"Системата минус 60" - тема №25

• 41 912
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
Ето го и моето меню за днес:

З. Кекс и половин пица
О. Супа и сиренце +домат
В. 2 пържени картофчета си откраднах от тези на гаджето...  Embarassed

# 481
Добро утро  kaffeetrmker_2

# 482
  • Панагюрище
Здравейте момичета ,от днес и аз и дъщеря ми сме с вас.Ще се радвам ако  ми помагате,защото съм правила 90 дневната и ми е малко объркано,но с ваша помощ мисля че ще се справим.

# 483
Добър ден!
Менюто ми за днес:
з. палачинки със сладко
о.боб яхния
в.пилешко бутче
Хубав и системен ден.

# 484
Добро утро,мацки!Днес след сутришния крос се притеглих и познайте-МИНУС .преди три дни бях 60.700,а днес 59.500.Направо не мога да повярвам.В еуфория съм.Днес мисля да хапна следното меню:
з-кисело мляко с мед ,3 л.трици,покълнал слънчоглед и пшеница и три орехчета.ммммммммм много вкусно
КЗ:черешки
О:салата -домати ,краставици,пресен лук,печени тиквички и печени гъбки и извара с малко зехтинче и балсамов оцет
В може би печени тиквички с кисело мляко
Приятен и минусов ден ви желая

# 485
Здравейте и от мен!  Hug

Доволна съм от себе си, защото в събота бях на другарска среща и грам прегрешенийце нямах.Изобщо не бях гладна, а се бях настроила за грешки.Вчера се омотах с часовете, но днес ще сме изцяло системни.

Ариел, аз кърмя и съм на Системата, откакто малкия беше на 1 месец.Не съм забелязала да има някаква промяна.Внимавай само, прави го плавно.Мести бавно вечерята и не се тормози, ако сгрешиш нещо в началото.Мен повече от 2 седмици в началото ми бяха свикващи.

# 486
Здравейте Hug
Добре дошли на новите системки и успех   bouquet
Роси здравей мила и успех на двете с дъщерята. Момичетата са много отзивчиви и ще ти помагат. Правилата на 90 дневната колкото са близки толкова са и досат различни от тези на системата. Съветвам те добре да прочетеш уводната част и да си запишеш комбинациите за вечеря, както и позволените и забранени неща за обяд и вечеря. Ще се справиш Hug

Ох, аз почивните дни нещо не сколасах със системата ooooh! От днес надявам се да потръгне. Трябва по-добре да се организирам с вечерята, че като се прибера от работа и съм много огладняла....та да имам нещо веднага за вечеряна, че иначе става лошо.
Хайде системки чакам ви седмичните отчети- на всички с минусчета браво   bouquet

# 487
Привет и от мен Simple Smile Добре дошли на всички нови момичета!!
Да ви кажа Петък следобед и вечерта не бях системна :към 17,30ч имахме служебна почерпка, бях направо освирепяла от глад и хапнах малко Фъстъци, Кашу, Ананас и Пъпеш  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed след това вечерях салата и към 01,00 толкова бях гладна, че ме болеше стомаха и за капак на приказния ден хапнах две филийки ръжен хляб с пуешко... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Но си простих  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes и след това събота не се отпуснах да ям и се поограничих :
0 - Макаронена салата с домат и сирене
В - Шопска салата
Неделя станах късно, цял ден чистих, прах подреждах и не бях гладна
В - Кайсии
Късна вечеря : салата от печени тиквички, краставица и цвекло, полети с кисело мляко.. 3 нектарини

Да ви кажа грехота е според мен при това изобилие от свежи и пресни плодове да ядем цитруси и ябълки - цяла зима само тях ядем.. Кога ще можем друг път да си хапнем хубави български кайсии, праскови и череши.. Знам, че не е системно, но като ми се дояде нещо сладко си хапвам плод.. И за съжаление все още не мога да изкарам вечер без плод след вечеря, гладна съм и не мога да заспя, колкото и вода да изпия  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

За днес : мисля да хапна късна закуска от сандвич с пуешко и моцарела,
Късен обяд от : нищо не бях гладна
Вечеря - нектарини

Успешен и минусов ден на всички - ПОЗДРАВЛЕНИЯ за прекрасните резултати!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 09:16 от Desitoo23

# 488
Здравейте! Тези дни гледам всички сме малко непослушни  Rolling Eyes
За вчера менюто ми беше:
- З - няколко бисквитки със сиренце, таратор и парче козунак;
- О - пълнени чушки с ориз и кисело мляко
- В - сладолед Магнум "Мохито"

И да се похваля - от началото на заслабването ми съм -4кг

# 489
здравейте, записвам се отново, че нещо се отпуснах

хубава седмица на всички

# 490
Добър ден на всички!Днес си чакаш книжките,но така и не присигнаха,което значи,че ще ги чакам утре.Поне имам време да ги прочета,преди да започна с режимчето.Наистина ми е доста трудно,като ви чета менютата,да разбера кое с кое не трябва да смесвам,но сигурно всички сте били така.Продължавам да ви следя и да ви стискам палци,а съвсем скоро ще се "мъча" с вас!

Сега пия сироп за пречистване,после ще се захраня 7 дни,както бях написала,но ме е страх след това да ям,каквото пожелая до обяд,за да не кача?!?

# 491
Сега пия сироп за пречистване,после ще се захраня 7 дни,както бях написала,но ме е страх след това да ям,каквото пожелая до обяд,за да не кача?!?

Според мен можеш като начало да хапваш по- леки неща, и впоследствие да добавяш неща, който те изкушават предимно сутрин.. Поне според мен е така, след като си на толкова свиреп режим, като тотално гладуване.. мисля, че за теб ще е полезно да започнеш постепенно да добавяш неща към менюто си..

# 492
днес:

з: овесени и тиквени ядки + ябълка и ягоди
о: печени картофи с таратор
в: предполагам шопска салата *добавям и тиквички печени на фурна с млечен чеснов сос (толкова много ги хвалите, че като ги видях на пазара днес, реших да пробвам и станаха фантастични!!! Благодаря за удоволствието!)

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 17:45 от Лебед

# 493
Scandalous всичко нужно за да правиш системаат е тук  в темата. В увода всичко е много добре синтезирано и подредено. Прочети внимателно за обяд и вечеря обясненията.

Моето меню днес е:
З: пица, нескафе със захар
О: спагети с маслини, гъби и поръсени с кашкавал на фурна, айрян, и сега ще е кафето
В: чушки с доматен сос и сирене, айрян

# 494
Desitoo23 един съвет от мен,в момента в който устискаш някак 2-3 дни без плод след ве4ера ,много по лесно ще се контролираш след това,защото всеки един режим се основава на навик ,който създаваш в организма си,просто го нау4и да не търси нищо след 18h.и после рядко ще ти се дояжда,казвам го от опит ,малко воля в на4алото и нещата по4ват да стават по лесни след това Grinning аз ве4е на спазвам системата ,но свикнах да ве4ерям в 18 и продължавам да спазвам този 4ас

Общи условия

Активация на акаунт