Отговори
# 135
Хелоуууу
Малкия спи, мама успя да се изкъпе и сега го чакам да се събуди и да ходим на разходка.
Снежи голям е сладур твоя Боби с тази прическа, вече е като малко момченце, пу пу пу сладурче  Heart Eyes. Моят образ е като Слави Трифонов но има време, ще му порасне.

прането Пера в пералнята - но само негови дрехи. Не пускам преди това празна, направо след нашите и няма никакви проблеми.

връщането на работа Мисля да се върна есента на 2012г. Но има доста време, до тогава. Надявам се да не приритат за мен по-рано.

Килата Ами какво да ви кажа болна тема, като на всички. С каката имах да свалям около 30-35 след като спрях да кърмя, ами свалих 27кг и другите още си ги нося  Sad. С малкия забременях на 61кг. сега съм 65, но искам да сваля поне до 60, най-добре до 57. Леле звучи ми като мираж, но надеждата умира последна. Стига с тези кг. много време им отделих  Wink
Я сега да си похапна от почерпката на Снежи/затворете си очите/ , че може да заслабна  Grinning Grinning Grinning

# 136
Лолитка   bouquet много хубава анкета!!! Отговорих, че още не сме решили с таткото, но сме много вярващи и твърдо ще го кръщаваме бебока  Naughty може би наесен  newsm78 наистина не съм го обмисляла още... със сигурност ще го комбинирам с някой хубав светъл християнски празник  Peace

Да се изкажа и аз за прането - пера на ръка с Тео бебе течен, че много лесно ми се разрежда така, а за пералнята последно ползвах Пурлан бебе, но не ме кефи изобщо  Naughty мирише като "едновремешните" сапуни за пране  ooooh! Тук Саното много трудно ми се намира, Персила ми харесва, но предпочитам течния вариант, че много често препирам на ръка, а и него го намирам трудно  Naughty
Гълабина не съм я гледала, но ще си я пусна, че ми стана интересно  Party Party Party
Кой ще даде рецепта за правене на течен шоколад от АМ  Thinking имам едно отворено пакетче Аптамил, който вече е станал на буци, че да не става зян   chef та това по повод килограмите  Joy и аз не съм се свършила, но се оправдавам с кърменето и си хапвам доволно  bowuu който не ме харесва - няма вкус  Joy Joy Joy всъщност аз уважавам естетите  Naughty те мене - не много  Whistling но пък аз си свиркам  Heart Eyes

Ауууууууу забравих най-важното да спомена - днес се мацоткахме с тиква  Joy на мен не ми хареса вкуса, на малчо също  Sad но облиза поне една лъжичка  Naughty и незнам дали е съвпадение, но след това напълни 3 памперса  Shocked чак пък такъв ефект  newsm78 незнам

Цунки  love001

# 137
Мами,привет!
Мисля да комбинираме кръщенето с първия рожден ден,на един път минава всичко!
Вчера сме имали годишнина с милото-3 години семеен живот,ма аз кват съм шматка се сетих в 22.30...нямам думи!  Blush Покрай това дете съвем изфирясах!
За килата,къде се бутате?!Аз имам да свалям 15 и не кърмя,просто съм му отпуснала края!
Отивам да давам сок от ябълка на малката,после малко на разходка!

# 138
  • Русе/Germany
Имам идейка Blush
Искате ли да сложим линк към сниките на всяко име на бебчетата newsm78 Струва ми се че много по лесно ще се ориентираме, че като гледам снимките пада едно търсене на дадено бебче и четена на имена Rolling Eyes Само предлагам Naughty

# 139
Здравейте Hug
Забравихте ли ни newsm78
Аз пак се бях сдухала,че Борянка -калпазанка пак отказва яденето Twisted Evil(още не ми е минало и ме е страх) но как да не,като вчера за 24 часа яде има няма 350мл #Cussing out
Да беше за първи път щях да го отдам на жеги или зъби,ама ooooh!
Както и да е оплаках се и не исках да ви тормозя,че достатъчно ви изпопретеснихме когато беше болна,а и при раждането Confused
Та по темичките
спане- спи по боди къс ръкав от 1-2 седмици и задължително на отворен прозорец,че в стаята е 27 гр. а сме и със външна и вътрешна изолация Thinking
на разходка- пак по къси ръкави или със ромпърче или със късо панталонче и тениска Peace
пране - пера със Тео-бебе течен и омекотител Сано сензитив- много доволна Peace,никога не съм пускала празна пералнята преди да пера нейни дрешки,винаги ги пера обаче отделно само нейните когато се съберат Peace
друго -друго забравих,но ми се е замътила главата нещо от таз калпазанка Crazy
А гадните кила, а съм от тези със 30-така Whistling ooooh!, така че хич не ми се обеснявайте Naughty,моят мъж каза кога стана 70 кила(забележете Crossing Arms), тогава ще видя морето, е нема да е скоро #Cussing out
Забравих да кажа че започнахме да захранваме малката ми калпазанка Heart Eyes със картофено пюренце от Франция ooooh!,(от магазина),но нашите съвсем скоро ще станат и ще сме на домашни, а и морковите са полуготови Laughing,скоро и другите зеленчуци ще станат и да яде чеее #Cussing out
Днес бяхме на 6 лъжици май й хареса, но сложих малко и от Не любимото й АМ и хапна мишката мамина Heart Eyes
Та да Ви попитам в тази връзка:
-Колко дена давате от определеният зеленчук и чакате ли 1-2 дена за да видите дали ще има реакция и след като започнете новият зеленчук,пак ли започвате с 2-3 и т.н. лъжички newsm78
Сори за въпросите (ще рече човек че ми е за първи път Naughty)
ААА още нещо вчера се обърна случайно от корем по гръб Crazy, дано не забрави как се прави Laughing
До скоро мили мои!
Извинявам се че не пиша поименно,но още имам да чета Peace Hug

# 140
Ей, нямате изчитане ..... Heart Eyes
Ние от снощи нещо покихваме, прокашляме се, но няма температура, няма сополи Thinking. Днес го водих при педито - чисти са му дробчетата, гледа му ушите, гърлото - всичко си е ок! Ще го водя всеки ден да го слуша, дано не излезе нещо сериозно. Давам вит. С и пръскам с морска вода-Низита спрей. Доки каза, че най-вероятно е от мъхчетата на дърветата, а при нас ги има в повече. Сега отлагаме и ваксините, че днес трябваше да ни ги бият, докато се установи как ще сме. Не ни премери, но утре ще го накарам да ни мерне Laughing и ще дам отчет.
За прането - в пералнята, само негови дрешки, без да правя някакви допълнителни "упражнения", директно след нашето пране. Нищо му няма, дори вече и не гладя.
Сега си спинкаме спокойно, диша си през носа без проблем Thinking newsm78 newsm78, кво му има ??? Май нищо #Crazy #Crazy #Crazy

# 141
Ех това Борянче беее , що пак не папа, вместо ние тука слониците да не ядеме, тя... Thinking Я да започва да лапа, за да не тревожи мама  Hug

Наде, аз по 4-5 дена въвеждам, после я направя един ден пауза, я не - направо следващото, и то вече повечко, не по малко...незнам дали е правилно, ама нещо ич не ми се занимава да мажа с 1-2 лъжички, пък и нали е захранен вече...

Ние се събудихме , пийнахме водица, свалих му чорапетата, оставих го в кревата да си играе с играчките и сега поглеждам - ми той си се повторил/мамин сладък  Heart Eyes/, вече не приспивам  Peace

# 142
за анкетката да се изкажа - мислим в началото на юли да направим кръщене, дано да отделим парички до тогава, че май ще е има няма 40-50 човека  Blush

# 143
Охххх Иве и на теб ти е май гофти ден Confused....дано утре е по-добър Praynig

Ами аз да си кажа чесно не дадах отговор-излъгах че не съм мислила КОГА ще се върна Embarassed....и сега чакат да им кажа...

Кръщене-ще има на Кръстова гора пак,може би края на август Peace

# 144
  • Mostly in my mind
Имам идейка Blush
Искате ли да сложим линк към сниките на всяко име на бебчетата newsm78 Струва ми се че много по лесно ще се ориентираме, че като гледам снимките пада едно търсене на дадено бебче и четена на имена Rolling Eyes Само предлагам Naughty
преди време бях предложила същото. наистина е мн хубава идея. бая работа си е. но като имам повече време ще го направя. ако иска някой, може да помага  Simple Smile
също си мислех и да направя резултатите от анкетите в гугълска таблица, ама като не мога да работя с нея  Crazy че така става мн дълга самата тема.
може и да си направим и нещо като конкурс, ако искате. нещо като ПО ПО НАЙ н о с още опции и с титли за мамите и да си гласуваме и после да съберем всички гласове и да направим номинации. има нещо подобно в един блок на априлки ли беше,  newsm78 някой го беше постнал ама не помня. тъй че ако сте съгласни и имате идеи за рангове (напр. най-активна съфорумка и т.н.), казвайте Grinning

# 145
Имам идейка Blush

Аз нещо не схванах какво искаш да кажеш!  newsm78

Марийче, морковче ли папа Миро? Голям е сладур!

Ах, това Борянче - калпазанче, защо не иска да папка! Сигурно ще става манекенка!  Hug

Янче, дано нищо му няма на Яворчо!
Илианка, честита годишнина!   bouquet Ние с тебе как се намерихме сутринта не е истина просто! Да са живи и здрави М тел!

Лолитке, наградата за най- досадна съфорумка ми я давайте на мен и да не се занимаваме с глупости!  Mr. Green

Аз 50 пъти се връщах да дописвам, но исках да кажа за поренцата. Някой ме светна като давам последен ден от някое пюре /аз ги давам по 3 като Фентъзи   bouquet/ и шибвам една лъжица от това, което смятам да дам на другия ден!   Peace

# 146
Наде как ще сме те забравили  Hug даже вчера те проверявах дали си влизала скоро  Naughty тъй като беше се логвала реших, че ще пишеш като имаш време  Hug
А тя Амидалка ти е отговорила вече  Peace аз смятам бавно и славно да въвеждам нови вкусове Naughty днес за първи път дадох тиква и възнамерявам поне 6-7 дена да му я давам преди да пристъпя към картоф или морков. Новата храна ще я давам по 5-6 дена и след като въведа 2-3 вкуса ще почвам да смесвам нещо познато с нещо ново ... така си я мисля, пък какво ще стане  newsm78

# 147
аз в януарките мернах, че говореха за авокадото, че било полезно, ама има ли и такива вусове екзотични,не съм виждала - пъпеш също мисля, че е хубаво, ама има ли на пюре и дава ли се изобщо на бебетата... newsm78/що пък да не се дава, аз още не съм чувала за алергия към пъпеш... Mr. Green Виж срещала съм манго, даже мй купиш едно, ама беше комбинация манго с нещо си...

# 148
  • Русе/Germany
Има пъпеш Simple Smile аз мернах като купувах пюрета

Пчеличке става въпрос за първата страничка с имената на бебетата и мамите, та на името на всяко бебче като се цъкне да се отваря страничката на снимките на даденото бебче. Дано да съм обяснила малко по-добре Hug

Лолитка ако искаш мога да помогна Wink

# 149
то хубаво линк към снимчиците, ама като не се отварят с паролата упражнението ви ще е излишно май  Peace

Общи условия

Активация на акаунт