"Системата минус 60" - тема №25

• 42 025
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Добър вечер момичета  Mr. Green!

Аз наминавам само да ви видя как сте Simple Smile!

Жасмин
виждам, че имаш повод да почерпиш Simple Smile. Радвам се много на успеха ти, стимул си за мен, а и за много други момчета. Желая ти най-искрено да бъдеш щастлива и да се харесваш и като бонус да си станеш 60 кила  Whistling Simple Smile.

Лебед
и ти показваш завидни резултати, браво. Но и се храниш с много качествена храна. Забелязала съм, че рядко си позволяваш боклучави храни, било то и на закуска. Успех с покоряването на последната ти цел:).

Има и нови момичета, което е чудесно!

Аз съм добре и чакам с нетърпение да минат неразположенията на първите месеци и най-накрая да се насладя на едно хубаво кафе, че сега малко  Sick. Ставам късно, ям късно и изобщо не ми харесва така, макар че си седя на 60 кила. Надявам се скоро да мога да се присъединя отново към вас момичета  Hug Hug Hug.

# 646
Добро утро , момичета! Прочетох за стриите от по-предни страници. Днес ми е втори ден, чувствам се добре, пък и как да се чувствам като си хапнах порядъчно -тиквички с ориз и заливка EmbarassedСкоро не бях закусвала, особено пък такова., но снощи ги мислих/тиквичките/
Менюто ми за днес
З-тиквички с ориз и заливка, чаша пр.мляко
О-месо-немазно и салата домати
В-Риба
Приятен ден Ви пожелавам

# 647
  • София
Леле, само за няколко дни свикнах да вечерям рано и вчера седнах с благоверния да вечерям към 21:00 часа, стана ми уникално зле. Кат се има предвид, че ядохме зелена салата с риба тон - не е кой знае каква вечеря. До 4:30 не можах да заспя, корема ми се поду, не можах да ида до WC-то.... Ужас! Повече никакво късно хранене - най-много пиене само.  Drunk

За протокола, днес закуската е филийка с хумус, за обяд предвиждам да си запека няколко картофчета. ЗА вечеря още нямам идея.

Понеже предния път въпроса ми отиде в небитието, отново да помоля, някой може ли да ми припомни за макароните какво трябваше да пише - durum ли?

Жасмин, Лебед, и от мен поздравления, бъдете все така красиви и млади!  Peace

# 648
Добър ден момичета. В момента съм на морето и съм много несистемна Mr. Green Mr. Green Mr. Green, но не мога да със системна, защото на плажа поне до 19: 00 часа и после деца и т.н. ..................  Simple Smile Дано да не съм  Simple Smileс много плюсове като се върна,  Simple Smileно ми е много хубаво и си заслужава. Хубав ден от мен.

# 649
Жасмин[/b][/color] виждам, че имаш повод да почерпиш Simple Smile. Радвам се много на успеха ти, стимул си за мен, а и за много други момчета. Желая ти най-искрено да бъдеш щастлива и да се харесваш и като бонус да си станеш 60 кила.

Мерси много!  Hug
Пожелавам ти лека бременност и всичко най-хубаво  Hug и не прави като мен - аз и с двете деца качих по 30 килограма и после ми костваше по година да се боря да сваля килограмите. Не яж за двама, както те съветват - така и ти, и бебето затлъстявате.  Sad  На бебето му е необходима само чаша мляко повече от нормалното ти меню, нищо повече.

Узи, дурум са макароните, да.

Аз пък от сутринта чета постовете на Лебед, даже си извадих менютата й в един файл. Малее, страшно е това момиче, каква воля - само полезни храни и никакво сладко, а и почти нищо тестено - ни вафли, ни сладоледи, ни нищо - за 3 месеца само 1 парче торта е изяла и 5-6 пъти тестено от сорта на ръжен хляб и сухари - това е направо непостижим героизъм за мен!  Shocked
Но спортистът си е спортист, там желязната дсциплина си казва думата.
Ето тук качих менютата й, ако иска някой да свали 16.5 кила като нея за 3 месеца, да ги чете и прави:
http://dox.bg/files/dw?a=5ddb5aa008
От мен - БРАВО!!!

Последна редакция: сб, 25 юни 2011, 17:10 от Анонимен

# 650
Жаси - честита първа системна годинка Simple Smile и ти свалям шапка за постоянството, което е довело до невероятни резултати съдейки по снимките ти. Усмивката ти сега е истинска и се надявам да не слиза от лицето ти  Heart Eyes
Определено много добре ни стимулираш и показваш, че дори и да имаме прегрешения ( а ние всички имаме oops  ooooh! с постоянство и воля се постигат чудесни резултати.
Поздрави и на Лебед и на всички борещи се с килограмите, но независимо от трудностите - тръгнали по правилния път.
Elileni желая ти лека бременност и да свършат скоро сутрешните мъки - гледай себе си и бебчо сега, ще се присъединиш към нас, не се притеснявай, радваме се, че наминаваш на гости Simple Smile
При мен минусите не идват лесно и затова не се записвам в таблицата... но важното е да гледам на пред - чувствам се много по-добре и вчера от работа забравих да вечерям и хапнах към 7 и 30 когато вече бях мн гладна и ми стана тежко, което ми показва, че организма ми свиква с системата и това ме радва. Системствам от месец и малко - започнах на 17ти Май 2011г и резултата до момента е скомни 2кг, но и те ме радват, защото са Минуууус

Успех на всички системки, не пиша често, но Ви чета ежедневно. Прекрасен и минусов уикенд от мен  Hug

Последна редакция: сб, 25 юни 2011, 15:24 от Shishimoncho

# 651
  • София
Привет  Grinning !
Днес менюто ми включваше:

З: соленки, кафе и един шоколадов бонбон (можех да мина и без него, ама колега черпеше за РД)
О: домати с магданоз, пилешки каренца на скара
В: айрян (след около час)

# 652
Линкът нещо не работеше, оправих го: http://dox.bg/files/dw?a=5ddb5aa008

Момичета, мерси много за подкрепата!  Hug

Досега бях на шопинг, ей, голяма мания е това. От сутринта от 11 ч., та чак сега, в 17 се прибрах. Ни съм яла, ни съм пила, мушнах сега една пържола, която ще ми е като обядо-вечеря. Пуснали са намаленията и моловете пълни. То в това студено време какво да правят хората.   Laughing

Последна редакция: сб, 25 юни 2011, 18:28 от Анонимен

# 653
Здравейте,влизам да се отчета,че от много време не съм го правила,но пък съм изцяло системна  Mr. Green

З:Парче и половина бисквитена торта,1 картофено кюфте
О:Тиквички с ориз и земелка и половина
В:Диня със сирене
Много съм доволна от режима и все повече и повече устоявам на изкушенията Peace

Последна редакция: сб, 25 юни 2011, 18:37 от djudjanka_tsapo

# 654
Оле-ле... системки, благодаря ви много!

Жасмин (даже аз си свалих файла  Crazy), Elileni (не можеш да си представиш колко много ти се радвам Grinning) трудно се засрамвам, но... щом ви прочетох постовете направо  Embarassed Признавам си, стана ми топло, освен на бузите, а и на душата, благодаря!

Сега... освен тихичко да си напиша и менюто от днес... друго не се сещам какво да сторя:
з: 4 сухара (бяхме в движение)
о: от заведение: таратор с орехи + мазен, но много вкусен омлет със сирене
в: 1 сухар (бяхме отново в колата, а нямах нищо друго)

# 655
Добър вечер на всички,
аз днес сутрин като се претеглих бях 61 200.цял кг отгоре #Cussing out
но това е ,надявам се да е временно и да отмине бързо.за днес менюто ми беше следното:
З:диня
КЗ;череши
О:шопска салата
В:ябълки

# 656
Здравейте,момичета!
Лебед , и аз мисля да ти разгледам менютата и да се мятам да ги спазвам! Жасмин,много добра идея да ги систематизираш на едно място!  Hug Hug и за двете ви !!!
Моето меню днес е много скромно,имах страшно много работа и нямах никакво време да хапна.Всичките ми хранения са набързо и на крак днес:
З- 2 банана и 50  гр. бадеми
О- 3 малки краставици
В- зелени сливи - донесоха ми ги и даже и незнаех дали мога да ги ям за вечеря /е,оказа се че мога/.Ако,не бях ги изяла трябваше да вечерям горе долу сега.Не се наядох,естествено,ама карай.Утре сутринта ще закуся рано-рано.
Елилени,как искам и аз да чувствам твоите неразположения и то по същата причина  Blush ... дано и това скоро да стане.Иначе ти дано скоро да се почувстваш по-добре!  Hug
Лека и приятна вечер на всички ви!  Grinning

Последна редакция: сб, 25 юни 2011, 22:11 от antonina84

# 657
Здравейте, момичета! Нека се похваля сама за днес - бях напълно системна! Спазих си менюто, което бях решила от снощи, хапнах си филийката за закуска, за обяд тиквичка със салатка и за вечеря купичка ягоди, череши, вишни newsm44 За утре съм планирала да хапна макарони за закуска, че отдавна са ми се преяли, за обяд ще ям печено пиленце, а за вечеря салатка. Днес започнах и аеробика + пилатес... как се надявам да сваля още 6 кг до морето Praynig Praynig Praynig

# 658
  • София
ianie с повечко усилие всичко се постига Wink. Пожелавам ти да постигнеш желания резултат до морето.
На някой става ли му лошо сутрин след закуската. На мен ми става, дали защото ям предимно въглехидратна храна newsm78

# 659
БРАВО, Жасмин  ти си една от причините да се спра на системата  Heart Eyes Heart Eyes честита годишнина   bouquet
Elileni  лека бременост  Peace
ianie  хайде , хайде още малко  Simple Smile и - 6 ти пожелавам  Simple Smile

За мен две  седмици и съм - 1.300 кг. Тази седмица съм на нула , но сега съм в месечинката та може и да съм свалила .

З. Кафе + сок портокал + 4 бисквитки
О. Криспита с крема сирене и краставица ...
В. Айрян + праскова
Лека вечер момичета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт