Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 55

• 50 273
  • 757
  •   1
Отговори
# 210
Savas: Hasip this is not mine, you are talking about actually what belongs to you
Yasemin: He problems with his father are different than yours
Savas: There will be long tables set up for peace
Sahnur: But there is still a ...war brewing on the outside
Savas: This man is acting like a madman at this point
Yavuz: You are going to pay Savas!
Cicek: I am hopeful that nothing will go wrong on a day like this
Lara: I do not want you to see my father, this is upsetting me
Hakan: Lara
Shanur: Yasemin now you
Yasemin: You love isn't that beautiful
Sahnur: This murderer wants to turn a happy occasion into a nightmare

Саваш-Хасип това не е мое,това принадлежи на теб.
Ясемин-............
Саваш-Ще има дълга маса,създадена за мир.
Шахнур-Но все още има война от вън.
Саваш-Този човек действа като луд.
Явуз-Ти ще си платиш Саваш.
Чичек-Надявам се,че нищо няма да се обърка в такъв ден.
Лара-Не искам да се виждаш с баща ми,това ме разстройва.
Хакан-Лара
Шахнур-Ясеиин сега ти
Ясемин-.....
Шахнур-Този убиец иска да превърне този щаслив ден в кошмар.

Нещата които казва Ясемин нещо не мога да им схвана смисъла затова съм ги оставила непреведени.
He problems with his father are different than yours-Това може би е в смисъл,че проблема на Хасип с бащата е различен отколкото проблема със Саваш,мисля че има пропуснати букви или думи,смисъла е никакъв или поне аз не го схващам.

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 20:02 от Eny87

# 211
Eny, ти си съкровище.Става ясно че Явуз не се отказва от своето намерение, но Саваш е подготвен, какти и всички останали в конака  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 212
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Здравейте момичета Hug Hug Hug

Сума ти време разглеждах постнатите снимки.  Много са хубави и благодаря на всички, които са ги намерили. Ако бях почнала от зад напред щях да помогна на Ени.

Но Ени - ти си действала като автомат. Браво на теб  bouquet  bouquet  bouquet
Гледам превода ти от трея. На мен ми се струва, че това непреведеното на Яска е следното:
1. Проблемът с баща му е различен от твоя
2. Ти не обичаш да е толкова красиво ( в смисъл шармантно..)

В последното изречение, което казва Шахи мисля, че не е "щастлив ден" , а е "щастлив повод"

Ама и моя английски е като твоя. Като четях подсказката и аз се затрудних където ти си се позапънала Blush

# 213
ПРИВЕТ, МОМИЧЕТА!

Чичек изживява романса който желае,в същото време се подготвя за големия ден във Ван.Хакан е притеснен заради отношението на Лара и се опитва да намери начин да я утеши.

Саваш ще се жени във Ван,но и Китка ли ще се жени там

Освен да готвят двойна сватба - Саваш открива фабрика, в която ще работят хора от двата аширета, част от земята на Балдар ще се работи от Моранови, Чичек ще отваря училище с парите от иска на Явузовата фирма към агенцията на Ясемин, Хакан е приятел и служител на Балдар и бъдещ зет и управител на бизнеса на Моранови. Защо не двойна сватба тогава  hahaha    hahaha    hahaha
Ама като гледам (в парично изражение, де) за всичко плаща пак Саваш   newsm78   Laughing

А тя работата на Явуз ясна от трея - този път охраната на Балдар холдинг май ще се размърда и ще свърши малко работа. Изглежда, че тигровото коте на Зизу е вързано за един стол и го пазят в някакво хале.   newsm78

# 214

А тя работата на Явуз ясна от трея - този път охраната на Балдар холдинг май ще се размърда и ще свърши малко работа. Изглежда, че тигровото коте на Зизу е вързано за един стол и го пазят в някакво хале.   newsm78

Бойле Нейде, аз много се озадачих от този момент с вързания Явуз в трея. Защото ми се струва, че противоречи на част от текст в подсказката, където се казва, че Явуз и Джамал имат някакъв таен план, Саваш казва, че Явуз иска да опорочи повода за празник във Ван. А и Явуз тръгна към холдинга на Балдар въпреки нежеланието на Джамал.

Освен това не мисля, че ако охраната на Саваш е хванала Явуз ще го държи в хангар, и няма да го предаде на полицията. Май, котето някой друг ще го поприбере от входа на холдинга. И вероятно това ни дават, че наблюдават на компа (може би запис от камери) Саваш и другите  Thinking Thinking

Може самия Джамал да си го прибере и да го върже замалко докато го укроти. Може да е конкуренцията. Ама да е охраната на Саваш ми се струва най-малко вероятно. Обаче знае ли човек защо могат да го пазят така:35: hahaha

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 21:13 от vanina707

# 215
Може самия Джамал да си го прибере и да го върже замалко докато го укроти. Може да е конкуренцията. Ама да е охраната на Саваш ми се струва най-малко вероятно. Обаче знае ли човек защо могат да го пазят така:

Когато Явуз мърморейки се заканва на Саваш не ви ли се струва , че е в кола, нещо като арестуван или придружаван. Подсказват за планът на Саваш относно Явуз, а нека и освен него, Явуз, да има друг с една стъпка напред, стига е бил супермен

# 216
Може самия Джамал да си го прибере и да го върже замалко докато го укроти. Може да е конкуренцията. Ама да е охраната на Саваш ми се струва най-малко вероятно. Обаче знае ли човек защо могат да го пазят така:

Когато Явуз мърморейки се заканва на Саваш не ви ли се струва , че е в кола, нещо като арестуван или придружаван. Подсказват за планът на Саваш относно Явуз, а нека и освен него, Явуз, да има друг с една стъпка напред, стига е бил супермен

Ели, да така е. В колата от двете му страни стои човек. Което означава, че някой го е натикал на задната седалка. И това вероятно е станало в момента когато стоеше пред холдинга. Най-вероятно въобще не е  успял да влезе там. Ама кой го е организирал това пъхане в колата е въпросът Thinking И кога е направен тайния план между Джамал и Явуз. Нали в предния епизод даваха, че Джамал го напуска ooooh!

