"Системата минус 60" - тема №25

• 41 892
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
  • Благоевград
divimo -66,8 Много готин пост  Laughing
Но, защо пишете рядко , така добре освежавате темата.... Peace
Изобщо всички вие , момичетата с постигнати резултати и упорити във времето,
сте ни много полезни и чакаме всеки ваш пост с нетърпение. (особено пък такива закачливи)
Хайде , че днес и аз се отлесвам.
п.п. все се каня да кача снимките ми от преди началото на моите диети и сега.... дано
довечера се организирам. (детето като гледа снимките ме пита - мама къде ти е корема  hahaha)
 newsm51

# 691
Уау!
Браво, момичета!

Маги, Стели, Диви, страшни сте!!!

# 692
Стеле, браво за упоритостта и резултата! Хайде да не спира вече кантарът и все по-ниски стойности да отчита!  Simple Smile

Маги, браво и на теб за постигнатата първа цел! Направо ме смаяхте с Лебед как махнахте по 15 кила за няма и 3 месеца. Адмрации!  Simple Smile

Диви, радвам се да те видя.  Hug

Аз тези дни овършах цялата къща - прозорци, пердета, взе ми се здравето, особено с гладенето. Вчера съм гладила пердета точно 5 часа по часовник. Хем са дълги от тавана до пода, хем са ленени, хем са много, направо нямат изглаждане. Сега почвам баните и шкафовете. Искам всичко да си оправя преди тръгването за морето към края на седмицата.

Успешен системен ден!  Hug

Последна редакция: пн, 27 юни 2011, 11:59 от Анонимен

# 693
  • Пазарджик
Здравейте мили системкиии , много ми липсвахте събота неделя Hug едвам ви изчетох днес сутринта.Аз да се оплача не бях никак системна.Ходихме на гости на свекито и там нямаше как да спазвам комбинациите или да ям по рано защо знае как е.Но пък забелязах че ям вече в пъти по малко.Гледах да си хапвам повечко плодове защото ги имаше в изобилие и нямам плюс тази сутрин.
Браво на всички за страхотните резултати наистина сте чудесни  bouquet  bouquet  bouquet
Днес обаче двама човека и казаха че съм доста отслабнала а кг. не са мръднали (освен първите 4 които свалих) това доста ме стимулира да продължавам и за напред да съм още по стриктна.
Добре дошли на всички нови момичета - много минуси ви желая.

# 694
Здравейте и от мен. Наближава морето, а аз нямам кантар да се претегля, ще имам резултати чак след 29ти Crossing Arms Иначе да си кажа менюто за днес -
З - Препечена филийка ръжен хляб с масло и малко саламец
О - Гювече със сиренце, домат, бяло пилешко месце и яйчице + краставичка
В - 3-4 корнишончета

Днес започнах да пия и прословутия си гръмотрън, обаче след вчерашната аеробика нещо ме боли всичко, най-вече кръста и май днес ще я пропусна.... голям съм мързел...

# 695
Стелету Simple Smile еее... невероятно! Поздравления и пожелавам кантарът да не спира да те радва в идните месеци!
divimo -66,8 благодаря, да се връща с пълна сила Simple Smile
magi333 поздравления, много е стимулиращо да минеш средата, пожелавам скоро и останалите да стопиш!
Дикенсън  Hug айде да мигаме заедно Mr. Green

днес:
з: ръжени зърна + ленено и сусамово семе + кисело мляко
о: пиле със зеленчуци в сладко-кисел мазен сос
в: шопска салата и сух таратор

# 696
Момичета, и аз направих 1 седмица на диетата, днес започвам втората, невероятно, но още не съм се отказала, даже се запалих още повече, направо не мога да се позная  Mr. Green
За тази една седмица от 71 кг станах 69,50 тази сутрин, не бях падала под 70 кг от около 2 години поне, може би и повече, но оттогава имам кантара.
Със сигурност ще взаимствам от Лебед 2 неща от менюто й: динята и овесените и всякакви други ядки за закуска  Hug Дори майка ми, която не е на диета, но се опитва да контролира теглото си, ми спомена, че дори само това, че закусва с овесени ядки от близо месец и е изхвърлила филиите с хляба, й помага да отслабва...
Признавам си без бой, че ядох доста сладки неща на закуска през първата седмица, но невероятно тази сутрин вече не ми се яде, с голяма мъка се насилих да хапна едно много малко парче халва. Определено забелязвам, че стомахът ми се свива и ям доста по-малки количества, наяждам се с почти половината от предишните ми яки порции  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile
И мажа с кремове против стрии, мажа, мажа...  Mr. Green
И те така...   bouquet

# 697
Лебед, благодаря ти, че си ме включила в таблицата, само че в момента на месеца и в началота на месеца съм 89кг. Как ми се иска да съм 70кг.  Rolling Eyes,но се надявам с благоразумие от моя страна и ваша подкрепа скоро да стана.
Днес менюто ми е:
З-баница и кафе
О-свинско филе - пушено/150г./ и два домата/без нищо/
В-кисело мляко с ябълки и канела / обещавам си да е това Embarassed утре пак ще пиша/

Голям сте ми стимул. HugКато знам досега едно хапване по всяко време, а сега дори и не го мисля.Чакам да стане часа и си хапва, и вода пийвам доста.
Тези килограми от кога им се каня #2gunfireама пусти амел Rolling Eyes
Чао за сега!

# 698
Steletu благодаря и на теб за съветите и подкрепата, много ме вдъхновявате .
Вечер /става въпрос за последните дни откакто съм на системата- 24.06.11 и няколко дни преди това пробно/ изобщо не помислям за ядене , но като сме повече все някой ме подканя и  Sad  Sad  Sad , но и с това ще се справя.
А също и като всички вас си мисля , че като видя кантара да мръдне надолу - още повече ще се мотивирам. Така, че като за начало си мисля ,че добре се справям - от 4 дни не съм хапвала нищо между основните хранения.  Joy

# 699
mila_y просто много силно вярвам в теб Mr. Green

Моля всички, които искат да въвеждам данните им в таблицата да ми пишат лични съобщения, защото има голяма вероятност да ги изпусна сред коментарите Simple Smile

# 700
Лебед , благодаря ти , възхищавам се волята ти и на тая на другите момичета, защото кой каквото и да говори без воля не става.Дано и аз скоро да се радвам  на минусчета.Peace

# 701
  • Пазарджик
Лебед страхотна си продължавай все така да ни подкрепяш и да ни даваш стимул и мотивация.Свалих си менютата ти и ще заимствам доста неща от там   bouquet

# 702
  • Варна
Здравейте!!!
Нямаше ме 2 дни, понеже бях на сватба и е излишно да казвам, че никак не бях системна. Но пък имаше толкова много танци, че мисля, че изгорих всички погълнати калории... Simple Smile Утре ще се претегля... Simple Smile
Няма какво да се отчитам, тъй като никак не ми е било системно менюто, така че се мятам да чета какво сте писали докато не съм имала възможност да чета...
Хубав ден!!!

# 703
И мен ме нямаше, само че аз защото съм на течности сега 48 часа за прочистване. Знам, че Мириманова е против такива пречиствания, само че аз отдавна съм открила колко помагат да се изтласкат токсините от организма и въпреки, че спазвам системата, поне веднъж седмично не ям нищо за 36 часа. Много минуси ви желая  Hug

# 704
  • ВАРНА
Здравейте момичета!
Честити минуси  Hug

Стелету, честито ти размърдване на кантареВ  Hug и поздравления за упоритостта!

Страхотни сте всички, Благодаря   bouquet за надъхването.
Аз снощи леко прегреших, тази сутрин кантара ме изплаши с + 1кг, но преди малко се теглих отново и сега съм колкото сутринта  Wink. Така че утре сутрин част от него няма да го има.

Отчет за днес:
з: малко парче тирамису
о: 2 пържолки на тиган, 2 малки домата и сирене, череши
в: ..... още неизвестна

Общи условия

Активация на акаунт