"Системата минус 60" - тема №25

• 42 031
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро и от мен. Ето го моето меню за днес
З - препечена ръжена филийка с масло, 1 жълтък и няколко маслини, чаша кафе със захарин (не мога да разбера защо когато кажа в кафето да няма захар ми слагат захарин)

О - салата от половин домат и половин краставица без олио, печена тиквичка

В - за сега съм планирала пиленце с малко салатка, но надали ще успея понеже съм именничка днес и...  newsm78

Много минусчета днес и усмихнат ден

Последна редакция: пт, 24 юни 2011, 14:58 от ianie

# 616
Здравейте, момичета!  Hug
Добре доли на всички нови и успех!  Heart Eyes
Тези дни изобщо нямам време за писане, защото непрекъснато съм навън с децата - я в парка, я на спортовете, на които ги водя. Вечер се прибираме чак към 10, сутрин излизаме към 10. Тази сутрин малко се успахме, та закъсняхме, но тръгваме след мъничко.
Само да почерпя, днес правя 1 година на системата!  Tada

Свалените дотук килограми са 25, като обиколки е почти същото. Започнах от 89 кг., сега съм 64 и се чувствам отлично. За моята възраст (догодина ставам на 40) и ръст (167) това са добри килограми. Ще е хубаво да смъкна до 60, но живот и здраве и това може да стане. Най-много се радвам, че отслабнах плавно и ефикасно и не качвам килограми от нарушенията. Признавам си, от месец-два насам не системствам стриктно, но килата си стоят и не мърдат нагоре.

# 617
  • Пазарджик
Здравейте момичета , благодаря на всички за съветите и за споделените мнения.Аз снощи си хапнах доста печено пиле и нямаше прегладняване.Явно организма ми в искал нещо др освен само салата.
Палавник на месеца и на мен не ми се яде много месце сега в тия жеги, а само салатка но явно организма си иска своето и с  течение на времето ще започна и аз да се вслушвам в него.
Мисля че като за начало на режима се справям добре с много малко прегрешение и почти още 1 кг минус но няма да го броя все още докато не видя че се е задържал , но без ваша помощ нямаше да се справя.Благодаря ви  smile3501 newsm51

Жасмин   честита една годинка и поздравление за свалените кг и постигнатите разултати .Ти си нашият пример че с постоянство се постига много.Още веднъж БРАВО   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пт, 24 юни 2011, 11:02 от pipilota_85

# 618
  • ВАРНА
Здравейте!
ianie, Честит Имен Ден!
Жасмин, честита ти системна годинка! Поздравления за прекрасните резултати. Не знам дали държиш да станеш 60 кг, но и 64 са добра цифра.  Peace
елени, наистина е важно трикратното хранене. А и не бързай толкова, имаш вече 3 кг минус за кратък период от време. Лека полека ще влезеш в ритъм  Hug.

Аз съм 600 гр. под линийката, ще сменям като направя кг. Нещо последните дни имам ту +, ту -, а и МЦ наближава. Трябва да си довърша килограмчето тия дни.
Отчета за вчера:
з: 2 сандвича с луканка и кашкавал, кисело мляко, кроасан с вишна, кафе с мляко
о: зелева салата, ориз със спанак, 1 паниран шницел.
в: 1 зелена ябълка и 1 кисело мляко в движение.

Нарязала съм си половин диня, сега се изстудява в хладилника и нямам търпение да я нападна за обяд. До сега не съм купувала/яла дини тази година, но започне ли се, няма спиране. Това е едно от малкото неща, заради които чакам лятото с огромно нетърпение, обожавам диня.

# 619
Жасмин честита година! Пожелавам ти все нови рокли с по-малък от сегашния размер да си купуваш  Grinning

И аз да се похваля - днес правя три месеца - системстване Simple Smile
24.03.2011 - 24.06.2011 = минус 16,5 кг.
Почнах 85кг, a сега съм 68,5кг остават ми 10,5кг до целта.

Кожата започна да се прибира лека по лека, но все още е... пихтиеста, т.е. без плътност, по-малко от преди месец, но например гърдите са все така, формата не е лоша за жена на почти 31 години, но като ги пипнеш все едно са от пух Mr. Green липсва ми сочността и плътността им (искрено се надявам да не увисват повече, щото малко са и поувиснали, а кожата да се прибере)

Палавник на месеца
И аз съм така, вечер ако ми се дояде сладичка ябълка, а вместо това изям 2 купи с ориз, те изобщо не могат да ме заситят  Mr. Green

Грозното Пате
Гадно нещо са застоите, ама след тях всеки минус е огромно щастие!

ianie
За вечеря месо и салата не би трябвало да комбинираш, а ако въпреки това, прецениш, че това ти се яде - задрасквай салатата или месото като несистемно за да не се объркват останалите  Peace

днес
з: станах късно и към 10:00 не ми се ядеше, но в движение лапнах три сухара
о: след малко ще ям диня (ех, тази диня...) и ако ми се яде още нещо - шопска салата
в: кисело мляко с диня и сирене

# 620
      Здравейте , момичета! От седмица преглеждам темата и съм много впечетлена.
      Приветствам Ви с постигнатите резултати. Ще се радвам ,ако ме подкрепите и съветвате.Така си мисля , че бих постигнала по-добри резултати. От доста време се люшкам между разни диети , но резултатът е -3,4кг. и след седмица възстановени.
      Висока съм 1,70м, тежа 89кг. До преди втората бременност бях 70кг., след това доста повече.
Но както и да е, мисля да гледам напред и да следвам Вашия пример.Поне да стана пак 70кг Embarassed
Днес менюто ми е :
З- сандвич с колбас и кафе.
О- два кремвирша и два домата / на работа съм и не съм се подготвила, а реших да почна от днес/
В- задушени тиквички и изкиснато сирене/сега го реших/
Ще се радвам , ако ми пишете дали всичко е системно.

# 621
  • France
Здравейте!
Ето менюто ми днес:

(малко ме е срам да ви напиша закуската, но адски ми се яде сутрин)

з: 2 кроасана без пълнеж, 1 овесена бисквита, 1 банан, малко череши
о: 1 варено яйце, 1 парче шунка, зелен фасул, 1 малка купа череши

За черешите е ясно: не са по режима. Но пък ябълки хич не ми се ядат в моментa.

Ако успея да се върна от работа преди 18 часа, мисля да ям зелен фасул и малко сирене. Ще взема 2 ябълки за офиса ако се наложи да остана по късно.

Едва от понеделник съм на системата: не съм се мерила, но се чувствам по-лека и дънките сякаш са ми широки.

# 622
mila_y, trolche  добре дошли - измерете се и давайте да ви записвам в таблицата (линк в подписа ми, а в началото на темата можете да разгледате таблицата с резултати на момичетата, които повече от година поддържат темата и себе си актуални  Mr. Green) - много помага Simple Smile

mila_y Браво за решението - "от днес" - бих ти препоръчала да не консумираш колбаси, кренвирши и т.н., опитай да ядеш чисто месо, когато имаш време да подготвиш менюто си Simple Smile

trolche Няма храна, която да е за притеснение щом е на закуска, да не говорим за такава хубава закуска като кроасан, бискивтка и плодове...! Основен проблем на отслабващия е мисълта за лишения и последвалата гузна съвест при нарушение... отделяй изкушенията за закуска и си ги изяждай с удоволствие! Simple Smile

