Отговори
# 540
ААААААААааааааааааа, супер!!! Много, много, много весело да си изкарате тогава   superuu

# 541
  • София
Дооообър вечер и наздраве! wavey

Идвам да ви прегърна виртуално и да се отчета, че съм 2 седмици отпуска, без телефон и интернет доброволно. hit Преглеждам си сутрин ФБ и пощата и зачезвам на басеина с детето. sun Релакс, студена вода и тишина. Боже, каква нужда съм имала, не е истина просто! ...

Призовавам ви на среща в близките дни (без петък - на работа съм и събота - 20 дни на зет ни). С деца. Кое беше онова заведение с детски кът и в кой ден от седмицата безплатен? Желаещи? И моля - ако организирате нещо, драснете един смс. Ще дойдем със Симона и евентуално със Симо (според случая), но просто не искам и няма да пипам компютър до края на другата седмица.

Голямо гуш за Елеонора Hug, за Цвет Peace и за всички рожденици, които се опитах да не пропусна в отминалите дни.  Heart Eyes

Наздраве!  Simple Smile  beer

# 542
  • София
И преди да тръгна, да споделя какво сътворихме със Симона в пристъп на свободно време. Цък!

Simple Smile 

Манията й по колички е уникална. Последно заяви, че като порасне, ще си построи кола сама, нямало да си купува.  Whistling 

# 543
  • София
Добро утро (на които сте тъдява!  Mr. Green)!  Hug

Аз съм потресена - времето минава толкова бързо, че направо ми се вие свят!  Crazy Все не ми стига, все за нещо не идва ред... Tired Дали аз не съм станала бърза като див градински охлюв или пък така е след определена възраст?!  Thinking

# 544
  • София; Дружбето
Не стига, Иве Crazy тече все по - бързо

# 545
Цвета, да си изкарате страхотно! Спокойни, усмихнати и здрави деца, и мнооого слънце и настроение.   Hug
Днес ни е последния ден на морето....и разбира се, щипалките се махнаха, и водата стана разкошна.  #Cussing out

Ним, къде ходите на басейн-на Рударци ли?
Ели иска, като станела на 18, да си купи лилава кола с гюрук и да си боядиса косата лилава. В момента пък иска пиърсинг на езика... Shocked

Времето тече наистина ужасно бързо...ей го, средата на юли е, още месец и лятото свърши.

# 546
Ако имате желание идвайте на басейна на Макси.
Ние сме всеки ден след 15 часа. Вики много се забавлява, плува и играе на воля, а аз почивам и хващам тен. Има пиене и ядене от ресторанта, също като в Гърция, няма да изброявам менюто.

Весело изкарване на всички на морето!

# 547
    Честито ни варицела!  Crazy
    Някой да е чувал за даване на червено вино на детето за по-лесното изкарване на болестта?
    Сестрата в градината ни каза да дадем 2 с.л. на обяд и 2 с.л. вечер. newsm78

DaVinci , Shocked  Верно ли за пиърсинга?  Joy
    Къде го е видяла милата,че да го поиска?  Laughing
    Иначе лилавото си е неин цвят на Еличката!  thumbsup

Ним,паднах от снимките ви!

# 548
Селма, няма нужда да даваш вино... Минавай с ментолов спирт и фенистил гел  Peace

# 549
  • София; Дружбето
Ирка, захни ги тези слупости. Може и да не изкара с много пъпки, а пие ли вино гаранция ще се опъпчи целия. Мажи го с фенистилче и къпи само с вода без сапун, много облекчава, особено в жегите. Лекарят ще ти каже да не къпеш, но аз от опит знам, че водата много облекчава. да я изкарате бързо Hug и без усложнения Praynig

# 550
  • София
Ирка, махни ги тези глупости. ......... Лекарят ще ти каже да не къпеш, но аз от опит знам, че водата много облекчава. да я изкарате бързо Hug и без усложнения Praynig

Peace Съгласна. Ама, Алекс ли "цъфна"?  Rolling Eyes

Hug Hug Hug

# 551
  Алекс,да.
  Благодаря ви,момичета! Simple Smile  Hug
  Дадох му и едно хомепатично....

# 552
Селма, леко минаване на варицелата!

Ели видя пиърсинга от едната й любима сервитьорка в заведението, в което хапваме тук.  Wink

# 553
Селма, аууу в тия жеги! Горкичкия!
Аз като прясно карала на дърти години, споделям мнението на Цвета за водата- облекчава сърбежа. Аз стоях под душа, само водата трябва да е по-хладка.
Ментоловия спирт е достатъчен. Фенистил аз лично не съм ползвала нито за мен, нито за Софи.
Ели, майка е по -добре, само вече нямам думи за здравната система.  Cry Не мога да преглътна, че родителите ни, които цял живот са работили заслужават такива ''грижи'' и отношение от новоизлюпени лекари. Все пак добре, че има и частни практики, но не е там проблема.

# 554
    Честито ни варицела!  Crazy
    Някой да е чувал за даване на червено вино на детето за по-лесното изкарване на болестта?
    Сестрата в градината ни каза да дадем 2 с.л. на обяд и 2 с.л. вечер. newsm78

Нашата мед. сестра ни съветваше същото. Аз не съм давала. Вики мина на разстителна храна, без никакви млечни и месо. Изкарахме я леко, но едва сега започват да поизчезват петънцата/от 2 месеца/.
За мазането - ментолов спирт, крем - Вирасут/специално за Варицела/ и пудра/цинк, талк +мента/. Питай лекар за съотношението и си я направи. Тя помага най-много. Със същите съставки на пудрата има и спрей, но не се сещам името, по удобен е, пудрата много подо по земята. След падането на коричките - контратубекс. Най-важното е да не се чеше, но се иска много мазане.

Леко да я изкарате!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт