"Системата минус 60" - тема №25

• 41 924
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Жасмин (даже аз си свалих файла  Crazy)
Що, да не би да мислиш да го спазваш? Laughing Laughing Hug

Аз предлагам да го сложим в следващата тема, защото си истински пример за подражание и като ти четях и систематизирах менютата и си казах - ето, ТОВА е Системата!
Досега май не съм чела друга системка, която толкова стриктно да спазва правилата, че даже и без сладки и тестени храни, никакъв алкохол и никакво нарушение след 18 ч. Чудя ти се на волята... Адмирации от мен!  smile3501
Но и нещо друго ми направи впечатление, не знам дали си го забелязала - най-много килограми си свалила в началото, като си хапвала по 1 ябълка следобяд. Дали е от плода обаче, или защото тогава си имала повечко за сваляне, не знам, но ми се струва, че и плодът е помогнал - колкото диетолози съм чела, всички препоръчват лека закуска в 16 ч., за да се ускори метаболизма. Твоето усещане какво е, или вече си забравила какво беше в началото?
И друго, което се сетих - пишеш, че след всеки скраб с кафе отделяш много течности и на другия ден си на минус. Аз го бях забравила това, но ще почна пак да го прилагам. Беше ме страх да не запуша банята с това кафе, но ще почна пак да се шкуря.

MiqS, виж менютата на Лебед - домати и краставици в промишлени количества, други салати също, по 3-5 литра вода на ден, плодове, за закуска почти само овесени ядки с мед, бадеми, за обяд ориз и чисто месо, за вечеря предимно кисело мляко и ябълка, или диня и сирене. Аз лично мисля да ги пробвам, нещо съсвсем се бях разхайтила напоследък, но ще се стегна да ги сваля тия пусти 4 кг. Днес нарочно си купих панталони и поли, които едвам закопчавам, за да имам стимул.

Последна редакция: сб, 25 юни 2011, 22:25 от Анонимен

# 661
  • France
Здравейте момичета!
Впечатлена съм от резултатите ви, поздравления, действат ми много мотивиращо. В темата има и много полезна информация, а и някак си сред вас е уютничко и човек се чувства добре. В понеделник ще стане почти една седмица откакто съм на системата. Ще се тегля утре и ще ви се отчета.

Към Лебед: ето ги данните за включване в таблицата:
Стартовото ми тегло е 72 кг, висока съм 170 см, бих искала да стана 60 кг;

Менюто ми за днес:
З: банан, едно редче черен шоколад, 3 овесени бисквити, 1 парче кекс
О: Пилешки дробчета пържени на тиган без никаква мазнина+1 чаена чаша кис. мляко
В (16 ч): 4 Сухари със сирене + 1 чаена чаша кис. мляко; към 19 ч се върнахме от дълга разходка, и си признавам че изпих голяма чаша ябълков сок.

Лека съботна вечер на всички

# 662
trolche, ще стане, дръж се само тук и системствай!

Айде момичета, другото лято ви искам всичките с ей такива тела!!
http://www.youtube.com/watch?v=Cw3gA49b3B4&feature=related

Heart Eyes

# 663
  Здравейте отново:)
  Миналия месец в началото се присъединих към вашите редици, но някъде две-три седмици след като започнах да спазвам режима, зачетих с прегрешенията и реших за момент да изоставя нещата докато се настроя. Междувременно следях темата редовно, но не пишех, защото реално нямаше какво Simple Smile Онези 3 кг, които загубих тогава така си и останаха в миналото. Не съм била системна, но се опитвах да не прекалявам. Нещо обаче много се замотах и днес реших, че е крайно време да се хвана отново в ръце. От утре влизам в ритъм. Ще се надявам да ме съветвате за менюта. Вашите съвети и споделяне на опит имат гомяло значение за всеки начинаещ, а компанията ви е приятна определено:)
 Днес най-вече бях мотивирана от снимките на Жасмин и Divimo, както и от постиженията на Лебед. Сега вече имам и книгата в ръцете си и мога по всяко време да потърся отговор и там.
  Жасмин  четита ти една системна година , поздравление за резултатите. Благодарности и за извадките с менюто на Лебед...накараха ме да се замисля сериозно. До колкото си спомням и Elileni имаше доста здравословни комбинации, но тя сега е на друга много щастлива вълна и има време да следва системи.
  Лебед голямо браво за постигнатото. Сигурно се иска голяма воля и постоянство. Пожелавам все така успешно да се предвижваш пък поставената цел.
  Лека нощ и много минуси утре Simple Smile

# 664
Добро утро, момичета!  Hug

timide, успех и този път не се отказвай!
Вярно, че и други момичета имат здравословни комбинации, но Лебед е била най-дълго време стриктна и без прегрешения, всъщност - през цялото си системстване от 3 месеца.

Вчера зачетох една много хубава книга - "Промени живота си за 7 дни" на Пол Маккена. Препоръчвам ви я. Има много неща, които открих в себе си и които мисля да променя и едно от тях е това, че умишлено се саботираме, за да не изглеждаме добре и причините за това.

Успешен и системен ден!

# 665
Добро утро и от мен! Отново съм необичайно щастлива. Току-що си купих най-сладурската рокля за морето. Взех я без да я меря, стори ми се бая малък номер, но си казах, че ще ми е стимул - да, ама не! Облякох я! Дори ми е малко широка! Прекрасен ден! Wink

# 666
  • София
Жасмин те това се казва перфектно тяло. Тая девойка май цял живот е системствала за да изглежда така Laughing. Ха дано догодина всички системки са така. Само че такива като мен със стрии ще имат все пак дефекти тук таме Wink. Но няма значение, важното е да влезем в телата в които ще се чувстваме най-добре Peace.
ianie браво, няма по-прекрасно чувство от това нали Party

# 667
Добро утро,Системки!
Днес се събудих в прекрасно настроение!Ходих да напазаря и си викам чакай да ви нагледам какво правите  Mr. Green
Днес отчитам поредния минус.Вече съм - 9.700 кг.  Mr. Green
Днешното меню ще бъде следното:
З- /току що се опече и след малко нападам/ овесени ядки запечени с масло,царевица,колбас,сирене,синьо сирене и кашкавал....уникално вкусно трябва да е!  Mr. Green Всички продукти са в минимални количества!А,забравих-изядох и 4 парченца черен шоколад.
О- взех пангасиус и мисля да го изпека във филио и ще направя зелена салата с лук и краставица
В- салата домати,краставици,лук,сирене и зелена сурова чушка
Жасмин,дано наистина да изглеждаме така всички следващото лято!Аз се записвам да изглеждам така  Mr. Green
Пожелавам ви приятен почивен ден!

# 668
  • Панагюрище
Здавейте,момичета,тъи като работя на смени и бях нощна смяна вчера не съм чела нищо,но днес си наваксах.
antonina84,взимам си бележка,за хляба и го изключвам от вечерното меню.
Узи , Анни е на 18 години.
ellzet1, благодаря за отговора,но тя освен,че е системна е решила и месо да не яде,но ще наблегнем на по засищаща вечеря,за да не чувства глад.
Жаси, изглеждаш страхотно.
м
Момичета ,показали сте доста добри резултати  smile3501.
А да ви споделя и за нашите от понеделник до днес сме с по -1кг.
Продължаваме напред и ще се радваме ако има с какво да се похвалим.Лек ден на всички и много минуси да отчетете.

# 669
Момичета, браво за резултатите! Честити покупки!   bouquet
Да си ги носите с кеф и все по-малки номера да си купувате!

kydravoto, ти се смееш, ама и да не са системствали, са яли много по-малко и по-здравословно от нормалното. Това тяло не се поддържа с баници и торти.  Laughing Hug
Но нищо не ни спира да изглеждаме така, освен ние самите - всички спирачки са в нас! Аз съм сигурна, че с диета и фитнес всяка от нас може да е толкова стройна, стига да го пожелае и повярва и да предприеме мерки в тази насока. Както каза една моя позната, която е на 44 години и е 50 кг. - "Никой не ти слага храната в устата, нали? Ти си избираш какво да ядеш."
И съм съгласна - ти избираш какво да ядеш и как да изглеждаш. Ти избираш да си това, което си. Избери друго и ще си друга. Отслабни, оправи си прическата, зъбите, маникюра, гардероба...., грижи се за тялото и кожата си, глези се, награждавай се, грижи се за себе си; отнасяй се към себе си така, както искаш да се отнасят с теб другите и ще си напълно неузнаваема след време. Това тяло ти е дадено за цял живот и само за веднъж - ти ще си решиш дали да го прецакваш, или да го поддържаш здраво. Мъж, деца, работа, дом - ок, всички са част от живота ти, но само ти си със себе си цял живот - от раждането до смъртта. 

Малее, дръпнах си речта, отивам да си догладя пердетата и да си доизмия прозорците, че от сутринта това правя.  Laughing  

Последна редакция: нд, 26 юни 2011, 14:46 от Анонимен

# 670
Здравейтеее  Mr. Green!

Ееееех момичета много сте сладки  Hug Hug Hug, благодаря ви за милите думи!!!

antonina84, специално на тебе искам да ти пожелая в най-скоро време да те навести най-прекрасната новина. Желаеш го силно и го заслужаваш! Прегръдки от мен!!!

Аз вчера си се ровех в предните теми и попаднах на постовете на Бебока.. тя пазеше Интервалното хранене.. и си дадох сметка защо аджеба си седя на килограмите ами не качвам.. при положение, че не се ограничавам и без това ми се преяждат малко неща.. но ям солидно за няколко часа, като знам какво ме чака на следващия ден.. Та си дадох отговор на въпроса де, че несъзнателно в момента съм на интервално и това малко или много е топка в моя отбор.. но ми липсвате и щом се отпуши пак апетита (ех сутрешния апетит) съм си при вас  Hug Hug Hug.

Продължавам да чета темичката..

Жасмин страхотен пост  Peace!

# 671
Здравейте, момичета.Днес ми е трети ден на системата , но снощи се изложих.Имахме гости и много ме е срам Embarassed, доста несистемно хапване, но въпреки това не се отказвам
Днес
З-пържена филия , изкиснато сирене и кафе
О -преди малко -15,00ч. - половин кофичка кисело мляко с канела - просто не ми се яде, но нали трябва
В-мисля пак кисело мляко/само / за наказание за снощи
Приятен ден на всички!

# 672
Здравейте, момичета!

Аз три дни не бях системна- бяхме на планина и не спазвах часовете за хранене и позволените комбинации за вечерите. Все пак се ограничавах в количествата и се надявам да не съм наддала  много .
Днес пак съм във вашите редици:

З - пържена филия със сладко от кайсии
 О- домати със сирене
 В- две варени яйца.

Elileni , Честито! Дано скоро споделяш само прекрасните изживявания на бременността!

antonina84, пожелавам ти скоро и ти да ни се похвалиш, че щъркелът те е включил в графика за другата пролет.

Жасмин и Лебед- голямо браво за постигнатото!

# 673
Лебед, ще се радвам ако ме впишеш и мен в таблицата.
Ето и данните

Начало - 24.06.2011г.
Височина - 1,70м.
Кг в началото - 89кг.
Желани кг - 70кг.
Благодаря ти предварително.

# 674
  • France
Здравейте!

Тази сутрин мъжа ми ми донесе закуска в леглото (за пръв път от 2 години насам!). Докато се усетих се бях нахранила и реших днес да не се тегля.
Ето ми го менюто за днес:
З (10.30 ч.): сухари със сладко от боровинки, 1 малко парче кекс, 2 блокчета черен шоколад, 1 парче кроасан (доядох остатъците от закуската на малкия), малко кис. мляко

После бяхме на басейн и на разходка.

О (към 14ч.): голяма салата (маруля, червено зеле, малко маслини, сирене, печени чушки) + чаша портокалов сок.

Заради късните хранения обмислям вечерята да е само кисело мляко.

Приятна неделя на всички!

Общи условия

Активация на акаунт