Отговори
# 90
Аз нали все нямам време да пиша,та сега да си наваксам  Embarassed.
Снежи,ама Боби е много сладък така пу-пу (то ние грозни бебета нямаме  Naughty).Честита прическа,кой го подстрига?
Еспинозка ,

Излизам на разходка по къси панталонки. Ако не пиша из тея дни да знаете, че са ме обвинили за непредумишлено убийство (инфаркт на някой дядка).
hahaha Joy Joy
Бързо да и минава на красавицата  Praynig Hug

Емо Чолаков къде го видя това горещо време? #2gunfireТук при нас нито слънце,нито жега,а само вятър  Crossing Arms

# 91
Ама моля ви се, кажете ми наистина кой е този на Мим? Да не ви изглежда странно, но аз Тв и филми почти не гледам..
Снежи, голям пич е с тази прическа!
Еспиноза пази дядовците  Laughing
Емо е видял жегата при нас. Явно е някъде по морето  Laughing

# 92
добро утро

включвам се набързо докато бебо дреме в скута ми зашеметен от много сукане. Исках да се изкажа и аз по някои теми

прах за пране- и аз като Тони ползвам Персил сенситив, но течния и съм много доволна, а в България вземах Тео Бебе- и също много ми харесваше

слънцезащитен крем- взехме Eucerin, но казаха в аптеката след 6-ти месец да мажа, сега да не го излагам много на слънце, малък бил

Тони може да ти звучи разглезено, но в БГ бабите настояваха да му перат дрехите и аз се възползвах и си почивах  Wink тук пера в мини пералня и да, мъжът ти има право, големичка си е и тежичка. Трябва да е близо до душ кабината да се изтича водата, а месенето е трудно, добре че измайсторихме едно шкафче на колелца, на което стои, та да мога да я придвижвам. Иначе добра работа ни върши, но хаби ужасно вода и е толкова силна, че раздърпва дрехите. С две думи- бих предпочела нормалната пералня. Ние сега ще вземаме нова и мисля и на бебо да пера в нея- пускам да се извърти веднъж празна на високи градуси, после пускам неговите и накрая нашите.

за килограмите- не съм на диета, не мога да намеря време за упражнения. Отидох онзи дем да потичам в парка, после имах тъпа болка ниско долу и малко се изплаших. Явно е рано да се изсилвам дотолкова. Виси ми коремът, ама вече не го мисля, ходя с дълги летни рокли и поли. Килограмите се смъкват, сега гледам да ограничавам само сладкото, че нали кърмя, а детето си има нужда от всичко.

Снежинка честита прическа на малкия юнак  Grinning
А белегът ми е розов и леко си понболява все още, като го пипам

# 93
  • Русе/Germany
Мими благодаря ти
Ами голяма борба беше да си призная Blush изпокарахме се с таткото но накрая поне Боби беше с нова прическа. В началото докато кърмих, която страна е към мен кълцам и после обръщам на другата гърда и пак кълцам. понеже ме беше страх да не мърда и затова реших така, после го сложих на повивалника и у пуснах въртележката и той стоя и си я гледа и клъцнах и отгоре Simple Smile не съм се старала да е много равно, то на една бебешка главица как да стане. Не исках на фризьор  понеже подстригват с машинка а представи си как се държи 3-ри месечно бебе да не мърда. Да ти кажа на мен много ми хареса как стана. Вече прилича на момченце Party

# 94
Снежи, много е готин Боби така, а кой го подстрига?
Сега прочетох. Браво на теб, добре си се справила Simple Smile
Марулке, много си лакома, че и двамата ги била ангажирала  Crossing Arms За нас нищо не остана.

Тони, аз първо пусках една пералня с мои дрехи и после на малката, нищо не и стана да ти кажа  Grinning Иначе гледах за 100-тина лева мини перални в Карфур, не знам дали са такива като на Софи, но определено компактни бяха, може като дойдете тук да си вземете, точно бебешка се водеше.

