Лято вече наближава - НОЕМВРИйското коремче проличава

• 26 626
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • на Дъждовен остров
..

Завиждам ти благородно за 17-те градуса Simple Smile

Да, да да ви се връща тъпкано.  Пратете малко слънце насам, че няма как да си доставя витамин Д по естествен път.

Момичета вчера си купих крем за мазане половин кИло ще ми ситгне сигурно за две бремености.

http://www.boots.com/en/Derma-Mum-Stretch-Mark-Cream-500ml_335561/

# 601
Здравейте и от мен коремчета! Hug
Ванилия много се радвам за хубавите новини, имаш стиснати палци и от мен за следващите резултати.
Уф мен много ме боля срамната кост и продължава - нещо почвам да се притеснявам. Дано поне плацентата да ми се е вдигнала, че и моята е предна и беше ниско. А доколкото съм чела стомаха и червата се изместват нагоре, и затова е нормално да расте и нагоре корема.
И аз не знаех, че не трябва да се пипа много коремчето Crazy - то милото така му се радва и му говори вечер, ноооо ще му кажа да му говори повече, и по-малко да го пипа. Thinking
Усмихнат ден от мен Hug

# 602
..

Завиждам ти благородно за 17-те градуса Simple Smile

Да, да да ви се връща тъпкано.  Пратете малко слънце насам, че няма как да си доставя витамин Д по естествен път.

Момичета вчера си купих крем за мазане половин кИло ще ми ситгне сигурно за две бремености.

http://www.boots.com/en/Derma-Mum-Stretch-Mark-Cream-500ml_335561/

Половин килограм за 12 паунда. А ние тука да даваме по 50 лв. за 200 мл. аааааааа. Обирджии. newsm78
Какво ми става днес с лявото ребро не мога да разбера. Нещо яко подпира там.

# 603
  • Добрич
Здравейте мамчета,
аз си взех това кремче преди два дни,като заговорихте за кремчета,много приятно и леко мирише-на крем...

# 604
  • на Дъждовен остров
На мен крема ми го препоръча приятелка със суха кожа, която роди преди около 2 год.  Каза, че опитала 2, 3 докато стигнала до този.  Няма дъх на горски плодове, ама добре действа на кожата според мен.

Момичета, защот не трябва да се пипа корема?  Пропуснала съм този момент.

# 605
Bubche Честито много хубава новина ,аз имам две познати сестрички ,миналата година родиха по едно момиченце и то с разлика само 3 дни ,едната роди на 19.03 другата на 22.03. голяма радост за всички е това и за тях и за бабите най вече Simple Smile
Т_е_А не било хубаво да се пипаме по корема защото предизвиквало контракции   Thinking .Аз пък незнам дали е вярно ,защото всички бременни постоянно слагат ръка  на корема ....

# 606
Здравейте мацкии Simple Smile
Принцес и аз като че ли нещо подобно бях чела за втвърдяването, ама съм го позабравила, та сега като писа ти и се сетих, че не ми е съвсем ново като информация, ама колко е вярно нямам идея Simple Smile
Бубче, стискам палци за прегледа и дано всичко е ок. Мерси за полезното инфо Simple Smile
Мис чарм, браво за добрите новини и честити сини гащи Simple Smile
Маги, браво, че на твоя юнак му няма нищо, ама нали за това е юнак Simple Smile
Кали, аз сънувам всякакви небивалици и простотии и сутрин вместо да съм отпочинала съм уморена, добре че поне не се случва всяка вечер. А за да те питам ребрата къде по-точно те болят? Защото мен ме боли в ляво под гърдата и това случва, когато седя и не се облягам никъде и си мисля, че е от тежестта на гърдата, която вероятно пристиска горната част на ребрата. А с дясната не ми се случва, защото тя ми е по-малка, а също и леко увиснла, а и сега е с по-голям ареол за разлика от лявата  Embarassed  Все едно гледаш гърди на различни хора  Sad
А днес в 5 часа съм на ФМ ии силно се надявам всичко с бебока да е добре и вече да го разбереме какво ще бъде Simple Smile
Пожелавам хубав ден на всички и по-късно ще се включа с новини от ФМ-то, а вие да пишете, за да изпишем темата до утре следобяд ей    Naughty

# 607
  • на Дъждовен остров
...
Т_е_А не било хубаво да се пипаме по корема защото предизвиквало контракции   Thinking .Аз пък незнам дали е вярно ,защото всички бременни постоянно слагат ръка  на корема ....

Лелелелел хора спирайте, защото мъжа ми ще ме изгони вче.  Тук да не ме пипа, там да не ме пипа сега ако кажа да не пипа и тумбака заради контракциите вече ще ме смени  Grinning Grinning Grinning

# 608

Цитат
Какво ми става днес с лявото ребро не мога да разбера. Нещо яко подпира там.

Аз съм така  от 2-3 седмици, но ме подпира под дясното ребро и е ужасно. Хем ме боли, хем ми е неприятно и едвам дишам. А как ще съм занапред като се качи самото бебе нагоре и започне то да ме ръчка в ребрата направо не ми се мисли.

# 609
Здравейте и честито лято!

Всички говорят за море Wink, а аз искам да попитам за добро място в планината, като за бремени в 6-ти месец. Ако някой има впечатления - наскоро е ходил или чул, моля да пише, че отпуската наближава и ще ходим на планина.... малко почивка от морето  Blush

Значи, на мен много ми харесва на Априлци, бяхме по-миналата година там : http://www.maragidik.com/
Тази година, както и миналата, сме решили да отидем на любимото ни местенце в Троян- http://www.hotel-cm.com/ -само добри неща мога да кажа и за градчето, и за хотела!!!
И на двете места много обикаляхме, защото събирахме печатчетата от 100-те национални обекта и сме много доволни и от самите места и от обслужването и храна, басеинчета, перфектно!
...
Т_е_А не било хубаво да се пипаме по корема защото предизвиквало контракции   Thinking .Аз пък незнам дали е вярно ,защото всички бременни постоянно слагат ръка  на корема ....

Лелелелел хора спирайте, защото мъжа ми ще ме изгони вче.  Тук да не ме пипа, там да не ме пипа сега ако кажа да не пипа и тумбака заради контракциите вече ще ме смени  Grinning Grinning Grinning

vills, то не става въпрос за пипане, а за галене на коремчето : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=25428.15

# 610
Е, стига де, сега пък и коремчетата да не си галим. С предната бременност съм си го галила без ограничение и не съм имала никакви проблеми, почти си изчаках термина.

Miss_charm, радвам се, че всичко е наред  Hug Честит младеж!

Защо така пак спряха розовите новини  Rolling Eyes

# 611
Защо така пак спряха розовите новини  Rolling Eyes

За да имат нашите девойки по-голям избор на младежи завбъдеще Simple Smile
И един поздрав за всички бъдещи мъжки мамчета http://izismile.com/2009/04/07/why_boys_need_parents_39_pics.html  (това ми го изпратиха вчера и много ме изкефи Simple Smile)

# 612
  • на Дъждовен остров
Всички съм ги гледала, но тази особено ме усмихна. НЯма какво да даваме пари за кар сиит.

# 613
Хелоу, да ви се похваля, че съм си в къщи. Вчера казах на докторката, че през уикенда не съм имала проблеми и не ме приеха в болницата. Оставам си на хапчета. И още нещо - няма да се връщам на работа до края - много съм хепи. Лек ден от мен на всички мами.

# 614
  • София
Подмотвате се, до 45та страница трябваше да сте вече Twisted Evil
При мен ситуацията е следната - плацента все така ниска, надеждата остава да се вдигне до 32ра седмица, до тогава можело. Бебето е момиче със сигурност, върви дребничко, което е нормално за мене, даже лекарката се учуди, че Ина съм я докарала до 3, 010кг Crazy
Заминаваме за море с инструкции какво да правя при проблеми и пожелания за приятно прекарване Mr. Green
След ФМ на 13.07 с новите кръвни изследвания, които трябва да си пусна до тогава, пак при нея, за да видим вече точни размери. Сега повчвайте да пишете Naughty

Общи условия

Активация на акаунт