Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 55

• 50 298
  • 757
  •   1
Отговори
# 315

"Карлсон" е на почти всички снимки  Laughing Laughing

# 316
  • Разград

# 317
Здравейте момичета  Hug
Пенда е сложила снимки от сериала,а Ваня от Монте Карло .Страхотни сте момичета   bouquet  bouquet
Аз слагам обедното кафето.

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 13:38 от Eny87

# 318
Привет, дружки-Савашки. Вече съм на линия, много нещо сте изписали, а аз още не съм изчела старата тема. Само да ви поздравя и се връщам да чета. После ще мисля и за анкетата. А тази темичка е юбилейна - 55-та. Да ни е честита и да стигнем и до 100-ната. Как ги навъртяхме само, с лекота и с любов. И благодарение на всички, които се грижат атмосферата да е винаги приятна и приятелска, с много снимки и колажи, с безброй чудесни клипчета, с новини.

Hug Hug

# 319
  • Пловдив
Здравейте, дами!

Пенда, снимките с малкия ага и брат му са много сладки. И как ти дойде наум този Карлсон - много сполучливо, браво!

Ваня, за клипа от Монте Карло   bouquet   bouquet Туба след две години покрай Джансел и много добре се справи с френския, но и Мурат проговорил френски, след като се справи с английския  Laughing

# 320
Изчетох най-после старата тема и искам да поздравя Таня. Танче, страхотно, много съм щастлива, че Мурат те е забелязал. Поздравления, много, много се радвам, това е голямо признание за прекрасните ти  творения. И съм горда, че си сред нас и че сме толкова добри виртуални дружки.

# 321
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Здравейте момичета Hug Hug

Eldo, Eny87, damana, yupetrov7. lilims, boule-neiqe, пенда , благодаря ви че почетохте с мен вчера малкия ми празник. Да сте живи и здрави пак да се срещаме с новите проекти на любимците ни и пак да сме си дружки. Laughing Hug Laughing Hug Laughing Hug

От това, което съм изпуснала най-много ми хареса инфото на пенда от зад кулисите. Тия малките са такива фокита. А атмосферата която лъха от всички снимки показва, че сериалът е правен с любов и вдъхновение от всички. Дай боже да запазят приятелските си чувства един към друг. Praynig Grinning

И естествено, че още от сутринта, като се прибирах чаках да видя някоя снимчица от Монте Карло. Ваня, голямо тенкс. Лошо качество, но се изкефих. Понеже не зная френски ама хич, някой да ме просветли - Мурат актьор ли каза или актриса. Имам чувството, че каза актриса, а излезе мъж. newsm78 newsm78

Тук от няколко дена пазя линк към една снимка на Мурат и Синан - приятели в живота, приятели и на екрана.

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 14:30 от vanina707

# 322
  • Разград

# 323
  • Разград

И естествено, че още от сутринта, като се прибирах чаках да видя някоя снимчица от Монте Карло. Ваня, голямо тенкс. Лошо качество, но се изкефих. Понеже не зная френски ама хич, някой да ме просветли - Мурат актьор ли каза на френски или актриса. Имам чувството, че каза актриса, а излезе мъж.

Мурат обявява наградата за Най-добра актриса,
а я получава мъж вместо нея, ето и спечелилата актриса Louise Monot.

# 324
Здравейте момичета!Благодаря за инфото и снимките.Тези които са зад кадър винаги са ми били много интересни.Отплеснах се по снимката на Емрах/Ешреф/ има невероятни очи.Много го харесах като актьор още в Аси.Eldo благодаря за помоща.  bouquetНе бих могла да се сърдя ако искам да напредна.А както са казали хората с питане и до Цариград се стига.

# 325
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Ване, благодаря за разяснението. Усещах, че трябва да е нещо такова, защото ми се счу, че този господин след като взе статуетката и почна на френски като че ли спомена нейното име. Ама не бях сигурна. Преди малко изгледах разширен вариант на ситуацията. Туба като че ли подава и втора статуетка на този г-н. Пак ли е същия? Кой е той и това пак ли са Туба и Мурат- не ми стана ясно.

Дано дадат в сайта на фестивала по- качествено заснемане на церемонията и дано има репортажи в турските вестници. Иска ми се да видя Мурат щастлив. Пък и ми харесва да са с Туба един до друг. Аз продължавам да ги харесвам като екранна двойка.

# 326

Много се радвам за Мурат и Туба Hug  стилни ,елегантни и красиви- достойно представиха турското кино на фестивала в Монте Карло Peace
Благодаря на ВАНЯ   bouquetза инфото

Снимките зад кадър са много забавни и показателни с колко любов и настроение са правени снимките Peace ПЕНДА   bouquetблагодаря Hug

# 327
Ваня, благодаря за материала за Туба и Мурат!

Стилни в черно, елегантни и хубави, заедно представят турското кино. Ами могат само да бъдат горди, представяйки страната си на такъв форум от световна величина.Много хубава екранна двойка са си двамата.
 Форумите сега, ще имат материал за още повече коментари и снимки, фенската любов към двамата е голяма.

# 328
ПЕНДА, двамата слаурковци на снимката са прекрасни, какви са бонбончета , да ги схрускаш от целувки, много много хубави кадри зад камера. 

# 329
  • Разград
AŞK VE CEZA_Savaş ve Yasemin_Canım Sevgilim

http://www.dailymotion.com/video/xj8l4r

Общи условия

Активация на акаунт