. Моят образ е като Слави Трифонов но има време, ще му порасне.
. С малкия забременях на 61кг. сега съм 65, но искам да сваля поне до 60, най-добре до 57. Леле звучи ми като мираж, но надеждата умира последна. Стига с тези кг. много време им отделих 
много хубава анкета!!! Отговорих, че още не сме решили с таткото, но сме много вярващи и твърдо ще го кръщаваме бебока
може би наесен
наистина не съм го обмисляла още... със сигурност ще го комбинирам с някой хубав светъл християнски празник 
мирише като "едновремешните" сапуни за пране
Тук Саното много трудно ми се намира, Персила ми харесва, но предпочитам течния вариант, че много често препирам на ръка, а и него го намирам трудно

имам едно отворено пакетче Аптамил, който вече е станал на буци, че да не става зян
та това по повод килограмите
и аз не съм се свършила, но се оправдавам с кърменето и си хапвам доволно
който не ме харесва - няма вкус
всъщност аз уважавам естетите
те мене - не много
но пък аз си свиркам 
на мен не ми хареса вкуса, на малчо също
но облиза поне една лъжичка
и незнам дали е съвпадение, но след това напълни 3 памперса
незнам
Покрай това дете съвем изфирясах!

,никога не съм пускала празна пералнята преди да пера нейни дрешки,винаги ги пера обаче отделно само нейните когато се съберат 

, така че хич не ми се обеснявайте
,моят мъж каза кога стана 70 кила(забележете
), тогава ще видя морето, е нема да е скоро 
със картофено пюренце от Франция
,(от магазина),но нашите съвсем скоро ще станат и ще сме на домашни, а и морковите са полуготови 

)
, дано не забрави как се прави

. Днес го водих при педито - чисти са му дробчетата, гледа му ушите, гърлото - всичко си е ок! Ще го водя всеки ден да го слуша, дано не излезе нещо сериозно. Давам вит. С и пръскам с морска вода-Низита спрей. Доки каза, че най-вероятно е от мъхчетата на дърветата, а при нас ги има в повече. Сега отлагаме и ваксините, че днес трябваше да ни ги бият, докато се установи как ще сме. Не ни премери, но утре ще го накарам да ни мерне
, кво му има ??? Май нищо

Я да започва да лапа, за да не тревожи мама 
/, вече не приспивам 

Струва ми се че много по лесно ще се ориентираме, че като гледам снимките пада едно търсене на дадено бебче и четена на имена 

че така става мн дълга самата тема.
някой го беше постнал ама не помня. тъй че ако сте съгласни и имате идеи за рангове (напр. най-активна съфорумка и т.н.), казвайте

Струва ми се че много по лесно ще се ориентираме, че като гледам снимките пада едно търсене на дадено бебче и четена на имена 

Ние с тебе как се намерихме сутринта не е истина просто! Да са живи и здрави М тел!
/ и шибвам една лъжица от това, което смятам да дам на другия ден!
даже вчера те проверявах дали си влизала скоро
тъй като беше се логвала реших, че ще пишеш като имаш време 
аз смятам бавно и славно да въвеждам нови вкусове
днес за първи път дадох тиква и възнамерявам поне 6-7 дена да му я давам преди да пристъпя към картоф или морков. Новата храна ще я давам по 5-6 дена и след като въведа 2-3 вкуса ще почвам да смесвам нещо познато с нещо ново ... така си я мисля, пък какво ще стане
/що пък да не се дава, аз още не съм чувала за алергия към пъпеш...
аз мернах като купувах пюрета