Отговори
# 555
Селма, сега се сетих и аз за храната-веганска или вегатарианска. Или поне задължително поне без месо, ако не може да устои на млечни.
И на мен и на Софи белезите изчезнаха 2 седмици след като паднаха коричките. Не сме се мазали с нищо специално, просто изчезнаха.

# 556
  • София
Не мога да не споделя с вас колко съм очарована от "лятната" ДГ, в която ходи Шош! Всяка седмица в сряда ходят някъде - зоопарка, Витоша; имат английски, приложни изкуства и... театър!  Crazy За такова не бях се сетила, но ми се струва страхотно, че влизат в роли. Моят е играл лисиче вчера.  Flutter Mr. Green Но когато го накарали да играе дърво предишния път, той отказал изобщо да участва!  Rolling Eyes Защо ли?  Thinking К'во му е на дървото?  Thinking Лошото е, че не е споделил това свое възражение, та се наложи да говоря с момичето да го окуражава да изразява желанията и чувствата си, защото генетично сме предразположени към противоположното поведение - крайна емоционална интровертност...  Tired Та така...

# 557
  • Варна
Селма, дано Алекс изкара леко варицелата.
Ивонска, много ме радват възможностите, които намираш да развиваш Шош - плуването, танците, а сега и това с театъра. Много ми се иска и във Варна да има поне плуване за 4-5 годишни, но уви, засега не съм намерила.  Hug
Не ме очудва, че Шош е отказал да играе дърво. Според мен той ще иска винаги да е лидер, да изпъква.
Как ли е Добито?

# 558
  И аз бих отказала да играя дърво!  Crossing Arms

Ив,чудесно е,че има такава градина! Hug Как бих искала и Алекс да попадне на подобно място!  Rolling Eyes

Мопси,Галина,благодаря за инфото по повод диетата.
  Каква ли е връзката м/у животинския белтък и варицелата?  Thinking

# 559
  • София
Viki_76, старая се, наистина да подсигуря максимално развиващо разнообразие на Шош, но той е моят приоритет и това ме прави удовлетворена.  Peace Знам, че е важно да си имал възможности за избор на спорт и хоби още от ранна възраст, като това неусетно освен да те обогати, може да предначертае едно цяло бъдеще!  Wink А не на дърти години да развиваме хобито, което не сме имали шанс да открием навреме, за да превърнем в професия и начин на живот...

Селма, доколкото знам и твоят Алекс посещава подходящото място, носещо този удивителен напредък и все повече поводи за радост!  Hug

# 560
Е, дърво и аз не бих играла - декор някакъв си....
С Контрактубекс не бих мазала толкова малко дете...  Naughty Достатъчно са малки - белезите изчезват с времето. Леко изкарване на шарката  Hug

Вчера Дара ме побърка - така ми падна пердето, че щях да я ошамаря насред центъра... два часа ме прави крива при зъболекарката - то не бяха лиготии и размазване. Вторник пак сме на зъболекар, а до тогава е наказана - без Тв, компютър и десерти  ooooh! В резултат на това снощи ме пита: "Вода поне мога ли да пия..."  Tired

# 561
  • София
... "Вода поне мога ли да пия..."  Tired

Joy Joy Joy Joy Joy

Леле, страх ме хваща от тия вашите красиви и брутални щерки!  Hug Hug Hug Hug

# 562
Не ми се мисли...  ooooh!

# 563

Селма, доколкото знам и твоят Алекс посещава подходящото място, носещо този удивителен напредък и все повече поводи за радост!  Hug
  Да,ИваHug Водим го на изключително добър логопед.
  За съжаление засега не сме открили други терапевти (за други видове терапии) от същото ниво.
  Голям бизнес си правят специалистите на гърба на такива,като нас....А ние сме по-лек случай.Направо не ми се мисли за другите....  ooooh!

Леле!Setakap.... Laughing Laughing Laughing

# 564
генетично сме предразположени към противоположното поведение - крайна емоционална интровертност...  Tired Та така...
   Това ..... хммм... Thinking Това е интересно....

# 565
Селма, сега не мога да се сетя защо точно беше веганската диета. Сетих се обаче е за солта, че засилва сърбежа, затова се яде безсполно. Както и не се яде люто и пикантно, но предполагам Алекс не яде все още.
Ох, днес имам такъв ден...започна ми със спукана гума на колелото, накачулено с 2 деца и вървене пеш обратно в най-големия дъжд за подмяна на преозното средство. От там насетне съм зле с тайминга.
Ау, Сетакап, тежко ти.  Laughing Много са захитряли тия малките.
Аз пък да ви кажа Софи се облива доста продължително душа между краката и на моя върпос защо, отговори че и ставало много хубаво и я гъдело (това е нейна дума).  Embarassed  Shocked

# 566
  Мопси..... Joy smile3505

# 567
  • София
генетично сме предразположени към противоположното поведение - крайна емоционална интровертност...  Tired Та така...
   Това ..... хммм... Thinking Това е интересно....

Сещаш се, че не моят е баш тоя ген, нали?!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 568
   Не,Ивонска,не се сетих.....  Embarassed
   Скоро едно момиче си призна ,че е изключително интровертен тип,скриващ се под много общителна личина.
   Та си викам.....Оп!Още едно!
   Хем се чудя,доколко е възможно това?  Thinking
   И за асцендента ти размишлявах.....
    Laughing Hug

# 569
  • София
....   Скоро едно момиче си призна ,че е изключително интровертен тип,скриващ се под много общителна личина.
 ...

Всъщност, аз мисля, че е възможно, защото да си общителен е едно, но да разкриваш и споделяш вътрешния си свят и емоции - съвсем друго.  Rolling Eyes

Анджи да каже как е теоретично.

Общи условия

Активация на акаунт