Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 55

• 50 226
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
keii   Hug Peace  bouquet smile3525 newsm51  love001  love001
Много разсъждавам върху третия клип, но наистина ми трябва и точен превод! Това сигурно е от филма в който се снима Нюргюл и доколкото помня беше и нещо награден! newsm78 newsm78 newsm78Може и да бъркам - за което моля за извинение! Много малко съм в нет-пространството и много неща ми убягват, за което страшно много съжалявам! Hug Hug Praynig Praynig Peace Peace  bouquet  bouquet

# 661
  • Варна
keii   Hug Peace  bouquet smile3525 newsm51  love001  love001
Много разсъждавам върху третия клип, но наистина ми трябва и точен превод! Това сигурно е от филма в който се снима Нюргюл и доколкото помня беше и нещо награден! newsm78 newsm78 newsm78Може и да бъркам - за което моля за извинение! Много малко съм в нет-пространството и много неща ми убягват, за което страшно много съжалявам! Hug Hug Praynig Praynig Peace Peace  bouquet  bouquet

Филма се казва "Çınar Ağacı" /"Чинара" - не съм съвсем сигурна в превода/ - семейна драма.
Нургюл се снима в него през 2010, когато започнаха и снимките на 2 сезон на ЛиН.
В третия клип героинята на Нургюл - Сонай казва: "Благодаря, мамо." После казва,
че много съжалява за някакъв инцидент и я моли да се върне да живее при тях
/в тези кадри, майка й е в старчески дом/. Майка й казва, че ще си вземе и сандъка
/голям съндък, пълен с нейни вещи, които смята да остави на децата си/
и Сонай казва: "Това е лесно."

# 662
Новини за артиста играещ  Хакан

Ünlü oyuncular favori dizilerini açıkladılar

Sinan Tuzcu ve Goncagül Sunar bu diziye hayran
Aşk ve Ceza'nın yakışıklı oyuncusu Sinan Tuzcu ve Babam Sağolsun dizisiyle ekranlara dönen Goncagül Sunar'ın favori dizisi aynı. İki ünlü oyuncu da Twitter hesapları üzerinden bir diziyi yere göğe sığdıramadı. Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, ünlü oyuncuların favori dizisi: Üsküdar'a Giderken. Başrollerinde Erkan Can, Öner Erkan, Erdal Tosun ve Tülin Özen'in yer aldığı dizinin yayın saatinde iki oyuncu da dizi hakkında tweet  üzerine tweet attılar.

Sinan Tuzcu: "güzel yazınca, kadron da iyiyse on numara iş çıkıyor işte!!kandırmadan,sahici,babalar gibi de oynanıyor", "vallahi kim yazıyor bilmiyorum ama bizden,bizim kadafan babalar,eller kollar dert görmesin, ziyan olmasın manşallah!" yazarak beğenisini dile getirirken, Goncagül Sunar: ""üsküdara giderken bir gün bir yerli dizi ye bu kadar gülmek?:)helal olsun yazana,çizene oynayana...süpeeer ve kült,altı çizili hem de", ""üsküdara giderken" türk televizyonuna "level" atlatmıştır huuuu..yada en azından kendimizi kandırmamızı sağlıyor" sözleriyle dizinin farkını ortaya koydu.

# 663
keii - златна душица си ! Hug Peace  bouquet smile3525 newsm51  love001 Много ми беше интересна тази сцена, защото моя близка си мисля, че в момента изживява нещо подобно! Неведоми са пътищата Господни и никой не знае утрешния ден, какво ще му сервира! ooooh! ooooh! ooooh! newsm78 newsm78

И сега малко по-позитивно :

Една от любимите ми е!  Peace Peace Peace

# 664
КЕИИ,  smile3525 smile3525 smile3525 за клипчетата с Нургюл.

# 665
  • планетата Земя и по точно до морето
Привет мацки !  Hug
Освен всички други хубави неща Keii  преведе от английски
и е качила в мастерса "Ya Sonra" 2011 / "А След Това"  c Йозджан Дениз ,  Дениз Чакър , Баръш Фалай.....

Аз си го дръпнах, но не съм го гледала още !
Keii благодаря !  Hug    bouquet

# 666
  • На юг от тук
КЕИИ, много благодаря за частичките от филма с Нюргюл. newsm51 newsm51 Някъде бях прочела заглавие "Яворово дърво". Имаш ли идея може ли от някъде да се изтегли, без превод-защото знам, че е нов.

# 667
keii -  явяваш се мила, като героиня в нашият си сериал - форумът на ЛиН! Благодаря ти миличка за всичко,  което правиш за нас. Чудесна си! Здраве, късмет и щастие  от нас! Hug Hug

love001  love001    love001  love001 

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 21:03 от Goni

# 668
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Дворчето рехаво, ама да си кажа "Добър вечер на всички минаващи от тук ЛиНки и най-вече на Гони и Ели , които са били  домакини днес ".

Кеии, благодаря за превода. Казват че било приятно филмче. Дано Blush Heart Eyes Grinning Надявам се обаче, че няма да ни изоставиш поради нови любови Blush Heart Eyes Thinking Heart Eyes

Появил се е клип с поздрави за 4 години от сватбата на Мурат и Бурчин. Да им е честито и дано наистина да са щастливи пътувайки заедно, въпреки огромния натиск от фенки - мераклийки да ги направляват в живота.

# 669
Ванинка , благодаря ти много за прекрасните моменти на щастие на Мурат и Бурчин, както и за чудесната мелодия с която бяха съпроводени!Да са живи и  здрави,  всеки да поеме добър проект от тук натаък, но да не изоставят и "семейните си задължения"  Joy hahaha Joy hahaha Ние чинно ще си чакаме и някое БурМуратче да се появи на хоризонта, и съм повече от сигурна, че таткото ще се справя още по-добре от екранните си герои!  Peace Peace Peace

# 670
Привет на всички!
Кеии, благодарности за филма, изтеглих си го и тази вечер ще си го гледам. Танче, и на тебе благодаря, че сподели този труд на Кеии с нас.
Ванина, с Sade ме разтопи, как успя да улучиш точно моята любимка. Обожавам да я слушам, носи ми едно по- различно спокойствие и толкова спомени..... А за Мурат и Бурчин- да са ни живи и здрави, много семейно щастие, разбирателство и дано най- хубавите им моменти заедно тепърва предстоят.

Гони, много ти се радвам като "видя", че си тук или си била на линия.

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 22:40 от Морски очи

# 671
Специално за Морски очи  Grinning
Е-е, и за всички други, които харесват този нежно сънен глас:

Sade - Paradise

# 672
Здравейте виртуални приятелки  Hug Hug Hug
Нямаше ме няколко дена и сега нямате изчитане.Много хубави снимки ,клипчета и коментари като винаги  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
Ванинка много се накефих на Брус Уилис и певческия му талант.Ей това е който го може го може ,а Брус е прооооосто страхотен.
Елдо много хубави гифчета си направила smile3501.
Кеии благодаря за откъсите от новия филм на Нургюл и за този който си сложила на торент,при първа възможност ще го гледам.
И сега малко колажи и музика от мен.

И малко стара,но много хубава музика .

http://youtu.be/6j4U66RYzQo

http://youtu.be/QkwgMMNXjTc

http://youtu.be/cNd4eocq2K0

# 673
  • Разград
Появил се е клип с поздрави за 4 години от сватбата на Мурат и Бурчин. Да им е честито и дано наистина да са щастливи пътувайки заедно, въпреки огромния натиск от фенки - мераклийки да ги направляват в живота.

Аз доколкото си спомням сватбата  беше  юни 2008 година.

# 674

Аз доколкото си спомням сватбата  беше  юни 2008 година.

Ване, аз знам, че се женят по време на втория сезон на Аси. Или в края на първия. Но не съм сигурна. Знам, че са живеели известно време заедно и преди да се оженят. Но и в това не съм сигурна. А това за 4-те  години е написано на самия клип в поздравителния адрес, който е направен от туркиня.

Общи условия

Активация на акаунт