Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 55

• 50 243
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Здравейте!
mgp тенкс Hug Hug

Ето ви преводче от мен. На места не е съвсем буквално, че малко недодялано иначе се получава.

61 епизод
Ясемин: Не е важно това, което е в края на пътя, а е важно какво се е случило по този път.

Саваш е твърдо решен да не отстъпва на Явуз до край.
Шахнур, дава последни съвети на Ясемин, и след това тя вече е готова да стане ханъм-ага

Плановете за сватбата продължават с пълна скорост, но ние няма да видим това (да се надявам, че няма да видим плановате , а не сватбата)

Омер е в мини смокинг...

По нататък ще се отдам на реплики .... това е което обичам да правя:
Ясемин: Саваш
Саваш: скъпа
Ясемин: нищо... просто исках да чуя как ме наричаш „скъпа”

Шахнур иска да види Мустафа за последен път, но....

Назан изпитва любопитство към Хасип

Хасип е в къщата на балдарови и ледът между тях е разбит. Всички планове са привършени и техният път сочи сватбата във Ван.
Плановете на Саваш идват малко на заден план.... защото той трябва нещо важно да приключи.

Саваш: Няма да ми липсваш Явуз. Аз ще се обединя с тях. Но ти няма да се събереш с никой ..... Тъжното е, че на никой няма да липсваш

Явуз: Ти говориш твърде много.

....................
Елдо, вече съм в къщи и си пийнах от поднесеното втори път чайче с компания, малко тъжна компания но е незабравима. Тенкс  Hug Hug Явно проблема е бил в компа.

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 18:52 от vanina707

# 616
vanina707, мерси  smile3525

Тъкмо чаках мойто злато да се появи на линия, да я моля да превежда.

Отново благодаря  smile3525 smile3525 smile3525

# 617
mgp, Vanina, Браво момичета,  bouquet  bouquet

Защо ли тази реплика ме притеснява Явуз: Ти говориш твърде много.

# 618
[Защо ли тази реплика ме притеснява Явуз: Ти говориш твърде много.

Ели и на мен не ми хареса. И това, че нямало да видим плановете за сватбата също не ми харесва. Ама да не търсим под вола теле. Все някой трябва да скърши ентусиазма на Явуз най-после Naughty Thinking ooooh! Wink А и последните две англ. подсказки знаеш какви бяха - не съвсем прецизни като че ли.

# 619
ЗДРАВЕЙТЕ, МОМИЧЕТА!
За мен беше отличен релакс да ви изчета, да погледам красиви колажи, вдъхновяващи и нежни клипове, които сте постнали. Благодаря ви, мили!

Hug     bouquet    Hug     bouquet    Hug     bouquet    Hug      bouquet     Hug   

Ели, надявам се да не ни поднесат неприятна изненада накрая. Би било грозно от страна на екипа. Надявам се, че това са последните думи на Явуз, който вече да не е в състояние нищо да направи и затова не иска да слуша нищо от никого, особено от Саваш, т.е. за него всякакви думи вече да са без значение (нищо лично към него)

# 620
Ей момичата, току що набързо минах и при езелките. За тези от вас, които навестяват и това дворче - има пристигнал преди малко фрагман и Ейшан е жива.....

За всички ЛиНки - споко. Щом в Езел, където убийствата валяха като мръсни хартиени носни кърпички побеждава накрая любовта , а не омразата, то в нашия ли филм ще има гаден обрат. newsm78 Не може да се случи нищо гадно с нашите любимци. няма да е дидактично. Naughty Heart Eyes hahaha

# 621
mgp, vanina707 Hug Hug  bouquet  bouquet smile3525 newsm51  love001  love001

# 622
я Heart Eyesя  bouquet Heart Eyesя МОМИЧЕТА, Б  Л  А  Г  О  Д  А  Р  Я ! WinkЯ

# 623
  • Пловдив
mgp, Ванина, благодаря за подсказката!   bouquet   bouquet

Вече се загнезди подозрение в мен, че сватбата няма да я видим. Ще съпреживяваме подготовката явно. Но пък ако и наказанието на Явуз трябва да си представяме - ще ми дойде в повече.

Ванина, повредата не е била в твоя телевизор. Цял ден се появяват и изчезват в този сайт, накрая ги качих в друг.

# 624
 и отново снимки зад кадър

# 625
тук не си спомням от къде

# 626
Ели, от серия 53. След като Ясемин каза на Пала, че Исмаил е предателят, който служи на Явуз и той го извика да отидат някъде заедно. 53-та на 1:29:02 и следващите няколко кадъра.

# 627
Ели, от серия 53. След като Ясемин каза на Пала, че Исмаил е предателят, който служи на Явуз и той го извика да отидат някъде заедно. 53-та на 1:29:02 и следващите няколко кадъра.

Много благодаря, непреведените сирии не съм си повтаряла, трябва да се поправя Hug

Днес ходих до летището и се нагледах на млади семейства с деца как заминават за чужбина, върнах се и гледах 24 епизод , за кой ли път, точно моментът Саваш  на летището как наблюдава  бащата с детето. Сега вече  детето му спи до него и очаква второ, дано го дочака , а и ние също. Този епизод ми е един от любимите.

# 628
Eли, остарях, но все още ми се доревава като видя, че някой има моето светоусещане за неща, които ми стягат гърлото. Този поглед на Саваш към бащата на летището хем ме мъчи, хем съм го гледала десетки пъти и пак нямам насита. Слаби са ми ангелите за някои неща и толкоз. ooooh! Hug

И от Таня след 3.40:
http://www.youtube.com/watch?v=2jWbugJrcj0&feature=related

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 21:29 от vanina707

# 629
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт