезнала, и да вземе  newsm45 smile3532

Набързо едно  кафенце със  сезонни сладки от мен

Кейи се е справила чудесно с темата, поздравления. Изгарям от нетърпение какво се е случило с нашите герои, но нямам време да чета.   Hug Hug Hug

# 161
снимки зад камера

# 162
# 163
# 164
а я ги вижте тук зад камера

Общи условия

Активация на акаунт