Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 55

• 50 270
  • 757
  •   1
Отговори
# 195
# 196
# 197
A това е трей на 61 епизод:

http://www.dailymotion.com/video/xj7952_ayk-ve-ceza-61-bolum-fragmany_shortfilms#from=embediframe[/video]

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 18:15 от mgp

# 198
  • Пловдив
mgp, благодаря за снимките и резюмето!

А това е подсказка за 61 епизод от арабски сайт:

I am having a difficult time figuring out what to write in th...is tuyos....

Yavuz & Cemal try and work out their differences
Pala has a suprise for Fidan

Cicek, & Hakan work together to try an convince Lara that they are to marry

Sahnur tell Seher that Hasip already knew everything
Yavuz & Cemal working together on a secret plan, but they don't know that Savas has his own plans

SAVAS: If you were not in my life, I don't know what I would do

YASEMIN: You would be looking for me...till you found me....what part of this don't you understand

# 199
  • Пловдив
И резюмето на английски:

Savas, had opened a bank account for Hasip in which he deposited a portion of the money left by his father.  Hasip was furious with this and goes to Baldar Holding for answers.  Savas & Hasip get into an argument where Hasip informs Savas hurtfully that he cannot buy his brotherhood with money.

While the two brothers are inside arguing they have no idea that Yavuz is outside planning on completing what he has started.  Yavuz has been left all alone now that his friend Cemal has also forsaken his support, and he is determined to complete his mission knowing that it may also be his demise, but he has no idea what awaits him.

Meanwhile, Cicek is living the romance that she so desires, and at the same time she is getting ready for the big day in Van.  Hakan is upset over Lara’s response and attitude regarding the situation with Cicek and he is trying to figure out a way of consoling her.

Savas is distraught at Hasips comments, and turns to Yasemin for comfort.  She is upset at seeing the man she loves in so much pain, that she tries to comfort him the best she can, she tries to explain that Hasip has misunderstood Savas’s good intentions and that he needs some time.  After speaking with Yasemin,  Savas feels a bit more comfortable and decides that he needs to speak with Hasip one last time.

Happiness is in the air at the Baldar Mansion, with the preparations for the upcoming wedding, and the reconciliation of  Pala & Fidan.  Sahnur goes to visit Seher one more time, after this meeting she is more drained by the chain of events but she is much more comfortable as well.

# 200
mgp и Елдо страхотни сте момичета newsm51 newsm51
Ще се опитам да преведа подсказката на Елдо ,но не гарантирам за абсолютна точност.Ако видите грешки поправяйте ги без притеснение.
mgp, благодаря за снимките и резюмето!

А това е подсказка за 61 епизод от арабски сайт:

I am having a difficult time figuring out what to write in th...is tuyos....

Yavuz & Cemal try and work out their differences
Pala has a suprise for Fidan

Cicek, & Hakan work together to try an convince Lara that they are to marry

Sahnur tell Seher that Hasip already knew everything
Yavuz & Cemal working together on a secret plan, but they don't know that Savas has his own plans

SAVAS: If you were not in my life, I don't know what I would do

YASEMIN: You would be looking for me...till you found me....what part of this don't you understand

Явуз и Джемал се опитват да оправят различията си.
Пала  има изненада за Фидан
Чичек и Хакан се опитват заедно да убедят Лара за женитбата им.
Шахнур казва на Сехер че Хасип знае вече всичко.
Явуз и Джемал изработват някакъв таен план,но не знаят,че и Саваш има свои планове.
Саваш-Ако ти не си в живота ми аз не знам какъв ще съм ,каво ще правя.

Ясемин-това не ми е много ясно но мисля че е нещо такова-Ти би ме търсилл докато ме намериш,коя част от това не разбираш.
Оф това последното е малко объркано,съжалявам.

# 201
mgp, eldo, благодаря ви момичета!

Значи нищо тревожно не се е случило, много красиви Саваш и Ясемин и къде ли са двамата заедно.

А Пала е приятно впечатлен от Фидан.

# 202
# 203
  • Пловдив
Момичета, само на мен ли така ми се струва или актрисата, която играе Фидан е друга? Ако не е сменена актрисата, то Фиданка така се е накиприла, че не мога да я позная.  Laughing

Ени,    bouquet   bouquet   bouquet

# 204
Момичета, само на мен ли така ми се струва или актрисата, която играе Фидан е друга? Ако не е сменена актрисата, то Фиданка така се е накиприла, че не мога да я позная.  Laughing

Ени,    bouquet   bouquet   bouquet

По скоро Фидан е с прическа и кърпата открива лицето и , а не пада отпред, изглежда като нова hahaha

# 205
А котето на Зизу го дават много измършавял , все едно наистина е измъчен,озлобен #2gunfire

Тази серия дано Саваш и Ясемин са повече заедно , защото са сладки

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 18:51 от eliNIM

# 206
А това май са репликите от трея, преведени на английски:

Savas: Hasip this is not mine, you are talking about actually what belongs to you
Yasemin: He problems with his father are different than yours
Savas: There will be long tables set up for peace
Sahnur: But there is still a ...war brewing on the outside
Savas: This man is acting like a madman at this point
Yavuz: You are going to pay Savas!
Cicek: I am hopeful that nothing will go wrong on a day like this
Lara: I do not want you to see my father, this is upsetting me
Hakan: Lara
Shanur: Yasemin now you
Yasemin: You love isn't that beautiful
Sahnur: This murderer wants to turn a happy occasion into a nightmare

# 207
Фиданка май защото е с по тъмна кърпа за това изглежда разлчина,ама според мен си е старата актриса.
Превеждам второто резюме,дългото.
Саваш отваря банкова сметка на Хасип,където депозира пари оставени от баща му.Хасип е ядосан и отива във Балдар Холдинг да иска обяснение .Хасип казва,че Саваш не може да купи братството му с пари.
Двамата братя се аргументират вътре и нямат идея,че Явуз е отвън и планира как да завърши това което е започнал.Явуз сега е останал съвсем сам и приятеля му Джемал не го подкрепя.Явуз е решен да завърши мисията си знаейки,че тя може  да доведе ди смъртта му,но той няма представа какво го очаква.

Чичек изживява романса който желае,в същото време се подготвя за големия ден във Ван.Хакан е притеснен заради отношението на Лара и се опитва да намери начин да я утеши.
Саваш  объркан от думите(коментара) на Хасип  се обръща към Ясемин за комфорт,успокоение.Тя е разстроена да види мъжа когото толкова много обича наранен и се опитва да го успокои както може.Опитва се да обясни ,че Хасип не е разбрал добрите намерения на Саваш  и че просто се нуждае от време.След разговора с Ясемин ,Саваш се чувства по-добре и решава,че трябва да говоро още един път с Хасип.
Щастието е във въздуха в къщата на Балдар,с предстоящата сватба и сдобряването на Фидан и Пала.Шахнур отива да види Сехер още един път,след срещата тя се чувства много по-добре.

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 19:52 от Eny87

# 208
Чичек изживява романса който желае,в същото време се подготвя за големия ден във Ван.Хакан е притеснен заради отношението на Лара и се опитва да намери начин да я утеши.

Саваш ще се жени във Ван,но и Китка ли ще се жени там

Момичета  smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

# 209
  • Разград
ASK VE CEZA 61 FRAGMANI !!

Общи условия

Активация на акаунт