"Системата минус 60" - тема №25

• 42 026
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря за подкрепата. Още повече се вдъхновявам. Дано утре или след някой друг ден не съм с провесен нос. Никога не съм се чувствала добре откъм тяло/до преди 12г. /сега съм на 35г./, но истината е ,че съм си доста лакомичка. Може цял ден да не ям, но вечер елате ме вижте Twisted Evil
И много пъти съм се захващала с диети, но ето ти повод и без повод нарушения - един омагьосан кръг.
Сега отивам да хапна , че после няма. Naughty

# 631
И Жасмин резултатът ти е страхотен.Дори мисля, че вече си си  в отлична форма.

Последна редакция: пт, 24 юни 2011, 17:50 от mila_y

# 632
  • София
Жасмин, толкова си прекрасна и нежна, че дори и да не пребориш 4-те кг, пак си в отлична форма. Надявам се, че няма да спреш да пишеш тук. Толкова много мотивация ми вдъхна само със снимките, в постовете ти има безкрайно ценни съвети, а и си мисля, че не съм единствата, която бих ти благодарила за всичко това  Hug  bouquet ! Честита ти една годинка на Системата - това е повод за изключителна гордост, БРАВО !!!

Лебед, честито и на теб! Резултатът ти е много добър.
Надявам се след лятото да мога и аз да се похваля с подобен  Rolling Eyes....

Днес менюто ми е същото като вчера - нямах друга алтернатива, но поне си е системно.
Утре ще разнообразя, а в понеделник правя 1 седмица и ще се премеря.

# 633
Здрасти, системата!

Минавам само да кажа "Честит системен рожден ден! " на Жаси!!  Hug smile3501   bigdance2 newsm51 smile3525 cheers Drunk smile3510 lovekiss Kissing Heart

И да пожелая на всички системни успехи - да стигнете Жаси и да я надминете!!!

# 634
Мерси много момичета! Пожелавам ви и на вас да постигнете мечтаните цели да задържите резултата!  Heart Eyes

Kally May,  Heart Eyes

mila_y, вечерното ядене на корем е нещото, което най-бързо и сигурно ни затлъстява. Наистина е трудно да се откажеш от него, но решението е едно - силна закуска! Човек като закуси добре сутрин, после почти никога не преяжда.  Peace

Дивииии  Heart Eyes Hug мерси много! И на теб го пожелавам да ме настигнеш и надминеш - нали искаш петица!  Hug

# 635
Искам,я!! Как да не искам?!!
Ама кой ти го дава без система?!!
 Joy hahaha smile3532 rotfImbo rotfImao  Tired smile3518
Бая имам да си поиграя докато стане!!

За да не е off topic - миналия месец си купих колан, който дори не успях да закопчая на финната си талия  newsm48 Вчера си го закопчах на 2-ра дупка през ханша!!  smile3533 smile3534 smile3501 smile3501 smile3501 newsm44 newsm68

# 636
  • Пазарджик
Жасмин изглеждаш страхотно дори и като си 64 кг. И аз да се присъединя към момичетата и да кажа че ни даваш страхотен стимул да продължаваме напред.А съветите ти са безценни. Hug
Лебед браво и на теб за постигнатите резултати настина са забележителни

Да се отчета за днес:
З - сандвич със сирене и 1 банан(малък) но ми беше в повече
О- 2 пълнени чушки с кайма и ориз , айран
В- печено пиле
Днес си хапнах доста доволно даже се чудя да ли не прекалих  newsm78
за утре сутринта съм планирала малко пържени картофи и сладолед че мн са и се прияли още не мога да се откажа от тях Embarassed но има време аз пък искам всичко наведнъж Laughing

# 637
Здравейте и от мен! 3 дни не съм се включвала, но съм ви чела!
ЧЕСТИТ ПЪРВИ СИСТЕМЕН ДЕН, ЖАСМИН! Желая ти да пребориш толккова минуси, колкото искаш и най-вече БЕЗ ЗОР Simple Smile
Добре дошли и на новичките миски като им желая пълен успех! Simple Smile
Не съм се теглила. Във вторник правя 1месец и 3 седмици! За сега отчета ми е -4кг.! От сряда започнах работа но това не ми пречи да съм системна!
Ето и менютата ми за 3 дни:
Сряда:
З. кисело мляко с тиквено и слънчогледово семе/НЕпечено/ и 1 сушена смокиня; шепа череши
О. 3 кюфтенца на скара със домат, краставичка и сиренце;
В. кисело мляко и ябълка.
Четвъртък:
З. сандвич с шунка и кашкавал, шепа череши;
О.като сряда;
В. айран и вода....от жегата просто друго и не желаех.
Петък:
З. кисело мляко с тиквено и слънчогледово семе/НЕпечени/,3 шам фъстъка,шепа череши;1 парченце шоколад
О. кренвирш и половина с кашкавал-запечен, 2 зелени чушки със сирене;
В. чушка със сирене.
Кафето не го пиша, то си ми е по дефаут всеки ден Simple Smile
Забелязах, че съм увеличила много водата-дано е за добре....НАД 3.5Л. ми се събират за деня.

