Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 55

• 50 234
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
  bouquet  bouquetДОБРО УТРО И ОТ МЕН! СПОРЕН И СЛЪНЧЕВ ДЕН ЗА ВСИЧКИ ВАС!   bouquet  bouquet

Извинявам се ако е пускано! Praynig

# 646
Тигърът bowuu на Зизу можел и да се смее! Joy hahaha Joy
Зизу, ти да не го разсмиваш отстрани докато го фоткаш? newsm78 Joy hahaha Joy

# 647
# 648
# 649
# 650
# 651
# 652
# 653
# 654
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Здравейте Hug Hug

Първото нещо, което направих, бе да си пийна от кафето на Ели с благодарност, че някой ме ухажва от сутринта и да си кажа "А тези ягоди, нарязани като произведение на изкуството - не. С тях по късно ще си подсладя живота."

След това обаче забелязах малките тъмносини буквички на Танчето и часа, в който ги е сложила и си казах "Душата на Танчето отказва да влезе в режим "тръстика" и това си е. Няма начин да не се е върнала нощес към 17 епизод на тема "will-you-marry-me ". Наистина съм познала. Не само е интересно, но и прелестно, че за много от вас вече зная как си представяте нещата и като че ли усещам предварително какво мислите. Ето това е магията и магнита на тези пусти форуми.

А иначе, Танче браво Hug Hug Има, няма 40 епизода между двата момента и повече от една година разстояние. В която не просто си чакахме, а страдахме и се радвахме заедно.

Гони, и аз ги харесвам точно тия Laughing Laughing А в колажа с Мурат и часовника има много смисъл. Ще ми се и аз да я направя тази физиономия тръгнала за работа.
Щастлив ден желая на всички ви.

# 655
Ванинка wavey Hug На тръгване за работа малко трудно ще я докарам тази усмивка, но виж когато си тръгвам от там и то втория ден, въпреки че е малко уморена, но я докарвам горе-долу така!  Peace

# 656
# 657
  • Варна
Nurgül Yeşilçay in Çınar Ağacı /2011/ - 1

# 658
  • Варна
Nurgül Yeşilçay inÇınar Ağacı /2011/ - 2

# 659
  • Варна
Nurgül Yeşilçay in Çınar Ağacı /2011/ - 3

Общи условия

Активация на акаунт