Обаче идеята която и Бойле Нейде е доловила за двойна сватба е много хубава. Аз между другото си я бях пожелала преди няколко темички

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 21:36 от vanina707

# 217

Ели, да така е. В колата от двете му страни стои човек. Което означава, че някой го е натикал на задната седалка. И това вероятно е станало в момента когато стоеше пред холдинга. Най-вероятно въобще не е  успял да влезе там. Ама кой го е организирал това пъхане в колата е въпросът Thinking И кога е направен тайния план между Джамал и Явуз. Нали в предния епизод даваха, че Джамал го напуска ooooh!
Вероятно са хората на агата , който съобщи на Чичек за нападението над Саваш. Останах с впечатление, че той ще търси Явуз, възможно е той с неговите хора да го прибере в колата, знаейки що за план има. Но и господата от високите етажи замесени с дрогата,също може да имат участие

# 218
Може би пък неволният (или нарочен) спасител ще бъде Джемал. Той на няколко пъти искаше да предупреди Явуз, че встрастяването му в това отмъщение ще го изведе на лош край. За жалост не знаем точно за какво говореха Джемал и Саваш в кратката им среща в една от предишните серии. А той е притеснен и от това, че емоционалната неовладяност на Явуз ще му докара неприятности - вече го арестуваха веднъж - и това ще провали плановете му за бизнеса с праха. Може би ако отвлече Явуз тогава ще се опитат да изгладят различията си и да продължат с "бизнес" плановете.  newsm78

Май и ние можем да отворим детективска агенция, ако вече няма създадена такава още с ранните серии. Или беше само брачна  newsm78    Joy    Joy    Joy

# 219
  • Пловдив
Момичета, виждам че обсъждате новините около предстоящия епизод, но аз след като се успокоих, че пострадали от нашите хора няма, се отдадох на "Любовта обича съвпаденията". И се наревах едно хубаво, както отдавна не го бях правила.

Обаче в нашия си филм, драмата май е на път да приключи. И аз няколко пъти връщах трея, за да съм сигурна, че Явуз е вързан за стола. Струва ми се, че това е същото хале, където се срещнаха двамата с Джемал. Затова си мисля, че е възможно връзването да е преди отиването пред холдинга.  newsm78

# 220
Момичета, а аз доволна от трея (дано няма отново изненада от екипа) и че всички са живи и усмихнати, се замислих дали Ясо ще облече тържествената роба, получена в наследство от Шахито, на тържеството във Ван  newsm78

Ох, електриковата рокля е много елегантна, макар че това не е от любимите ми цветове. Но на новата ханъма и стои изключително добре. 

# 221
Koгато се появи за първи път Явуз, за разлика от някои гледащи, на мен не ми хареса погледа му, хитър и подмолен,пронизващ , изпиващ . Мислех , че е с много силен характер, формирането на който е повлияло времето в затвора. Такъв беше докато не разбра, че е влюбен или така  мисли. И сега сценаристите ни го представят невъздържащ се тип,чийто чувства го направляват в необмислени и писковани постъпки и действия.  Той е човек и има и той слаби моменти. Ето точно тези моменти Джамал ще улови и  използва ,а защо не и Саваш да извърши това.

# 222
  • Разград

# 223
Eldo, ние вече рева-а-ахме на този филм отдавна. Аз лично три пъти ревах. Но като мине малко време няма да имам нищо против пак да си порева. Защото вече му свикнах с финала гледайки клипчета с двамата герои и защото според мен е много добре направен филм.

Обаче, тук в темичката "докъде стигнахме " както казваш ти. Вместо да се радвам, че няма размяна на бъбреци и кръвопреливане, аз си мисля "кой напъха Явуз в колата". Все пак имам основание. Ако е Джамал, заплахата не стихва в този епизод и Явузчо ще си е жив докрая. Ако е конкуренцията, защо ще го държат тъй хлабаво вързан, а не си го гръмнат тихичко в някой храст. Ако е Саваш, това общ план с полицията ли е за да хванат още някой осван Явуз или Саваш пак си играе с огъня. Невярвам да ни изтръскат нещо от рода - Саваш дава Явуз на аширета на Моранови, те сами да се разправят с него. Тъпо ще е . Най- интересно е може би предположението, че агата с когото Китка разговаря, го отвлича и връзва, а в началото Явуз не разбира кой го е отвлякъл. но такава ситуация също е рехава. В крайна сметка Явуз и в предпоследната серия не е занулен.

Бойле-нейде, аз определено искам да видя Яска с подарената носия от свекървата. Такова трябва да е шоуто според мен. Ама ако са две сватби, как ще изглежда Китка до нея Joy hahaha Joy hahaha

# 224
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт