Отговори
# 75
От вчера се каня да питам  ooooh!.
Не помня коя мама беше писала,че е купувала нещо за махане на крустите?Шампоан или нещо такова?

# 76
  • Полски Тръмбеш
 Whistling ДОООБРОО УТРОО
Цитат
Мим,хайде къде ни е компанията?!
  ВИЕ СТЕ ИЗПИСАЛИ СВЕТА БЕ  ooooh! И ДОКАГО ВИ ИЗЧЕТА....  Heart Eyes
и то за глупости  Hug ще ви дам едни рахити  Naughty  нали преди вр ви забраних да четете глупости  Crossing Arms  добре са си децата стига сте се шашкали  Peace  ми жега е вече нали е лято  Crazy ще се потим няма как  Flutter  то по тая логика и ние "старите" сме с рахит  Joy - потим се, нервни сме и не спим спокойно  Joy 

а за коментарите  #2gunfire  тъпанари!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire ние се завръщаме от оня свят, а те малоумниците ще се подиграват  #2gunfire

сори, че ви се накарах  Heart Eyes  ОБИЧАМ ВИ!!!

СЕГА....  Party ДА СИ ДОЙДЕМ НА ДУМАТА  Mr. Green
Мн ми е хубав  newsm03 и снощи разбрах, че си падал по газели  Joy  ми аз нали съм си газелка   newsm03 ( само че с Ъ) - ставам за него  Heart Eyes  smile3508

при януарките не съм надничала (да не се товаря), но сигурно са се скарали за някоя ултра-мега простотия  Rolling Eyes ми хормони бушуват и си преуморен, нормално  Sunglasses но все пак  Thinking  Абе не ми пука ние сме си супер!!!  Hug ОБИЧАМ ВИ ВСИЧКИТЕ ПО МНОГО  Hug

КАКВО МИ СТАВА  Embarassed през ред ви се обяснявам в любов  Blush

# 77
Добрутру!
Докато спи още маймунката да драсна някой ред...
Снощи заспа в 22ч, яде малко, но стана в 6.30 сутринта да хапва. Надявам се, че е била сита. Напоследък суче по 5 мин не мога да разбера наяжда ли се? Ако дам добавка след това, понякога яде , понякога не....
За рахита - доки всеки път опипва главичката при фонтанелата. Ако има нещо , ще каже. Сега си пием 1 капка Вигантол и толкова. Иначе се поти, особено като яде вечер. Слагам някаква пеленка на ръката ми или кърмя легнала. Мооого е гот. Почивам си  Simple Smile

В предната тема някой питаше за борса Елена - поръчвала съм няколко пъти оттам дрешки на Cichlid. Много са сладки нещата  Peace

За кг - все още съм си дебела и това е. Обикалям езерото в Дружба, дано смъкна някое килце!  Mr. Green В тая връзка, Пчеличке, си взимам  само от ягодите от тортата и кафенце  Blush

А,може ли новата парола и на мен да ми пратите. Не съм качвала снимки на Бела, редно е най-накрая да ни видите  Simple Smile
ХУбав ден от нас! Емо каза, че ще е жега, ама като гледам какво е облачно , дали? Simple Smile

# 78
  • Полски Тръмбеш
Благодаря за новата темичка  Heart Eyes   bouquet
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ДНЕШНИТЕ БЕБОЦИ!!! ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!!!

Вчера ми беше мн ползотворен ден  Heart Eyes изчистих, изгладих, излизах на разходка и накрая работих  Mr. Green
ето и да се изфукам, а и да добавя и малко цвят в темата  Mr. Green

Hug  до после  Heart Eyes и нали си знаете  Naughty обичам ви  Heart Eyes  Mr. Green

# 79
Здравейте мами и бебчовци големи,

не съм се включвала отдавна, защото преди около месец (най-накрая) се пренесохме в новото ни жилище Simple Smile голям кеф, но естествено отне около месец да се донаместим, да се сдобием с комуникации (въпреки че 15 дни преди местенето заявихме на една фирма покриваща уж навсякъде и отне месец да окабели сградата и да ни включи)... та така - сега гледам малко да понаваксам с четенето и евентуално да се включа по темите Simple Smile иначе Камен е сладур голям, има си зъбче от преди месец, тежи над 7.5кг, носи дрехи на 6-9 месеца, че другите повечето са му къси, папка кърма, пие вода от около седмица, а аз упорито се опитвам да го науча да смуче биберон, че иначе все на цица заспива Wink
отивам да ви чета, докато не се е събудил...

# 80
  • Варна, морето, сините вълни...
Добро утро! Мони се събуди в 8  Shocked амам снощи со 11 не можем да го приспим и накрая се предадох и милото го приспа Blush
Вчера обиколих цяла Варна с една луда приятелка  Simple Smile От Левски до Мола и после до катедралата стигнах само не упях до Морската и се прибрахме с автобуса. Не отидохме на златните, понеже ми се обади една приятелка дето не я бях виждала отдавна. С една кака на 1г.  Crazy
Гледам Гала за забелването.

Днес сме в Морката  Hug Лека ден
и честити месечинки че ревем  #Crazy

# 81
Дарина,добре си ни се завърнала!Честит нов дом,да го изпълните с много любов и детски смях!Браво на Камен за мерките и за зъбчето.Качи снимки да го видим тоЗ юнак! Hug

# 82
Добро утро, отиваме на консулнация, после на работа и ще мина следобяд да дам отчет.
Успахме се....синчето ми разказа играта, 4ти ден става към 4 да яде. Днес пък реши, че не му се спи достатъчно, че що и мама да не седи с него  ooooh! до 5.5 седяхме. Аз преспивам, той ГО-ГО-ГО-ГОГОГОГО-ГО  Whistling Свирка си, че на мен ми се спи, та две не виждам.
Пчеличката   Hug - ще обера само ягодите Hug но продължавам да се слюнча и около тортата.
Кама - ех сладък аватар  Heart Eyes
Мими -пак се вихри, но с прекрасен маникюр  Heart Eyes
Тони-аз пускам дрешките, обаче след нашите дрехи, НЕ чаршафи и пр., а дънки..пускам пералнята на един пазен оборот и тогава нашите с беб. Аз си пускам моите пижами с неговите и без това цял ден сме залепени.

заьовци  Hug цунки от нас, че след 7 минути трябва да сме излезнали, пък Бобо рита под въртележката, а мама е по нощница и пие кафе  Mr. Green

# 83
Доброютро! Hug Куини, благодаря за  почерпката..как ми се яде нещо сладинкооооо Embarassed и кола, искам мнооого кока-кола Crossing Arms.Стани ,аз купих на Мустела шампоан пяната с пулверизатор за крустите, около 12-13 лв май беше, не са изчезнали, но намаляха, почти няма де. PeaceДари, честит нов дом  bouquet, честито ви зъбоче tooth.Мим, повтаряме се вече, нооо, ГОУЕМА си, да знаеш smile3501Тони, покрай погребението на брат ми поседяхме около 10 дни май, не помня вече, но и аз не исках да пера дрешкитев пералнята, майка ми е безупречна домакиня, но... на ръка перях на два дни, и съхнеха, хем беше по-хладно, сега е яка жега вече, не вярвам да имаш проблем със съхненето на дрешките. PeaceЕвил, да сЪ опрааш бързУ Peace. За килограми..не ми се говори даже, ама..никой не смее да направи забележка(щот  кат ме гледат коква съм мецанка) една ако им маана Mr. Green. МъжО ме харесва, аи причината да надебелея преди за забременя още е  болест, ноооо. пък съм красива bowuu, така се успокоявам Blush. Ама нали пък съм на зърнена диета де Peace Честито на месечинковците Hug  bouquet. Оле колко дълго стана, дано някой ме  изчете. Хубав ден сладуранки Hug Докато пишехте бяха публикувани три нови отговора Mr. Green

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 10:06 от Galiki

# 84
Галики   bouquet

# 85
  • Русе/Germany
Добро утро сладуранки  Hug
Вече си имаме нова прическа Simple Smile

Боби снощи се обърна и от гръб по корем Party

Сега да кажа и аз нещо по темите:
Прах за пране Тео бебе или Сано (но не Сенситив) Братовчедка ми се посъветва да пера само в началото с бебешки и после да започна през пране на пера с обикновен и вече почти не пера с бебешки. Уж Саното го купих за Сенситив ама лудата ми глава какво е чела и се прибира и гледам той Мускус ooooh! ем с такъв пера сега. Омекотител Сано /бял/

Слънцезащитен Sofie Бюбхен имат на всичките си продукти острички и аз си взех от техния слънцезащитен /мостра/ тя е 50мл. не взех голям понеже трябва да се хвърли после а не знам колко ще изразходва. Ако ми свърши ще си купя пак малък Naughty

Хей момичета не си мислете само за болести и разни такива неща. Бебчетата ни са страхотни и здрави. Радвайте и се и каквото е писано ще стане bowuu няма смисъл само да се самонавивае

На Гала говорят на бубите на момченцата! А и за момиченцата говорят

Ох не помня друго.

А гледах снимки на малките бебенца. Ми те всички хубави бебенца са при нас бре хора Party

бегам че на Боби му писна на гимнастиката

А щях да питам, вашите белези на секциото побеляха ли или още са червени newsm78

# 86
Добър дееееннн  Flutter  Hug
Мим, този не го познавам твоя  Rolling Eyes аз от снощи съм решила да ви почерпя с мъжка компания, ама не мога да реша с кой от двамата и затова ще ви сложа и двамата  Mr. Green

заповядайте, който си изберете. Да знаете обаче, че за довечера съм ги ангажирала и двамата   Naughty
Отивам да лапам тортата на Стани  Mr. Green
Коригирам се веднага! Пчеличке, извинявай, мила! Ама недоспалото си е недоспало и завеяно. Ще се самонашамаря.

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 10:45 от Булка Марулка

# 87
Момичета много сте ми разсеяни! hahaha
Тортата е от Пчеличката,а Стани понеже е на диетка ще остави и за вас  bowuu

# 88
  • Варна, морето, сините вълни...
Бобиии честита прическа, много е хубав Снежи  Crazy как го подстригахте? И аз искам щото на Мони му е много щръкнала косата Blush а е рядка, и искам поне отгоре да го клъцна Thinking

# 89
  • област Варна
Мим, точно за тоя младеж си мислех вчера  Heart Eyes Обаче с коса въобще не е хубав.
Ние за сега сме само с 37.4 температура и докторката ни каза нищо да не даваме. Панадол чак след 38.5.
Снощи се събуждахме в 00:30, в 3:30, в 5:30 и после спахме до 9:00 сутринта и мама успя да си отспи малко. Това инцидентното спане до 9 най-вероятно е от ваксината и скоро май няма да ме огрее пак.
Вие хубаво обсъдихте хлебарките, ама някой да се е сблъсквал с домашни стоножки, че вече почнаха и в спалнята да припарват. Чувала съм за екстракт от дървото Нийм, не вредял на топлокръвните, т.е. може да се ползва с малко бебе, ама незнам от къде да си го набавя.
Излизам на разходка по къси панталонки. Ако не пиша из тея дни да знаете, че са ме обвинили за непредумишлено убийство (инфаркт на някой дядка).

Общи условия

Активация на акаунт