Отговори
# 120
Хелоу мамчета и сладки бебчовци  Hug

Незнам от къде да започна, цяла сутрин си проектирам в главата разни писания... да не забравя и аз случайно нещо да изкоментирам пък Crossing Arms Joy
Снежи тоз твоя малък мъж е страхотен сладур  Hug  много му завиждахме за хубавата косичка, че Йоанчо мамин си е плешо (то майка му скоро и тя ще е плешива, че с тоз косопад  ooooh!) но много добре си се справила с прическата, че ще му е топло на детенцето в тази жега  smile3501
Амидалка я ме светни, виждат ли се в страницата на НОИ подадените Декларации, че съм в голяма чуденка  newsm78 никога до сега не са ми забавяли изплащане на болнични, а Декларациите от ЦУ ме накараха да попълня още с болничния от болницата. Изплатиха ми само дните за май от последния болничен, а за останалите очаквах, че в началото на месеца ще ми внесат декларциите и ще ги видя като записи след болничните, но само ми се смени датата на представената последно сметка  newsm78 да се притеснявам ли дали са ме забравили  ooooh! ама как го обясних само, дано си ме разбрала  Hug
Имам да пиша още, на фъстъка се събуди и ще ви тормозя после пак  Naughty Heart Eyes

# 121
Ей, как сте, мушмули?  Joy
Как ми се спиииииииииии, не е истина! Не съм създадена за ранно ставане и това си е!  Tired

И аз да ви се оплача, че мама само ми прави намеци, че съм дебела ...
Вика ми един ден "Ти няма ли да правиш коремни преси?"  hahaha
Викам "Даааааа, веднага започвам!"
Днес пък ми се скара да си глътна корема!  Mr. Green
Кво иска от мен не мога да разбера?
Аз съм просто едно нееееежно тюленче!  Blush

И да продължа да си дълбая темата за срещата - май много ни мързи в тея жеги ...  Rolling Eyes

# 122
Амидалка я ме светни, виждат ли се в страницата на НОИ подадените Декларации, че съм в голяма чуденка  newsm78 никога до сега не са ми забавяли изплащане на болнични, а Декларациите от ЦУ ме накараха да попълня още с болничния от болницата.

И мен ме накараха още тогава да ги подам  Peace Виждат се в НОИ да, моята е подадена на 1-ви юни/тогава ни внасят осигуровките за месеца  Simple Smile/, и на мен ми бяха изплатени дните за май от псоедния болничен/който е до 9-ти май/ и утре ще ми изплатят за целият май първите парички от декларацията  Peace

Пчеличке, как ше ви мързи бе, аз човек убивам да си имам някой, с който да си се срещам с бебан, ама нъцки...толкова ви завиждам, че можете да се виждате и клюкарствате, я по-сериозно го давайте дами.

# 123
  • София
Привет, загубих се малко тези дни, но бях в движение и честно да си кажа не съм ви изчела още  Blush. Сега използвам, че малката се умори и заспа - не знам как го направи, ама се извъртя в другата посока на леглото и си припомних времето, когато редувах страните...
За глупавите коментари - и на мен свеки още преди месец и половина ми рекна нещо по темата. Е, засега не е повторила, ама и аз дадох да се разбере, че добрите ни отношения много зависят от мнението й за следродилната ми физика  Joy. Всъщност драмата е, че аз не си се харесвам, имам едни три килограма за махане (уви, под формата на паласки), и още три по мое си желание. Но реших, докато кърмя да не се ограничавам откъм храна. Нито пък съм се претоварила кой знае колко с упражнения. Само Южния парк гледам да го обикалям от край до край с количката, ако не всеки ден, то през ден.
За  декларацията за майчинство и аз имам питане, ако някой знае - дали и тук важи правилото, че ще я внесат, след като внесат и осигуровките за съответния месец? Ако е така, ще има да чакам да се появи на сайта на НОИ чак след 20ти, а пари ще видя живот и здраве следващия месец. Че ще преживея, ще преживея, ама поне да не се надявам...

# 124
  • София
Утре ще имам превод за майчинството  Partyюхуууу Party

охааа  smile3508, и аз баш това видях е сега

Дайте малко кинти насам, не се стискайте! Милото има РД в петък, та исках да се изтъпаня в нов тУалет, ама пуста бедност, ще бъда грозна домакиня! Освен да си поискам нова рокля за неговото РД  Joy Joy Joy

# 125
  • Полски Тръмбеш
Цитат
Мим, кви хапове пиеш бе, я сподели...?
  ВИТАСЛИМ ЛАЙТ  Peace

ВИДЯХ БОБИ  Heart Eyes пупупу  ПИЧ И ПОЛОВИНА  Heart Eyes

Гледах "ГЪЛЪБИНА" (ТО И СТАНА КАТО ПРЯКОР  hahaha )    Аз ги знаех тези неща ноо за 24 годишното  #Crazy ме срази
а за онанирането нищо не видях   Embarassed  какви са тези гърчове  newsm78 я ме светнете  плиййссс  Praynig  Hug

# 126
Гледах "ГЪЛЪБИНА" (ТО И СТАНА КАТО ПРЯКОР  hahaha )    Аз ги знаех тези неща ноо за 24 годишното  #Crazy ме срази
а за онанирането нищо не видях   Embarassed  какви са тези гърчове  newsm78 я ме светнете  плиййссс  Praynig  Hug
Ми някакво момиченце правело нещо като гърчове (даже имаше клипче). Детето разперва ръчички, опъва крачетата напред и притваря очи. Водила го майката на най-различни лекари и й слагали диагноза епилепсия и разни други такива страшни неща. Накрая се установило, че детето маструбира, когато му е скучно или когато й се спи през деня Laughing После си заспива сладко-сладко Mr. Green Не знаех, че имало и такива неща newsm78

# 127
Привет.Сколасах да седна да ви почета малко.
Баткото ми е болен.Ще го водя малко по-късно да видим,ама май няма да ни подмине АБ този път.
И двамата сега спят,мама сготви и ви поизчете,ама ми е малко каша в главата.
Пране- пера си в пералнята.Нямам проблем с това,не ми пречи и в чужда да ги изпера.
Снежи,много е хубав Боби така.  Heart Eyes
Мим,излишно е да казвам.Уникална си.  Hug
Сигурно пропускам нещо,но моля да ме извините- не е умишлено. Оставям ви сега,че номер 2 трябва да яде след малко.

# 128
И аз да ви се оплача, че мама само ми прави намеци, че съм дебела ...
Вика ми един ден "Ти няма ли да правиш коремни преси?"  hahaha
Викам "Даааааа, веднага започвам!"
Днес пък ми се скара да си глътна корема!  Mr. Green
Кво иска от мен не мога да разбера?
Аз съм просто едно нееееежно тюленче!  Blush
Не е само твоята, и моята също постоянно ми натяква, че съм щяла да стана 100 кила и че трябва да се взема в ръце. Ама то с това кърмене ям постоянно как да отслабвам  Mr. Green

# 129
Е Фетъзи ти ако си дебела вече аз требва верно да се метна от некой мост  ooooh!

Вие мислите ли това лято да кръщавате бебораните? Аз май така се насочвам, въпреки,че лично аз не съм кръстена и не съм особено вяваща, но искам малкия да е кръстен и мисля някъде към август-септември да свършим тая "работа" Simple Smile

# 130
  • Русе/Germany
Ами така и така няма да отслабне лесно да си похапнем и да пийне следобедно кафенце

Много ви благодаря за прекрасните думи за моето малко ангелче  Hug/което в момента е  newsm36/

За прането и аз си го пера в нашата пералня и не пуска преди това празна пералня или т.н само първия път го направих понеже не я бяхме ползвали близо година Naughty

отивам да приспивам smile3541
щях да питам нещо но забравих   smile3514

# 131
Малееее, колко теми сте подхванали.  ooooh!
Аз докато ви изчета и половината неща ги забравих.

Гледам и анкета си имаме, но не съм отговорила. Ние сме решили КЪДЕ ще я кръстим, но не сме решили КОГА Blush. Иначе какви рокли съм и харесала за случая не е истина, ма знам ли може би ще е по-добре поне да е проходила  newsm78.

пералня - пера бебешките дрехи, заедно с нашето бяло пране. Никакви проблеми не е имало, а и аз нямам излишни притеснения.

връщането на работа, майчета давам си съвета без да сте ми го искали, но аз първото ми дете го гледах 4 месеца, а второто 5 и сега ви казвам, НЕ го правете, ако не ви е наложително (най-вече финансово).  
и още малко ще споделя по темата: моя приятелка се върна предсторчоно на работа, преди да изтече първата година, но беше по нейно желание, като работодателят и и плащаше допълнително 800лв, за да покрива разходите за детегледачка, до изтичане на първата година от майчинството. Аз като се върнах предсрочно, работодателят ми ми предложи да не си прекъсвам майчинството и съответно  продължих да си получавам майчинството Blush, но си получавах и заплата под формата на някакви бонуси или нещо друго (само НОИ да не четат Whistling)

QueenBee, и моята майка ми е правила такива коментари. Много се дразнех, но да си призная, после осъзнах, че само близък човек може да го направи добронамерено Peace. Права се оказа майка ми. Много време ми говореше и аз не и обръщах внимание. Тогава живеех сама и още дори нямах огледало, освен за гримиране...та един ден отивам при майка ми да си взема една "малка черна рокля" и като се видях в цял ръст в огледалото ми стана зле. Такива коленища се показваха, че не е истина Sick. Това всичко беше докато бях студентка, ама още ми държи влага, така че при бременностите ми после мнооого се пазех и качвах по 9-10 кг, но "парен каша духа". Ей, някой да не се засегне сега, казвам само, че близките ни го правят за наше добро, макар и да звучи много дразнещо, а и си говоря по принцип  bouquet

# 132
  • София
И аз на всяка манджа мерудия....С майка много-много не общувам, но тя е качила сума килограми при двете си бременности, а сега е фиданка. И само ми каза, че и аз ще сваля товара.

Прането- перем в нашата пералня от самото начало, с бебешки прах. Изгладих само по един път дрехите, за всеки път нямам нерви- МРАЗЯ да гладя.

На работа ще се връщам като направи годинка Аспарух, за повече няма кинти.

Кръщене няма да правя. Аз не съм кръстена и не съм вярваща, ако Аспарух реши, да се кръсти като стане пълнолетен.

Да се похваля- започна да се върти- и от гръб по корем и обратното. Вчера го оставих на активната гимнастика в края на хола и се беше озовал по средата, на паркета с въртене. Скоро трябва да купим едно детско килимче да се въргаля на воля.

# 133
Eхооооо..........
Приветско от Банско. Ние сме оки. На мен нещо ми е сдух и не ми се пише...........
Трябва да седна да уча, че на 13 и 16 имам изпити, а как ме мързиииииииии.................
Пране - в пералнята даже и с на батко му дрехите. САНО Сензитив.
Кръщене - да, щр правя.

# 134
Ще се кръщаваме, но зависи от парите кога ще се случи това.
Не ми говорете за +6 кг дебели ...  ooooh! Кой спомена Хашимото?  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт