Лято вече наближава - НОЕМВРИйското коремче проличава

• 26 642
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро мили бъдещи мамчета
Бубе, чстито за бъдещото племенниче, и аз искам от мойта сестра вече такава новина...
За бебчето- мойто също повече отляво, на нивото около пъпа, малко под него- около 2 пръста, понякога и по-надолу го чувствам (около срамната кост). Вчера сутринта бая силно ме срита, но най-най-смешното ми беше, като реши явно да се завърти, аз само си гледам корема, видя се едно дълго нещо  напречно на корема, изду се, и пак си спадна, като някакво извънземно е, но през деня, докато съм на работа по-малко палува, най-вече сутрин и вечер докато си лежа..
Моя стомах съм сигурна че е някъде около над пъпа, защото сутрин е ок, не ми опъва и нищо, но вечер, след като съм се наяла, там ми се опъва кожата и се издува
четох, че не трябва да си пипаме много много корема, защото предизвиквало втвърдяване, контракции, ама аз досега все си го галех и му говорех, но сега вече няма толкова често
Момичета, да се пазите , че големи жеги го дават тая седмица, и пак уикенда- по хладно... Пийте повечко водичка, много е задължително, даже насила да е, да го докарваме поне до два литра..
Приятен ден и много хубави емоции!

# 586
  • София
Добро утро Hug
Аз след 2 часа съм на преглед да видим ще се ходи ли в сряда на море или не, да ми стискате пали Peace
По въпроса с корема - колкото ви е по-нависоко токова по-добре. Да, за сега го усещате ниско долу, но тепърва ще расте и е хубаво, че се разширява нагоре, за да има къде да се намести бебо. Аз Ина я носех ниско, главата й почти през цялото време беше в таза ми, което беше една от причините за болките, контракциите и подранилото раждане. Сега май пак се случва същото. Thinking
Девойки, имате бойна задача - днес ще прехвърля анкетата със заглавията. До сряда следобед да сте изписали темата, че после дай Боже заминавам и ще ми е трудно пускането на новата Naughty Не че няма да съм си с лаптопа, че иначе няма кой да ме пусне отпуска, ама ще го ползвам максимум обед и вечер като се прибираме да спим Twisted Evil

# 587
Добро утро мили бъдещи мамчета
Бубе, чстито за бъдещото племенниче, и аз искам от мойта сестра вече такава новина...
За бебчето- мойто също повече отляво, на нивото около пъпа, малко под него- около 2 пръста, понякога и по-надолу го чувствам (около срамната кост). Вчера сутринта бая силно ме срита, но най-най-смешното ми беше, като реши явно да се завърти, аз само си гледам корема, видя се едно дълго нещо  напречно на корема, изду се, и пак си спадна, като някакво извънземно е, но през деня, докато съм на работа по-малко палува, най-вече сутрин и вечер докато си лежа..
Моя стомах съм сигурна че е някъде около над пъпа, защото сутрин е ок, не ми опъва и нищо, но вечер, след като съм се наяла, там ми се опъва кожата и се издува
четох, че не трябва да си пипаме много много корема, защото предизвиквало втвърдяване, контракции, ама аз досега все си го галех и му говорех, но сега вече няма толкова често
Момичета, да се пазите , че големи жеги го дават тая седмица, и пак уикенда- по хладно... Пийте повечко водичка, много е задължително, даже насила да е, да го докарваме поне до два литра..
Приятен ден и много хубави емоции!
боже,това за контракциите не го знаех,а аз постоянно си галя коремчето щото ми е миличко Blush
ти си в малко по напреднали седмици и за това си го видяла така-и аз нямам търпение,но за сега са само шутове baby_neutral

# 588
Привет и от мен! АЗ няколко дена се поизгубих. Бяхме на уикенд, а вчера не можах да се добера до компютъра от Георги.
Радвам се че сте добре, Бубче стискам палци да може да отидете до морето и честито за бъдещото племенниче, живи и здрави да сте всички.

По въпроса за стреса - вчера моят юнак така ми изкара акъла ... като залитна и се удари в масичката, на която беше телевизора (голям с кинескоп), този ми телевизор като се залюля и отгоре му. Викам си край, премаза детето ... е резултатът беше цяло дете и телевизор, ама много се уплаших, че и той Simple Smile Отново потвърждение, че Господ пази децата.
Това ще е за сега, Хубав ден и се пазете от горещото.

# 589
Добро утро! Хайде по едно кафенце за тези, които все още си го позволяват.

bubcheto15 честито и от мен! Живи и здрави да гушкате бебоците вкъщи!
Това за контракциите и аз не го знаех, но от сега нататък ще го имам напредвид.
Блазе ви, че усещате шутове вече!
gerganna и аз все си казвам да поразтоваря малко, ама като ме подгони този ми ти глад, направо забравям за всякакви режими.  Mr. Green

# 590
  • София
момичета, нямам търпение да ви пиша. Сутринта бяхме на лекар, за да видим как е бебо, след съботата- беше най-хубавият му преглед досега. Разказах на доктора защо идвам и той веднага се зае да видим малкото какво прави. Какво може да прави в 7.30 сутринта, ами спеше си най-спокойно. Доки реши да го събуди, а то горкото не искаше и ни обърна гръб, но все пак се събуди и започна да маха с крачета и ръчички. Такова облекчение изпитах като го видях колко е жизнено. Гръбначето му е затворено по цялото си протежение и всичко изглежда нормално. И още нещо, за втори път изказаха мнение, че ще е мъж, така че може би ми е време за синьо щъркелче.
По въпроса с предната  плацента, аз съм с такава и днес доктора ми каза, че е високо и е на чудесно място, да не се притеснявам, че това, че е предна би ми попречило да раждам нормално, както искам. Предполагам, че не е проблем, когато е предна, стига да не е ниско долу.
Много блягодаря на всички, които изразихте подкрепа в тежък за мен момент. Пожелавам ви само хубави емоций.
jujinka-15 доки го побутна няколко пъти по гръбчето и то се събуди

# 591
Мила,как събудихте бебчо? Thinking

# 592
А аз се чудя защо коремът ми в дясно е по-издут. Мислях, че си въобразявам. Иначе ребрата в ляво продължават да ме болят. В Събота ще видя все още ли му е там главата на бебо. Тъкмо мъжо ми се смей и вика ще стреляш ли с тия копчета на ризата. А тя е ластична, ама така се е опънала... JoyНякой има ли проблеми със съня нощем? Аз едни тъпи сънища и като се събудя не мога да заспя. Добре, че почна Уимбълдън та да имам занимавка.

# 593
Miss_charm много се радвам, че всичко е ОК! Честити сини гащи!

Kkali аз през нощта почти не спя! Непрекъснато се въртя, тъкмо се унеса и дремна за около час и пак се събуждам. Ужас направо! Вместо сега да си поспиваме, че после и да искаме няма да имаме възможност, то дивачетата от сега не ни дават мира!  Grinning

# 594
Добро утро майчета!
И аз незнаех това за галенето,а аз така си го милвах бебо и му се радвах... Blush
Miss_charm много се радвам,че всичко се завръщашс хубави новини...знам как си се чувствала,защото и аз наскоро преживях нещо подобно! Hug
MagieA радвам се,че и при вас всичко е завършило благополучно! Hug
Kkali аз съм така...сънувам какви ли не от странни по страни сънища,че и вечерта между сънищата се завъртам по няколко пъти,пробуждам се и пак заспивам и сънувам.
Princess83 наистина е много интересно това помръдване,но и много хубаво.Все едно си отглеждаме мънички извънземни! Joy
Аз тази вечер много често се събуждах по гръб им сега ми е леко притеснено дали не му беше неудобно на бебо и как е.Че милото го усетих якаъде по средата! Rolling Eyes
Изчезвам на шопииииинг...хубав,усмихнат и спокоен ден!

# 595
  • на Дъждовен остров
Добро утро и от мен.  Така като чета за тези които замианват за море започвам да завиждам благородно.  Ние тук си студуваме и ветруваме на 17С и слънцето въобще не се показва. 

Иначе честито лято днес.

Бебето ще го гледаме след 2 седмици и до тогава съм се въоръжила с търпение. 

Иначе за мамите гледащи тенис - Пиронкова играе следобед, Гришата започва довечера.

# 596
Добро утро и от мен.  Така като чета за тези които замианват за море започвам да завиждам благородно.  Ние тук си студуваме и ветруваме на 17С и слънцето въобще не се показва. 

Иначе честито лято днес.

Иначе за мамите гледащи тенис - Пиронкова играе следобед, Гришата започва довечера.

Знам, знам:))) Не пропускам тенис турнирчета. Жалко, че сега не мога да си играя ама вс е временно... Hug

# 597
Здравейте мили мамчета!
Ванилия,страшно много се радвам за добрите новини около теб! Hug Hug Ще ти постискам още малко палци до четвъртък!
Бубче,ами супер новина!Честита радост!newsm44
Относно мазилата за стрии, аз съм ограничена от към избор,защото мога да ползвам само т.нар.медицинска козметика,но за сега съм доволна от това което ползвам.
Утре съм на втора ФМ при Марков и малко ми е свито сърчицето дали всичко със дребосъчко е ОК.Иначе много се надявам да успеем да видим дали е момиченце или момченце,защото до сега нямахме нищо сигурно-ведъж момче и веднъж момиче. Rolling Eyes
Аз нямам претенции стига да е живо и здраво!
Лек и усмихнат ден от мен!Бъдете здрави!  bouquet

# 598

Иначе честито лято днес.

Завиждам ти благородно за 17-те градуса Simple Smile

# 599
  • Варна
Здравейте и честито лято!

Всички говорят за море Wink, а аз искам да попитам за добро място в планината, като за бремени в 6-ти месец. Ако някой има впечатления - наскоро е ходил или чул, моля да пише, че отпуската наближава и ще ходим на планина.... малко почивка от морето  Blush

Общи условия

Активация на акаунт