# 623
  • Благоевград
Жасмин Поздравления!
Ти изглеждаш перфектно и при 64 кг.
Наглеждай ни от време на време какви ги вършим и да ни
вкарваш в правилните менюта. Laughing
ianie
Цитат
(не мога да разбера защо когато кажа в кафето да няма захар ми слагат захарин)
Това е като свекървата на една приятелка. Дори и гости да има и да й кажат, че не
искат захар в кафето, тя пак слага но по-малко, защото тя така го правела и не можела
иначе. hahaha Joy
Та сигурно и на теб за това ти го правят така!  Joy hahaha
Лебед Поздравления за прекрасният резултат на тримесечието!  Peace
Как го правите бе хора , аз едвам кретам , с бързината на охлюв (100 годишен  Laughing)
Но, бавно и полека ще ви стигнем някой ден  Mr. Green
trolche Няма защо да те е срам да си напишеш менюто. Супер си е!
А и нали закуската няма ограничения, затова възползвай се.
Аз в началото всяка сутрин хапвах нещо сладко (шоколад, вафла, кроасан и т.н.)
Напоследък нямам такива мераци и съм доволна. Например онзи ден имаше останала
буквално една хапка шоколадова вафла и аз реших да я хапна сутринта и да не я хвърлям.
Обачееее, много гадна ми се стори, чак не можах да я преглътна и я изплюх!  ooooh!
mila_y Ей, сега ще стигнеш до 70кг. , има няма до есента и ще си в редиците
на Жаси и другите момичета (които вече не пишат тук).
Хайде , че днес се отплеснах и ще ме отлъчите от темата ! Чао!

# 624
Добре де, днес имам празник. Да речем, че ми е позволено да не съм системна днес.... току-що ходих на курбан и хапнах сладко, утре продължавам. Днес си взех и гръмотрън, да си пия с диетата, помня че последно като го пих имах добри резултати от него...

# 625
Жаси, честит системен рожден ден   bouquet

Палавник, бавно, но славно.  Peace По-добре, отколкото никак.

Лебед, скриваш ни шапки! Бравоо!  Hug

# 626
Момичета, благодаря Ви за подкрепата и за съветите. Ще следвам стриктно напътствията Ви.
След написаното от Вас вече имам чувството, че съм отслабнала/майтап/ Joy
Какви мерки записвате в таблица? След малко ще я разгледам и ще пиша

Последна редакция: пт, 24 юни 2011, 16:28 от mila_y

# 627
Мерси, момичета!  Hug

Лебед, браво на теб, страхотен резултат!   bouquet

Де да бях и аз толкова стриктна... Аз някакси като на шега отслабнах - миналото лято 1 месец несистемен, зимата - 2 месеца на легло, сега пак 2 месеца с много нарушения, общо 5 месеца са ми несистемни и пак успях да махна 25 килограма. Добре, че попаднах в тази тема, като ровех миналия юни за някаква диета в този подфорум.  Hug

# 628
Жасмин, резултатът ти е невероятен, както и на Лебед и на други момичета/сега разгледах талицата.Поздравления. Дано и аз скоро да се похваля с минусчета Peace

# 629
А, няма страшно - тук 99% от хората отслабват. Според мен, основното е в ранната и лека вечеря. Както и в неяденето на хляб, пържени/панирани, сладки и тестени храни следобяд и вечер. Най-много килограми се смъкват от това. Но наистина, вечерята до 18 е основното, убедила съм се в това.  Peace
Всичко друго е второстепенно, комбинациите примерно. Мимето казваше, че нейна позната свалила 9 кг. само с неядене след 18 ч., без никакви други правила на Системата да спазва. А аз съм пък добрия пример на лошото системстване.  Mr. Green Laughing Безкрайни нарушения - бира вечер, забранени плодове следобяд и вечер, риба и салата вечер с бяло вино; леща и фасул, или патладжани вечер (които пък са ми адски странни защо са забранени, а сухарите са разрешени) и ето факт - с умерено системстване и малко спорт и съм нов човек.
Ето как отидох миналата година на морето: http://media.snimka.bg/8262/022779608.jpg?r=0
А ето как ще отида тази година: http://media.snimka.bg/8773/023802270.jpg?r=1

Ето как се усмихвах миналата година: http://media.snimka.bg/7592/021439683.jpg?r=0
А ето как сега: http://media.snimka.bg/8364/022983996.jpg?r=1

Ето моето нежно тяло миналото лято: http://media.snimka.bg/7592/021439684.jpg?r=0
А ето сега: http://media.snimka.bg/8514/023283933.jpg?r=1

Смятам, че добре съм се справила, макар и несериозно.  Laughing

Последна редакция: пт, 24 юни 2011, 17:04 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт