Лято вече наближава - НОЕМВРИйското коремче проличава

• 26 612
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • Добрич
Princess83 умрях да се смея  Joy
Камелка много се радвам за теб,вчера си мислех за това   Hug
bubcheto15 много весело да си изкарате на морето   grinning039

# 616
  • на Дъждовен остров
Слушаме и изпълняваме.  Ама ти не ни чакай.  Като решиш, че трябва да "гасиш тока" почвай новата тема.  За закъснялите да са били на време.

Я ми разясни как от кръвните излседвания се разбира големината на бебето?

# 617
crazy_baby , Mishe : мерси за линковете за мебели

Gub4e:  да не би да е ниско бебето и да натиска коста мисля че трябва да идеш да те видят? Една приятелка е сега е в 30та седмица и бебето е ниско и не може да легне и да седне от болки в срамната кост до такава степен че плаче всеки път като седне и никакви болкоуспокояващи не помагат ... трябва да видч какво и е казала докторката

Деси: и аз съм като теб наям ли се и ми се издува корема под гърдите ама до такава степен че имам чувството че ще се пръсне

Хайде аз отивам да си правя закуска че майстора ще идва след половин час трябва да му дам малко инструкции как да налепи плочките ... после пак съм тук да запълним темата хехехе

# 618
Жълтурче, боли ме и мен там под гърдата, но странното е че е само в ляво. Преди 2 седмици бебо си беше намърдал главата там. 2-3 дена не ме боля, но днес направооо. А и шефката не се спря днес да ми дава задачи и адски се изморих и до сега бях с болки. Да не говорим че ми се появи и течение някакво от студените ми крака:((( Cry Да идва Събота, че имам 100 въпроса към докторчето. То до тогава ще ги забравя де, ама все пак.

Ами заглавие??? Що не сте написали вече? Аз не мога да мисля в момента, че все цифри са ми в главата. Айде тия мами, които почиват да дават идеи...
А дойде ми на акъла едно: Момиченце или момченце ще е Ноемрийското детенце.

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 15:46 от Kkali

# 619
  • Горна Оряховица
ККали много хубаво име за новата темичка " Момиченце или момченце ще е Ноемрийското детенце"
 Wink Wink WinkАз съм от почиващите, но нищо не ми идва на ум. Затова ще гласувам за това.

# 620
  • на Дъждовен остров
Хайде да се включа с идея за новата тема.

Ноемврийското кореМче ще се среща с моренце.

# 621
Здравейте мацки и честито официално настъпване на лятото!

Да знаете, че ви чета най-редовно, но нещо нямам муза да пиша.

Защо така пак спряха розовите новини  Rolling Eyes

Включвам се с розов щъркел  stork-girl Доки каза момиче и остави 5% шанс за момче, колкото да се надявал таткото. Всичко е наред с бебчето. Изписа ми малтофер за ниския хемоглобин и магнерот за контракции (всъщност получавам много рядко само когато спя по гръб). Корема ми сравнен с предишната бременност с огромен и е високо, както всички казвате. Имам колежки, които отсъстваха една седмица и като се върнаха се учудиха колко е пораснал  Rolling Eyes Иначе килограми съм сложила 4. Бебчето го усещам от 17 г.с. ниско вдясно само когато съм седнала. Мажа се като се сетя с това, което е показала Sneakers и съм доволна. Скоро ще си купувам втора опаковка.

Бубче, честито на сестричката ти! Страхотна новина. Да си изкарате весело и безпроблемно на морето  Sunglasses

Камелка радвам се, че ти се е разминала болницата, почивай си повечко вкъщи  Hug

Ванилия Канелска чудесни новини! Дано и резултата от амниоцентезата е толкова добър  Praynig

# 622
Здравейте...Аз отдавна не съм писала ама от моя приятел едвам се докопвам до компа. Вчера бяхме на ФМ и всичко ни е наред...може да ми сложите розово щъркелче stork-girl. ...бебо официално е момиченце...Сега се мъча да не казвам то ами тя ама с времето ще свикна...За мазането против стрии чак ме е срам колко съм непостоянна Blush ...мажа се от дъжд на вятър с едно бебешко олио което купих преди време не с тази цел ама действа поне за сега, въпреки че майка ми ми каза че през цялата бременност е нямала стрии но след като е родила веднага се е нацепила...дали е възможно и аз така да се нацепя и дали има как да се предотврати някои ако има идеи да каже. Simple Smile

# 623
Ками , много се радвам за теб Simple Smile . Почивай си вкъщи и се наслаждавай на хубавото време !
Бубче , Весело на моренцето , да ни зарадваш със снимки !
Ей как се радвам че розовите  stork-girl стават все повече  Hug Hug Hug
ro6li4ka , за стриите си е до кожа . И майка няма но аз имам . Мойта кожа няма нищо общо с нейната. Мажеш се с някакви мазила дето уж предотвратяват появата на такива и се надяваш .... Rolling Eyes

Идейка за име : Лятото дойде - НОЕМВРИйчето расте , а мама мисли за море .

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 16:54 от Mishlence_2

# 624
Момичета,днес трябваше да отида до една позната,но там имаше доста животинки и ми се струва,че имаха бълхи,защото забелязах няколко около глезените ми и сега немога да се спра от сърбеж.Мислите,че може да е опасно за бебо,а и за мен...много ми е притеснено,да не съм пренесла някоя в къщи! Cry

# 625
Момичета,днес трябваше да отида до една позната,но там имаше доста животинки и ми се струва,че имаха бълхи,защото забелязах няколко около глезените ми и сега немога да се спра от сърбеж.Мислите,че може да е опасно за бебо,а и за мен...много ми е притеснено,да не съм пренесла някоя в къщи! Cry
Нищо му няма, но се опитай да ги изтребиш (не знам как). Пръскането с инсектициди не е добра идея.

# 626
  • София
Rosit@, честно казано ми се струва, че изживяваш всичко много силно и негативно и това ти носи само отрицателни емоции и вреди за бебето и за теб. Бълхите не са приятни, но няма как да навредят на бебето, иначе по селата нямаше да се раждат деца Peace Какви животни е имало там? Това, което можеше да направиш е веднага след прибирането да си съблечеш дрехите на балкона, да ги изтупаш хубаво, да ги оставиш навън и после да ги изпереш на висока температура. Ако наистина си си пренесла вкъщи ще разбереш доста бързо и варианта според мен е един цял ден да те няма вкъщи, а някой да напръска сутринта и да остави прозорците отворени, за да се проветри добре. А ти се усмихвай повече, радвай се на бременността си и не мисли негативни неща Hug

# 627
Хеликаза,bubcheto15 благодаря ви за успокоението милички! Hug
bubcheto15 наистина си изживявам всичко много силно и вътрешно...извинявам се много,ако ви досаждам,но просто съм си такава паника!А и да искам май нямаше как да стане да не пренеса нещо в нас,понеже едно,че и в къщи си имам куче и второ,че терасата ни е остъклена и незнам до колко е сигурно,че ще успея да ги махна от дрехите си.Ще видим какво ще ми покаже и моя домашен любимец.
Лека и спокойна вечер на всички!  bouquet

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 20:56 от rosit@

# 628
Здравейте мами Simple Smile
Бубче, весело изкарване на морето Simple Smile
Камелка, хубави новини, почивай в къщи и влизай по-често във форума да пишеш, за да изпишем темата до утре  Laughing  шегувам се
Киса, рошличка, честити ви мацки Simple Smile
Амаа, хайде и аз да се похваля и с една мацка  stork-girl Потвърди се, че сме с розови гащи  newsm44
Всичко с бебка е наред, има си всичко, само че милата така се беше свила, че незнам как да и опиша позата. Главичката и беше извъртяна на долу от тялото, чак като погледнах си помислих, че екрана на докторката е завъртян на обратно. Каза, че въпреки, че не усещам имам контракции и за това е така застанала. Накара ме да стана и да се раздусам все едно кючек играя, за да си оправи положението главичката. И също каза, че е много ниско разположена, да се движа повече, щото май от седенето е станало така. Ии общо взето това беше, ама много ме натиска по корема, щото било трудно за ехографиране бебе  Crazy  И сега имам болки, уж пих но-шпа, ама ме боли Sad
Аа и друго, което каза и беше интересно за мен, е че плацентата ми била задна, а док, при която ходя на ЖК каза, че  е предна.....естесвено че вярвам на тази, при която бях днес, щото нейната апаратура не може да се мери с тази на моята док.
Амми това е от мене, извинявам се за дългия пост, ама ми е малко шашнато от снесената информация, че даже след прегледа и главата ме заболя, амааа...

# 629
  • на Дъждовен остров
Jylturche, хайде честито ви розови панделки.  Сега като казваш за раздрусването мен на последния скан ме караха да се изкашлям на няколко пъти и то за това бебето си беше вдигнало ръката на челото вече.  Сигурно го бяхем събудили  от обедна дрямка:D

Общи условия

Активация на акаунт