И аз не го знам кой е този на Мим  Thinking

# 95
Здравейте,
Гледахте ли Гала? Това с маструбирането направо ме разби #Crazy Ми то изглеждаше като гърч, не знаех че толкова малки бебчета могат да маструбират Shocked
Айде, че излизам Party

# 96
  • Варна, морето, сините вълни...
Здравейте,
Гледахте ли Гала? Това с маструбирането направо ме разби #Crazy Ми то изглеждаше като гърч, не знаех че толкова малки бебчета могат да маструбират Shocked
Айде, че излизам Party
Joy Da az pak ne znaeh 4e  move bez da se pipat  Blush newsm78

# 97
...
Марулке, много си лакома, че и двамата ги била ангажирала  Crossing Arms За нас нищо не остана.
...
Ми да ме поизморят Бенджи, килограми имам да топя  Laughing  Mr. Green Аз само за вечерта съм ги ангажирала, през останалото време са ваши  Heart Eyes

Все забравям да напиша, да му се не види: Тони аз си перях в пералнята без никакви прелюдии. Проблем не сме имали.

# 98
Стани - за коричките доки каза вечер след къпане да го мажа с бадемово масло и сутринта да ги изреша. Аз слагам по малко, но ме е страх да не му загреят много главичката.

Снежи - белега при мен на места е розов, на места бял. Аз не се мазах с пастата, която доки ми даде, иначе да е избеляло вече.

За прането - и в пералня и на ръка в БГ, но после задължително гладене.

Приспивам 1 час за 30 мин спане. Луда работа.

Мами - вие поставяте ли си цели за режима на бебетата?
Аз например исках на 5 месец да яде 5 пъти - от 6 досега. Обаче малчо протестира, е затова му намалих порционите.
Исках след 6 месец да сме на 4 хранения, но май ще сме на 5.

Гълъбина не мися да я гледам.
А за коментарите и хорската простотия - нито слушам, нито се впрягам вече. Да не би да дойде някой да ми гледа детето и къщата, че да ми казва на какво приличам.

# 99
  • Sofia
Изчетох ви... Прането още е негладено, а ютията включена, но ви изчетох Simple Smile

Аз пера със Сано Сенситив и съм много доволна. Пера си в нашата пералня и проблеми не съм имала. Нямам място за специана пералня на бебето, а и изобщо не съм мислила за такава, честно да си призная.

Булче, тези двамцата с милото ги гледаме всяка вечер, симпатяжки са определено, ама как ще успеят и по телевизора да бъдат и при теб...  Laughing

Изпростях, изчезвам, че ютията ще прегрее....  Hug

# 100
mushmul4е, те там са на запис. Уредиха се да го снимат по-рано, за да могат да са при мен  Joy
Аз пък от 10ч се каня да излизам до аптеката, ама ей ме - още не съм тръгнала  Rolling Eyes По моя край има една приказка - загори тенджера - ей туй съм аз!  bowuu

# 101
Здравейте,
Не съм в настроение

ИСКАТ ДА СЕ ВРЪЩАМ НАРАБОТА СЛЕД ЛЯТОТО Cry Cry Cry Cry,толково ми е мъчно и пак си поплаках,мисля че е несправедливо и много ми е гадно,какво ше правя как ще си оставя бебенцето,а и си го кърмя ooooh!

да не ви занимавам с лоши неща Tired

ХУбав ден и честити месечинки Hug

# 102
Иве, много гадно. Няма ло как да откажеш? Толкова е рано да се връщаш след 6 -7 месеца. Аз първоначално мислех година да стоя, но сега си мисля, че бих останала две, та дори и три години. Толкова ми е приятно да се занимавам с бебочето ми!

Имах кошмарна нощ. Първо с милото се изпокарахме. #2gunfire После маймунката се буди през 4 часа, та тази сутрин правих голямо доспиване. Добре че тя ми позволи - кротува си до мене  на спалнята.

На всичкото отгоре свекърва ми щяла да ни посети следобед - няма не искам #Cussing out

Ама че ден, направо ми се реве вече от простотии.

Ох, спирам, защото ми е супер гадно

# 103
И аз не го знам кой е този на Мим  Thinking
Е как, това е Захари Бахаров  Grinning  Не гледате БНТ1 Wink Love.net WinkИ на мен с коса не ми харесва...

# 104
За крусти аз имам крем на Мустела- Стелакер като го намажа му минават, но след няколко дни пак се появяват, не знам кога ще се оттървем напълно.

Може ли да ми пратите и на мен парола за албума?

Общи условия

Активация на акаунт