Отговори
# 525
  • София
За всички, но най-вече за Ели!
И когато срещнеш този мъж, който би написал, изпял или изживял една такава песен (един такъв живот) за теб - спомни си, че съм го предрекла:
...

КлемсHug Heart Eyes

Съжалявам, че няма да прозвуча еуфорично, но тази точно песен ние тук ми се струва сме я "пели"... Wink Даже не еднократно. Сега следва да разберем кое е истински важното за нас самите и да се хармонизираме спрямо него, а не спрямо обществените нагласи и роднински очаквания. И най-важното: да не разчитаме на външен фактор за това.

Напоследък съм философски настроена и дано не припознаете агресивност в случай, че не сте съгласни. Wink

# 526
  • София
 Hug
Надявам се да няма такива сред нас, които 'пеят' чужди песни. Със сигурност има такива, които не пеят последната или истинската песен, важното е само да не е натрапена и съчинена от чужди очаквания.

# 527
Svetle, putuvahme edna grupa ot 10 choveka i se vurnahme sushtata nosht Simple Smile)))) Ama kakuv koncert, a?
Sega vi prashtam pozdravi ot Greece s chasha uzo  Crazy Hug

# 528
  • София
....Sega vi prashtam pozdravi ot Greece s chasha uzo  Crazy Hug

Ya mas! newsm24

# 529
# 530
Ехееее, Сту, хайде наздраве newsm24
Клемс, аха, аха да ме разплачеш с тази песен  Hug Благодаря ви момичета, за окуражителните думи. Знам, че всичко рано или късно ще се нареди, просто ми писна от разклатената почва под краката ми. Но ще мине, всичко ще мине.  Simple Smile

Мопси, присетих се, как е майка ти  Rolling Eyes

# 531
  • София
... Знам, че всичко рано или късно ще се нареди, просто ми писна от разклатената почва под краката ми. Но ще мине, всичко ще мине.  Simple Smile
...

Ха, подсети ме за една притча... (в резюме):

Един човек срещнал Буда и му се заоплаквал: останал без работа, всички в семейството били болни, гладни и т.н. Буда отвърнал: "И това ще мине". След време пак се срещнали и човекът взел да се хвали: "Прав беше! - намерих си работа, оздравяхме, нещата се подредиха", а Буда мъдро промълвил: "И това ще минеMr. Green Mr. Green Mr. Green

# 532
# 533
Хехеххе, Ив, напълно прав си е бил Буда да го каже така Simple Smile)))))

# 534
  • София; Дружбето
 Joy много вярно.
Момичета, утре пътувам, стиснете по едно палче всичко да мине така, както искам Blush

# 535
  • София
...
Момичета, утре пътувам, стиснете по едно палче всичко да мине така, както искам Blush

Айде, стисссссссссссс и умната!  Naughty

# 536
  • София; Дружбето
...

Айде, стисссссссссссс и умната!  Naughty
Нема е умната Mr. Green ма да е поне лесната Whistling

# 537
Айде Цвет, всичко да мине гладко, леко и безаварийно  Hug Къде ще почивате  Rolling Eyes

# 538
# 539
  • София; Дружбето
Рокфеста в Каварна Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт