Отговори
# 105
Благодаря на Лолитка и Евридика за хубавата темичка  Hug
Диамантче, относно отливката - изглежда сложно, но всъщност изобщо не е. Просто повтаряш докато не ти хареса отпечатъка. При нас ръката се получи от 1-я път, крачето от 3-я. Действайте Simple Smile
Това с постилането на количката и на мен ми е интересно. Грозно е, но пък ми се струва, че ще и е по-комфортно на Ема и няма да се поти толкова в жегите. Все пак пелената е 100% памук. Ще видя дали ще го практикувам.
Снежи, моят белег е розов и тънък. Мажех го 1-2 месеца с Алое вера, но ефект никакъв и го зарязах. А новата прическа на малкия е страшна!
Ани, всичко ще е наред с малкия, сигурна съм  Hug
За килограми няма да говоря, нямам проблеми с тях. От нямане на време за храна покрай дребната, съм по-слаба от преди бремеността! Лошото е, че захарта още не ми е влезнала в норма и диета ме карат да пазя. А колкото ми беше лесно да я пазя докато бях бременна, сега е кошмар...А това с "грозната" изобщо няма да го коментирам!
Да ви питам колко е нормалната температура за бебоците, че на Ема вчера и биха 2 ваксини и май е вдигнала температура Sad А трябва да пътуваме и се чудя какво да правя  Cry

# 106
  • област Варна
JJuleto и ние бяхме на ваксини вчера. Сега под мишница държи 37.1-37.5. В ухото стигна и до 38. Докторката каза до 38.5 нищо, за по-нагоре имам панадол свещички.
Количката я постилах зимата с дебело одеяло, после май месец с памучна пелена, вече с нищо, че все й е топло.
Белега ми все още е леко розов. С нищо не го мажа, защото забравям.

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 13:09 от espinoza

# 107
  • София
Привет, днес съм по-добре от вчера, но сигурно няма да извеждам детето-не съм сигурна в силите си да бутам танка, пардон- количката.

Няколко месеца преди да забременея бях много слаба- винаги съм била слаба. След като качих 2-3 килограма ми откриха Хашимото и веднага след това забременях и станах свиня- 71 кг!  Shocked А винаги съм била 42-3-4. Сега съм 54 и си искам старото тегло, пък! За съжаление още кърмя, но след като захраня ще започвам да замествам постепенно храненията, и без това не искам да кърмя повече от година- това ми е абсолютния максимум, въпреки ширещото се във форума кърмене на по-големи деца. Та така- надявам се за психичното си здраве да успея да отслабна. Около мен разни колежки подмятат разни неща заради тумбака ми, ама това е положението, козите си остават кози. Иначе се сдобих с бонус- големи гърди, честно казано предпочитам си старите- дрехите ми стояха по-добре и не се друсаха, докато ходя.

Юле, на мен ми казаха до 38, 38 и малко-нищо, но аз дадох 2мл. панадол, да ми е  мирна душата.

# 108
Здравейте сладкиши  Hug

Пак сте изписали сума си страници тая сутрин, айде да се разбреме сутрин по разходки да се ходи а...не моем ви изчете като се прибреа... Laughing

Тони, както винаги супер мила и позитивна - иде ми да те целуна ей  Hug Честито за сушилнята, дано и очили си намериш, аз съм с контактни лещи и знам колкое  гадно светлината за хора с проблеми, и аз винаги държа на хубавите и качествени очила заради което  Peace

Мим, наистина си Голема, евала... Hug Това с гЪзелката ме срази от раз.... Joy

Лорита, чакаме ви с мерки и теглилки после  Peace

Малкият Боби и преди, и сега с новата прическа си беше голем пичага  Heart Eyes

Емо Чолаков за н-ти път се излага, язък, че толко ме кефи, ама навънка хич не е големата жега, дето каза...сега тука и вятър страшен излезе, та пак май само предиобедната разходка ще ни е за днеска...малкия иначе вече нани на хлад до мама на спалнята  Heart Eyes

Иве, и нас започнаха да ни тормозят по телефоните да се връщаме на бач..на мен още не са де, но на моята колежка, чието бебе е на 9 месеца, регионалната и звъннала и и казала да го дава на ясла или да си наема гледачка, че тя нейното на 6 месеца като било го оставила и тръгнала на работа/баси наглото парче, тя ще каже как да е, много ме хвана яд... #2gunfire/ И и казала, че ако сега не се върне да не се учуди като някога се върне и трябва да си търси нова работа  Shocked Направо нямам думи...

Са ше си пусна Гълъбина да видим какво са казали за забелването  Peace

Сетих се да споделя нещо, да не се е и друг прецакал - да знаете каква овца съм, направо...детето ми се потеше от доста време по гръбчето като го сложа да спи за нощния сън и на няколко пъти даже го преобличах към 12 както си спи...и вчера се сеихмоля ви се, че още отначалото съм сложила под чаршафа протектор за матрак, и викам - чакай да го махна бе, все пак е найлон отдолу....и познайте - от това се е потил милия, баси козата е майка му....Blush

# 109
Юлето, споделям мнението на Еспиноза. Температурата до 38,5 не се нуждае от лекарство. Вземи си панадола или каквото даваш и ако вдигне /обикновено това става вечер/, тогава дай лекарство. Можеш да пробваш с еднократна доза хомеопатично - Туя,  потенция 15 или 30 - три гранулки, разтворени във вода или кърма.
Много добре изглеждаш с къса коса.
По настояване на моя фризьор преди 2 години се премених  с къса прическа и от тогава само сменям визията, но вече съм фен на късите прически Heart Eyes

За килограмите - първите два месеца свалих още два кг и ми оставаха 3 за сваляне, но после се върнах на изходна позиция. Сега имам да свалям 5, но и още два, които и с тях и без тях е все тая, ама за спорта Mr. Green.Иначе отдавна съм се отказала да гоня манекенските размери на преди-да -се -омъжа визията, когато и аз бях 42 кг. Толкова далечно ми се струва, но се чувствам ОК в по-женствения си вариант. Laughing

# 110
Утре ще имам превод за майчинството  Partyюхуууу Party
Хепи, Иве  Hug

# 111
Е тоя Емо само лъже вярно къде я видяха тая жега ooooh!

ваксини-утре сме на такива,но миналия път дадох панадол,то си личеше,че на бебо не му е добре а имаше уж 37.4 но не беше добре така мрънка зле беше!Аз ако ще пътувам ще се подсигуря май Thinking

прах-тео бебе течен доволна съм перем си в нашата пералня,че нещо май сте обсъждали,че отделно ли перете не разбрах точно,ама да кажа Joy

Мале Боби е супер с тази прическа,иска ми се и аз малко да го клъцна нашия понеже му остана само един перчем отгоре като на Алф hahaha

Мислех,че само аз го гледам Под прикритието,но не съм сама Peace

Как ви карат да се връщате на работа ужас много нагли хора тука няма закони макони нищо #2gunfire

# 112
Ние се прибрахме от разходка, че е много жега навън.
За прането в пералнята- пера си му ги от самото начало в пералнята и нямам проблем. Чувала съм че пускат празна пералня на 90 градуса за дезинфекция. Но аз не съм го правила, мързи ме да пера на ръка, а той си повръща детето и всеки ден си се събират бая дрешки.
anilevI, не можеш ли да отложиш? Няма ли кой да те смени? Много е гадно това. Моята шефка, например, и при двете си бременностти се върна на работа на 3-ия месец. Но си беше по нейно желание, да не би някой да й седне на мястото Mr. Green Но аз мисля че поне първата годинка е добре да сме си заедно, даже искам и повече, но няма да може да си го позволим Sad
amidala13 и ние сме с протектор, но нашия е като от плат, не е найлонов.
Оооох, тия килограми са ми такава мъка. Тази нощ сънувах, че пак съм слаба ooooh!

