"Системата минус 60" - тема №25

• 41 892
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
Монограм, незнам дали можеш да го използваш, но точно днес си купих от Била чисто ръжено брашно на фирма "Техра". Те попринцип имат много хубави смески за всякакъв хляб.

# 466
Благодаря бубу:)
Дано да става и това, дето съм взела...че иначе ше го ядат пилците Simple Smile

# 467
  • Варна
Здравейте и от мен!
Днес се включвам малко късно, но цял ден бях насам-натам и не съм се прибирала почти у нас. Сутринта бях на колоездене и плаж, следобед на 2-ра серия плаж, вечерта с приятелка на заведение и сладка приказка... и чак сега "акустирам".
Сиси, много хубава статия! Мисля, че ако повече хора я прочетат, групата ни ще нарастне... Simple Smile
 Иначе "рекапитулацията" ми за днес е с едно прегрешение... изядох един малък сладолед на плажа, но аз много обичам сладолед, а това лято за първи път си позволявам... все си мисля за закуска да си взема сладолед, но се притеснявам, че ще се изкуша и вечерта ще загреба с лъжицата...
Та менюто ми за днес беше:
З: няма... бях по плажове... опс значи съм имала 2 грешки днес...
О: грах
В: свински дроб на фурна със салата от домати.
и между обяда и вечерята въпросния сладолед...
Спокойна нощ ви желая!!!

# 468
Добро утро в неделя!

Усмихнат и системен ден ви желая!

# 469
Добро утро момичета Hug. Аз съм си пак един килограм плюс Cry, вчера си бях системна. Ядеше ми се нещо сладко и си направих снощи един сладкиш с овесени трици, ама изобщо не сладък Mr. Green, днес му сложих глазура, за да се яде Joy. Та ядох от него да не го хвърлям hahaha, направо съм си за смях и по-добре , защото като не ми харесва, ям по-малко Mr. Green.
З-сладкиш с малко кисело мляко, кафе
О-печена риба, салата домат и краставица
В-може печени тиквички с мляко или само мляко
Хубава неделя ви желая Hug

# 470
Здравейте,момичета!От няколко седмици чета вашите постове и започнах да правя опити да се храня по системата.Първо искам да ви помоля да ме приемете сред вас и да ме напътствате ако сметнете че имам нужда.Възхитена съм от резултатите ,които сте постигнали и мисля да ви последвам и дано и при мен да се получат нещата.Аз от октомври месец на сам съм качила 8 кг ,благодарение на това че цикъла ми стана много нередовен.Започнах да се подувам и много мои познати започнаха да ми "честитят"бебе.Но аз не съм бременна.Проблема се откри какъв е ,но сега ми изписаха противозачатъчни,за да ми се регулира цикъла.Дано да се получи със системата и да си вляза отново във старите дрехи.Иначе спрях да се храня след 18 часа и започнах да закусвам ,защото преди нямах този навик.Сутрин тичам и ако имам време правя и упражнения.Стискайте ми палци.а сега за протокола:
з:череши и кисело мляко с 2 л.овесени трици,1л. покълнал слънчоглед и 1 л.покълнал овес и 1л. мед
о:домати и краставици и скумрия на скара
в:шопска салата

# 471
Добре дошла, КЕРИЗИ!
Желая ти успех в начинанието и голеееееееми минуси!

# 472
Добро утро!  Mr. Green /то май станало добър ден /
Керизи,добре дошла!На правилното място си.И аз имах подобни проблеми като твоите и аз съм на лечение и въпреки всичко успявам да свалям кг.Така че не се притеснявай и вярвай,че ще  успееш!Форума оказва голяма подкрепа и ти дава стимул,така че отново ти казвам,че си на правилното място!  Grinning
Такааа...аз от вчера съм в МЦ и сега съм 0.500 кг нагоре ама знам,че не са реални тия грамчета и ...даже незнам защо се претеглих,ама ей тъй по навик  Mr. Green
Ето го менюто за днес:
З- традиционната ми неделна закуска- запечени овесени ядки с масло,сирене и кашкавал + 6 кайсии и 1 банан/ докато чаках да се изпекат ядките  Mr. Green /
О- сега варя на пара една бакла,мисля да я добавя към едни печени картофи на фурна /ако успея до 14:00 часа ще е с малко мазнина/ + салата домат,краставица,лук,сурова чушка
В- салата домати,краставици,лук,сирене,сурова чушка
Това съм замислила,ако има промяна ще редактирам .
Айде мили мои чао ви за сега !И разбира се приятен почивен ден!  Mr. Green

# 473
  • ВАРНА
Здравейте в неделя!
Аз съм 100гр под линийката  Wink.
Добре дошли на новите момичета  welcome
Отчета ми за вчера:
з: домашна баница, 1/3 натурален аеро шоколад.
о: леща яхния, шопска салата
в: таратор
За днес:
з: 1 филия шаревичен хляб със шпек салам, 1 с течен поколад, 3-4 лъжици сладолед.
о: шопска салата
в: все още неизвестна ...

Хубав минусов ден   bouquet  аз отивам на плаж   grinning039

# 474
Мале, момичета, колко ви завиждам за тези плажове! Аз ако съм на морето и на плаж, за нула време ще махна килата. Миналото лято за 1 месец там, въпреки несистемстването, бях свалила 4-5 кила. То на плаж ни ти се яде, ни нищо, само на таратор и плодове можеш да караш. И плуването отделно и ето ти го отслабването. А ние тук се пържим в горещата и прашна София.  Sad

# 475
Здравейте!Аз мисля скоро да се включа към вас.Поръчала съм си книгата,а и допълнителната книга с рецепти,защото иначе ще ми е много трудно да се справя,ще ям еднообразни неща и ще ми писнат.Не разбирам как се правят комбинациите от храните,но мисля,че като прочета книгата,а и с малко помощ от ваша страна по-нататък,стига да нямате нищо против,ще се справя някак.В момента си прочиствам организма от токсини с едно сиропче и съм не лечебно "гладуване" още 3 дни,след това правя 7 дни захранване,и после съм при вас.Няма да спирам да ви следя през това време - ще трупам опит и стимул от вас.Ако имам въпроси,се надявам да съм добре дошла да ги зарам,въпреки че има време,докато и аз започна този режим.Желая ви лек и минусов ден!   bouquet

# 476
Здравейте на всички системни.От днес съм с вас.Чета основните принципи на системата,но нещо не съм още ориентирана както трябва затова като начало ще се придържам към вашити менюта за з. о. и в..Ще се радвам когато имам питанки да ме напътствате и обещавам да не ставам досадна.Днес сутринта кантара ми показа 65,7кг.-надявам се да падна под 60кг. ,но не бързам за никъде-плавно и славно ще успеем. Да се отчета з. банан, 1 филийка бонус с кюфте на скара , о. салата домати и краставици 1 кюфте и купичка череши.

# 477
Добре дошли, на новите момичета Simple Smile

На системата няма какво да ѝ се разбира - закуската е свободна, а за обяд се внимава ако се консумира месо с неща различни от пресни зеленчуци. Правете си справки на първа страница за вечерите и готово Simple Smile

днес:
з: 9:30 - овесени и тиквени ядки + ягоди и ябълка (с тиквени семки не ми харесва толкова)
о: 15:00 (много закъснях - прегладнях и набързо се надумках - сега ми е много тежко...  Confused) шопска салата с 4 големи печени картофа
в: вероятно към 18:30 за да мине повече време от обяда - кисело мляко с канела и ябълка

# 478
Добре дошли на всички нови момичета  Hug.
qvili, не може череши след 12, прочети си разрешените плодове за обяд Peace

# 479
благодаря ти sisiton,ще погледна и ще се коригирам.

Общи условия

Активация на акаунт