Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 55

• 50 291
  • 757
  •   1
Отговори
# 300
boule-neige   много хубаво си описла правомощията на агата    bouquet
Пенда страхотни снимки си намерила    bouquet
Мисля,че последната серия на нашия сериал е на 13 юни.Така поне ми го преведе чичко Гугъл.

http://www.youtube.com/watch?v=UoU76iqAH18&feature=player_embedded#at=26

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 01:10 от Eny87

# 301
Някай знае ли кой е този пухкавият до Томрис (толкова е мъничка!)? Има го сниман с почти всички артисти.

Мисля, че преди време някой беше пуснал информация и снимки, че това е братът на Нургюл, който е част от техническия снимачен екип.

# 302
не е братът на Нургюл, но е от снимачния екип  Peace
в последната серия даже го видях в кръчмата зад Джамал, похапваше си сладко  Laughing

# 303
  • Пловдив
boule-neige, пенда,    bouquet   bouquet пенда, и аз ще трябва да преговарям.  Laughing

# 304
ей го  Laughing Laughing

ами лятото това ще правим  Grinning Grinning

# 305
  • Варна
Мисля,че последната серия на нашия сериал е на 13 юни.

Последната серия ще е на 20.06.2011. Появи се е информация, че на 13 юни имало някакви награди и нямало да дават ЛиН. Фенове на сериала, обезпокоени от тази новина са отправили въпрос към телевизията и те официално са съобщили, че на 13 юни ще има епизод на ЛиН, а финалната серия ще се излъчи на 20.06.2011 г.

“Aşk ve Ceza”, finale doğru yaklaşan yeni bölümüyle  13 Haziran Pazartesi akşamı 20.00’de atv’de.
Наближава финала на "Любов и Наказание", новия епизод на 13 юни, понеделник от 20.00 ч. по АТВ.
/на мен Гугъл така ми го превежда  Simple Smile/

# 306
Момичета, съвсем сме се поболели май. Мислим за последните серии като тежко зависим пушач, който вади последната цигара от кутията, а са го прилъгали някак да излезе в гората и в следващите няколко часа няма откъде да си купи. Пълна зависимост.  Laughing    Laughing    Laughing

# 307
  • Разград

# 308
Мисля,че последната серия на нашия сериал е на 13 юни.

Последната серия ще е на 20.06.2011. Появи се е информация, че на 13 юни имало някакви награди и нямало да дават ЛиН. Фенове на сериала, обезпокоени от тази новина са отправили въпрос към телевизията и те официално са съобщили, че на 13 юни ще има епизод на ЛиН, а финалната серия ще се излъчи на 20.06.2011 г.

“Aşk ve Ceza”, finale doğru yaklaşan yeni bölümüyle  13 Haziran Pazartesi akşamı 20.00’de atv’de.
Наближава финала на "Любов и Наказание", новия епизод на 13 юни, понеделник от 20.00 ч. по АТВ.
/на мен Гугъл така ми го превежда  Simple Smile/

keii твоя гугъл превежда по готино от моя JoyОще по -хубаво имаме още цели три срещи с нашите сладури. newsm68
boule-neige  напълно си права.Пълна зависимост от ЛиН.Въпреки че знам ,че ако има 3-ти сезон то той към края си ще бъде пълна боза,но въпреки всичко искам да гледам още ЛиН.

# 309
# 310
                                   Добро утро!

За снимките в и зад кадър , за новата  информация БЛАГОДАРЯ на всички!
Приятни почивни дни, на работещите лека и спорна работа!

# 311
Добро утро!
  Ели, благодаря за кафето, добре ще ми дойде! Приятни почивни дни на всички и да става понеделник по-бързо.

# 312
  • Разград

# 313
да потанцуваме  Laughing Laughing

# 314

Общи условия

Активация на акаунт