# 113
Утре ще имам превод за майчинството  Partyюхуууу Party

охааа  smile3508, и аз баш това видях е сега

# 114
  • Sofia
Момичета, аз също съм в кюпа за филмирането, но не за рахит. Замислих се върху поста на Софи от вчера/оня ден за изправянето на главичката на бебчо. Сетих се и за едно предаване по Ютилисима, в което говореха, че 3-месечно бебенце, като се хване за ръчичките и се изтегли трябва да си държи главичката стегнато. Пробвах, но Дидката я отпуска назад, а вече сме на 3.5 месеца почти. Ще звънкам на педито, че сериозно се спекох...

Току що се премерих - свалила съм 3 кг, остават още 3. Вече си влизам в дрехите от преди бременноста... е, с преливащи паласки, но все пак...

Прането още не е изгладено...

# 115
  • Полски Тръмбеш
 Hug брей днес съм ви сразила не само с маникюра, ми и с компанията  Mr. Green  ще се възгордея и няма да ми стигнете носа  hahaha hahaha hahaha

маникюра е едно от мн сложните ми изпълнения  Party (аз нали обичам предизвикателствата) и за жялост на снимката не се личи мн мн ефекта  Wink но нали не мога да се стърпя и ще ви обесня   Crazy  първо има вградена декорация ( между пластовете акрил), после декорация ( върху акрила) и накрая има 3d дизайн ( релев изваян с цветни акрили)  Mr. Green  Heart Eyes

а за компанията  Mr. Green това е ИВО!!!  Иво бе Иво   Kissing Heart  от филма ПОД ПРИКРИТИЕ! (Захари Бахаров) С коса наистина нямаше да го забележа  newsm08 нооооо без   Kissing Heart  какво излъчване, какво нещо  Crazy а в роля е направо  smile3508  и като го гледам само въздишам  Blush мъжО сигурно ще намрази заради мен 1 от любимите си сериали  Mr. Green

аз не видях Боби с новата прическа  Embarassed ще потърся  Heart Eyes

мн ми се ходи на басейн  Sad ноо ме е срам за по бански, а и на мъжО не му се ходи  Crossing Arms а с 1 приятелка и нейн приятел+ мен и ЙО някакси неуместно ми се струва  Sad и сега висим в нас на климатик  Wink
ПП още не съм се теглила от началото на приема на хапчетата, но видимо забелязва, че бутовете намаляват  newsm68

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.  #Crazy   е спрете се бе  Whistling  Joy нямате настигане  Joy Joy

Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.  ееееее!!!!  Joy

# 116
 mushmul4е , не бързай и ти във филма  Peace Искам да ти кажа, че нас също преди около 2 месеца ни бяха нашашкали лекарите, че не ни вървяла глачата с тялото като го вдигнем за ръце, но аз също до сега не го бях вдигала така  Peace Та само след 2-3 дена "упражнения" вече си я вдига, така че позанимавай се с детето и ще видиш, че ще има ефект, давам ти гаранция  Peace Hug

Мим, кви хапове пиеш бе, я сподели...?

# 117
amidala-уважават си те от НОИ и това е все пускат я стотинка,я някой лев! smile3502 newsm68 newsm51

# 118
amidala-уважават си те от НОИ и това е все пускат я стотинка,я някой лев! smile3502 newsm68 newsm51

dancing smile3521

# 119
42 кила и аз съм била, но честно казано не искам да съм ходещ скелет. На 50 ми е по-добре.

Хепи, и ние вчера се скарахме - оставих малчо на тати за малко и той го дохранил с още 30 мл. по никое време. Побеснях. Аз се скапвам да го вкарам в режим, а мъжО ако може на ден ще му дава по 1 кутия АМ.

Оплаках се, отивам да полегна, че това Ясминеле ми взе здравето.

Общи условия

Активация на акаунт