Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 55

• 50 241
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
Във всичките си филми досега Мурат Йълдъръм играе перфектно ролята на баща - даже в "Араф", който е доста тежък и поставен психарски, а актьорът доста млад. Не зная дори дали в живота си би го изживял по-истински и по-красиво. Но в ролите си е така запленяващ с децата, толкова всеотдаен, толкова лъчезарен и толкова дълбоко преживяващ временната липса, непознаването, че и аз по цяла серия усещам все едно имам камък в гърлото.

# 631
Ванина, уловила си моето настроение с този поглед на Саваш, точно това имах предвид,БЛАГОДАРЯ!

# 632
Здравейте момичета, мноооого ми липсвахте тези дни. Успях сега да ви изчета. Благодарности на mgp и vanina за подсказката и превода и изобщо на всички, които тук неуморно са поддържали духа в темата. За съжаление и аз от известно време съм доста заета и така ще бъде цяло лято, но все успявам за 5 минутки да надникна по късни доби, макар и да не пиша. И аз търпеливо чакам преводите и се успокоявам, че цяло лято пак ще сме заедно, въпреки че филмчето свършва, защото се надявам да сме заедно и да коментираме новете преводи. И аз съм на мнение, че оставащите серии с превод ще добият още по- пълен смисъл и много неща ще се изяснят. Аз нямам лоши очаквания за финалния епизод, независимо от репликата на Явуз в подсказката. И много, ама много се надявам серията да е по- дългичка- към два часа без рекламите, за да ми е пълен кефа на финала.
  Относно прическата на Саваш- честно да си кажа, аз повече го харесвам с къса коса и гладко избръснат- така ми изглежда по- млад и свеж. С дългата придобива нещо специфично от националността си /нищо против нямам националността Embarassed Simple Smile Praynig/. За новия проект- много бих искала да го видя в този филм.
И една скоба, ако щете и спам: ако някой е гледал наскоро някой нов филм на съседите, който си заслужава,/ а както се убедих вече от няколкото, които гледах, са добри/, моля да сподели инфо.

Ели, и аз много харесвам този епизод, а също и 25-ти, когато цяла вечер се чудеше как да каже на Ясемин, че е женен, и ....... тази перфекна игра...
А относно снимките зад кадър- ето какъв бил проливният дъжд, под който Саваш чака Ясето да излезе с чадъра и да му каже, че има право на още един шанс. Wink

# 633
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Във всичките си филми досега Мурат Йълдъръм играе перфектно ролята на баща - даже в "Араф", който е доста тежък и поставен психарски, а актьорът доста млад. Не зная дори дали в живота си би го изживял по-истински и по-красиво. Но в ролите си е така запленяващ с децата, толкова всеотдаен, толкова лъчезарен и толкова дълбоко преживяващ временната липса, непознаването, че и аз по цяла серия усещам все едно имам камък в гърлото.

Бойле, той е толкова емоционален човек, че чак ме е страх, че може да изгори в професията си. А някои неща чувства толкова дълбоко, че не мога да си представя как се оттръсква след играта от тях и успява да спи нощем. Но това се отнася и за някои други турски актьори от поколението на Мурат или с няколко години по-стари или по-млади от него.

Любовта му към децата е особена. Не напразно казва, че отдавна иска да заснеме филм за децата (май на града, в който е отраснал). Лошо ще бъде ако няма свои след време.

Морски очи специално за тебе:

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 23:37 от vanina707

# 634
  Привет, момичета! Hug Hug Hug

Много благодаря за превода на резюмето, което за пореден път ни хвърлиха  на най-високия клон! newsm78 newsm78 newsm78 Дано нямаме късмета само да си представяме сватба и Масал...и наказание за Гада! #Cussing out #Cussing out #Cussing out Колкото и да ни е развинтена фантазията....трябва да ги видим тези две главни събития, които чакаме 62 серии...2 години! Mr. Green #Cussing out Mr. Green #Cussing out Не искам разочарования в последната серия..макар имаше подсказка, че няма да видим това, което очакваме ooooh! Но пък те от къде знаят какво очакваме #Crazy #Crazy #Crazy

Аз също имам няколко любими епизода - 17-ти, 24-ти и 55-ти Heart Eyes
 Ванина, това което си постнала от 24 еп - част първа от любими моменти - на 5:08 направо се разкапвам, чак протичам....това е момента, в който онемявам и забравям, че това просто е филм Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Тук Мурат е недостижим в играта си... Heart Eyes

Малко остана до края и от сега се чувствам "празна"....идея нямам с какво ще запълня тази ниша, крепи ме това, че има серии за превод Heart Eyes

# 635
Чак булки не сме си представяли че можем да бъдем, но това нашето наистина е необикновена любов  Party Party Heart Eyes Heart Eyes Laughing Laughing

Поздрав към всички със:

Sade - No Ordinary Love

# 636
  • Разград

# 637
С благодарност още веднъж към Кеии, че избра тази песен за тази прекрасна игра на Нургюл:

# 638
И нещо от Таня, което ми е много, много любимо. Надявам се се харесва и на вас -

Beverley Craven - Lost Without You

">#at=42[/video]

# 639
Е , а разликата между двете бременности на Яска. Там Елдо, го е  подредила чудесно:

# 640

Елдо, това тук е едно "лека нощ" за тебе:

Feeling Good, Nina Simone

# 641
  За някои е лека нощ, за други - добро утро! Simple Smile

Savas & Yasemin ~ Benimle evlenir misin

# 642
Добро утро!
Припомняли сте си любими моменти , всеки навяващ приятни чувства от сериала.
Ще ни липсват определено емоциите, свързани с очакване на фраман, сникми, нови подсказки, всичко което изживяваме преди нов епизод.
От мен едно ранно кафе за събуждане и пожелание за спокоен петък, с повече положителни емоции.

# 643
# 644

Общи условия

Активация на акаунт