# 638
Здравейте,момичета!Аз днес малко наруших системата ,като изядох около 400 гр череши около15 часа.много ми се проядоха и не им устоях.иначе вечерях в 17.30 киселомляко със сирене и краставица.много ли сгафих? : Cry
Жаси ,поздравления ИЗГЛЕЖДАШ СТРАХОТНО,ДАДЕ МИ СТРАХОТЕН СТИМУЛ.БЛАГОДАРЯ ТИ.Искам да попитам как да си позволя да отслабна?
благодаря ви предварително

# 639
Здравейте,момичета!
Честито на имениците ! Да им е живо и здраво името и те покрай него!
Жасмин , Честит първи Рожден ден! Поздравления за изумителния резултат и постоянството!   bouquet
Лебед, твоя резултат за 3 месеца е страхотен! И аз искам ...  Party Продължавай все така надолу / с килограмите  Laughing /
Ето,сега моето меню за днес:
З- 2 подобия на рогчета със сирене и 2 нектарини
О- 3 малки краставици и сирене
В- /малко окъснях с вечерята днес,ама така се получи/ 2 краставици,малко сирене,лук и 1 сурова чушка
Хубава вечер на всички!  Hug

# 640
Момичета, а как се справяте със стриите. Аз вече си имам и други ще ми дойдат в повече Mr. GreenВсе пак бях112кг. преди , до 90 смъкнах без някакви драстични диети, но след това килцата се заковаха и край. Embarassed
Но по-добре по-слабичка със стрии, отколкото  слонче
Благодаря на всички, чувствам се прекрасно - след скромната вечеря в 17,45ч.Много добре ми влияе разговора с Вас      Цветя за всички

# 641
  • София
Уауууу, Жасмин браво  smile3501 направо все едно две различни жени видях. Огромна промяна наистина. Даде такъв тласък на всички тук, такова нахъсване, браво, браво. И всичко това без драстични ограничения и лишения.
Честито на именниците днес, както и на празнуващите системни - месечни и годишни.
Аз пък от няколко дни имам проблем с WC-то. Уж пия много вода, всеки ден имам гимнастика и после движение пеша с бебето, ноооо...Днес пих дуфалак да раздвижа нещата но нищо. Цял ден съм с едно пукане в червата Weary и направо си ме боли. Я да си напиша направо за днес менюто, сигурно някъде греша, но къде newsm78
З: 3 локумени кифлички, домашни+кафе
О: малко шопска + кюфтета в бял сос (не са пържени)
В: 1 кофичка кис.мляко
Мисля че е системно

mila_y аз имам стрии още от пубертета и сега от 10 дни започнах ежедневните процедури със кафе и мумио. За това време мога да кажа че кожата ми стана по бебешки мека и изгладена. Предполагам обаче за да има видим резултат върху стриите ще трябва да почакам доста и да съм редовна. До колкото знам стриите нямало начин да се заличат напълно, но да станат по малко видими - да.

# 642
Днес тотално я оклепах, но утре вече съм стриктна. Ето какво ще е менюто ми:
З - редовната - филийка ръжен хляб, масло, яйце, маслини,
О - салата от половин домат и половина краставица без олио и печена тиквичка
В - вишни
Чудя се обаче какво да правя с целулита, че морето наближава newsm78Правих процедурите с кафето обаче ги правех с една ръкавица и ръката ми супер умаляваше и после имах мускулна треска. Иначе в момента съм в почивка и започвам усилено аеробика и пилатес в домашни условия. Да се похваля и аз - днес попаднах на любимия си панталон, който ми е отпреди 3 години, обух го и го закопчах - е, има какво още да се иска, но вече го обувам! smile3521
Желая силна воля и успех на всички!

# 643
Искам да попитам как да си позволя да отслабна?

Най-важното от всичко е да тръгнеш по пътя, да вярваш и да се придържаш в тази група. Аз някак неусетно ги свалих тези килограми, но групата тук е много силна и много ми помогна. Колко много системни сбирки правихме... ами по-лесно е - като гледаш как и другите се мъчат, че не си сама...
Нещо като анонимните алкохолици - групова терапия...  Joy Mr. Green
Но има и нещо друго - на някои от нас килограмите ни се дължат на стрес и нещастен живот - пълним емоционалните дупки с храна. Не че има храна, която да ги напълни, но се тъпчем за успокоение...
Та, докато не се разрешат тези проблеми, диетите няма да имат ефект. Човек първо душата си трябва да излекува, да се заобича, да се погрижи за себе си, тялото само ще се оправи.

Диви, браво за колана! Сигурна съм, че ще успееш в целите си!!  Hug

# 644
И аз съм чела че нямат заличаване, но поне малко да изсветлеят. Но сега са по-добре .Преди бяха много по-тъмни. 
Но да не мисля толкова за тях.Днес все пак ми е първи ден, така че , ако издържа да съм сиситемна ще му мисля. Голям сте ми стимул.Благодаря Ви отново.

Общи условия

Активация на акаунт