Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 55

• 50 253
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Тук съм, но като гледам мегдана цяла вечер е бил почти празен. Няма желание за дискусии, сигурно защото новини няма, а и народа явно не очаква нещо тук необичайно да се случи Thinking СТрастите май се укротиха. Някои от "обичайните заподозрени" почнаха работа и време не им остава ooooh! Някои от останалите са при аситата, че сега там е интересно, други са при султана Flutter Grinning

Елдо, сори, че ме нямаше да ти отговоря навреме. Знам как се чувстваш пред "рожбичките ти", защото и аз малко на по друг фронт съм създавала разни нещица, тръгвайки от нула умения и стигайки до ръкопляскания.

Искрено и благородно ви се радвам и на тебе и на Танчето и на някои други момичета за хъса, който продължавате да имате. При мен не че няма хъс, но само хъс не стига, защото работата ми наистина много ме натоварва. Ако бях тръгнала да търся програми за клипове щях съвсем да я закъсам, а с това което правя на тръстиката засягам интересите и на други хора.

По принцип, много често уж съм в темата, а аз съм отворила друг файл с нещо, което трябва да се свърши и не търпи отлагане. И естествено, че по този начин всичко става много по бавно или се отлага във времето и така ден след ден постепенно става "задръстване от всякъде". Толкова безсънни нощи от както съм във форума никога през живота си не съм имала. Дори в периодите, когато работех за едни буквички пред името си. Обаче копнея, да останем приятелки и в някой прекрасен ден да кажа "Момичета, знаете ли че на мен ми е дошло времето да се пообуча на някои нещица. Ще помогнете ли?"

# 571
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Среднощен поздрав до всички верни на темата момичета с:

Mina & Ornella Vanoni - Amiche mai

# 572
Добро утро!

# 573
  • На юг от тук
Добро утро или то вече станало добър ден. Ванинка снощи си била саминка в наша градинка. Е аз започнах като Зизу да пиша... това в кръга на шегата.
Времето е предваканционно и много тръстика се е насъбрала.  Да поразчистим, че иначе йок отпуск у съседите- решили сме да видим хотелчето с огромния парк от 22 епизод. Дано не ни се размине.
А клипчетата са меда за душата през деня.
А хади да тръгвам, че да не ми резнат надника днес. А на мен лично ми е интересно само ТУК. Защото сме от една порада- на умеещите да се радват на живота и чуждото щастие. Е широки балкански души сме. Дано денят е приятен на всички  bouquet newsm51 newsm51 smile3525

# 574
  • Пловдив
Добро утро!
Тази сутрин чаят и компанията са от мен. Хубав и ползотворен ден ви желая.

Ели, вчера много липсваше.

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 19:10 от Eldo

# 575
Тук съм, но като гледам мегдана цяла вечер е бил почти празен. Няма желание за дискусии, сигурно защото новини няма, а и народа явно не очаква нещо тук необичайно да се случи Thinking СТрастите май се укротиха. Някои от "обичайните заподозрени" почнаха работа и време не им остава ooooh! Някои от останалите са при аситата, че сега там е интересно, други са при султана Flutter Grinning

Елдо, сори, че ме нямаше да ти отговоря навреме. Знам как се чувстваш пред "рожбичките ти", защото и аз малко на по друг фронт съм създавала разни нещица, тръгвайки от нула умения и стигайки до ръкопляскания.

Искрено и благородно ви се радвам и на тебе и на Танчето и на някои други момичета за хъса, който продължавате да имате. При мен не че няма хъс, но само хъс не стига, защото работата ми наистина много ме натоварва. Ако бях тръгнала да търся програми за клипове щях съвсем да я закъсам, а с това което правя на тръстиката засягам интересите и на други хора.

По принцип, много често уж съм в темата, а аз съм отворила друг файл с нещо, което трябва да се свърши и не търпи отлагане. И естествено, че по този начин всичко става много по бавно или се отлага във времето и така ден след ден постепенно става "задръстване от всякъде". Толкова безсънни нощи от както съм във форума никога през живота си не съм имала. Дори в периодите, когато работех за едни буквички пред името си. Обаче копнея, да останем приятелки и в някой прекрасен ден да кажа "Момичета, знаете ли че на мен ми е дошло времето да се пообуча на някои нещица. Ще помогнете ли?"

Ванинка - напълни ми душата с този си твой пост! Hug  bouquet  bouquet Защото дума по дума, това което си написала се отнася и до мен !
При мен тръстиката особено през летния сезон е с огромни размери и просто няма обиране! То не са коси, не са вършачки, не са механизирани уреди - но те това си е - нон стоп, че даже и в излишък!  ooooh! ooooh! ooooh!
Не мога да се вписвам в темата редовно, много неща пропускам,  затова не съм в час и не мога адекватно да се включвам!
Но искрено Ви се радвам, че има душички, които поддържат духа на тази тема, радвам се, че намерих единомисленички тук -  прекрасни момичета, които ме зареждат винаги положително, щом надзърна в темата!  Peace Peace Hug Hug  bouquet  bouquet smile3525  love001  love001  love001
Наистина преводите малко се бавят, но винаги съм била на мнение, че никой не ми е длъжен с това и си чакам чинно! Peace PeaceДаже и съм благодарна на момичетата, които отделят от безценното си време за това!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

И не на последно място да кажа, че стигнах до убеждението, че наистина до като не излезе пълния превод на съответната  серия е безмислено нейното "чепкане". Токова много неща допълнително се изясняват, че просто предварително не си струва толкова много да се ентусиазираме! Но от друга страна и си е много забавно да си разцъкваме нашите си сценарии -  Peace Peace

А сега, къде е Зизу с - "КАКВО ЩЕ КЪДРИМ  ТУДЕЙ???

Просто забравих и да кажа :

Hug HugДОБРО УТРО, МОМИЧЕТА! ВЕСЕЛ И ЗАКАЧЛИВ ДЕН ОТ МЕН! Hug Hug

# 576
 HugЗдравейте,момичета Hug!
Толкова много ми липсвате,че не може да бъде.Открадването на няколко минути на ден от служебния комп не е,като денонощното присъствие тук от домашния .И честно да си кажа дори сериала не ми е толкова важен,когато не мога да го споделя  с вас.
Стига съм си изливала мъката.

# 577
Защото сме от една порада- на умеещите да се радват на живота и чуждото щастие. Е широки балкански души сме. Дано денят е приятен на всички  bouquet newsm51 newsm51 smile3525

Еееех Ккатинна, колко хубаво си го казала! Радващи се на живота и на чуждото щастие!.........Може би и при нас е щастието, но трябва да го видим, да го усетим! То се крие зад всеки ъгъл! Само трябва леко да открехнем клончето, което ни пречи....! Peace Peace

# 578
Данет, Hug Hug Hug привет мила! И аз много рядко се вписвам, но усетих и твоята липса! ooooh! ooooh! Трудно е, когато се вписват няколко ангажимента в пейзажа, но трябва да се справяме! Peace Peace Peace

# 579
  • Пловдив
Кафето трябваше дайето да го сервира, ама той така се заплесна да обяснява, че нищо сложно няма, че то изкипя.  hahaha

Гони, Дани, радвам се да ви "видя". Дани, твоите колажи определено ми липсват.

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 18:01 от Eldo

# 580
  • Пловдив

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 18:57 от Eldo

# 581
Елдо,  извинявам се , че със закъснение благодаря за таз сутрешния чай!  bouquet  bouquet Напоследък не съм много по кафето и чаят ми дойде в повече от добре, а като прибавим и компанията ..........хм,хм....... Hug Hug Hug Joy Joy

# 582
Дани, твоите колажи определено ми липсват.

И на мен - много! Peace Peace Peace

# 583
  • Пловдив

Тази сутрин съм се отдала на гифчета и ако не наваксам през деня, пак ще си имам нощна домашна работа.  Laughing  Laughing

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 19:40 от Eldo

# 584

Ели, вчера много липсваше.
Да много ми липсвахте , но имах включване само от служебния компютър, в къщи и двата бяха заети от децата.

Здравейте!

Гони, Дани  Hug Hug  Много е гадно, когато не можеш да си в темата с виртуалните приятелки поради липса на техника.

Общи условия

Активация на акаунт