Жената Лъв - тема 50+3!

• 16 475
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
Добро утро! Hug Hug Hug

Правя "песъчинки". Времето е кофти, но съм в отпуска другата седмица и не може да ми развали настроението. Въпреки че вчера колата ме заряза в двора на работата. Като я напече слънцето яко и не иска да запали. Най-лошото е, че го прави от миналото лято и никой не може да разбере причината. Но като закусим ще отида да си я взема.

С тия плодови дни, аз чета пОлов ден  Joy няколко пъти  ooooh!

Да си похваля дребното пак, вече официално няма никакви памперси. И през нощта спи без памперс вече 2-3 дни.

За друго сега не се сещам, ще пиша пак по-късно.

Приятен уикенд!  Hug Hug Hug Hug

# 721
ДобрЮтро.
Спала съм накриво. Събудих се с главоболие. Тц, тц. Tired

Бенджи и Рей, на мен грам пък не ми мирише. Вие миете ли я след сваряване с няколко изплаквания поне? Иначе я ползвам по-скоро като за десерти. Канела, настъргани ябълки, ванилия. Може и да се желира с желатин и малко вода. Тогава добива леко вкус на ашуре. Виж за като солено... нИ нам. Май не става много. Проблемът е, че не навсякъде е такава натурална. Последно си купих пакет, който беше белена. На мен белена не ми харесва, защото доколкото зная точно в обвивката е полезното.

Рейчо, подтисната съм заради работата. Постоянно някакви машинации вървят в ход, някакви заговори, някакви издалечни планове за хватки и капани за подмяна на един човек с друг. Това изморява. Ванката ми се кара, че навсякъде било така, но не мисля баш.

Хаяси, пък тук е много добре засега. Леко подухва. Може би после ще настане жега. Малката окончателно викаш захвърли памперса, а? Браво.

Джес, и аз снощи бях на такава вълна. Гледахме "Падналият ангел" с Дензъл Уошингтън.

# 722
Малиииииииииии, няма ни-кой. А аз си мисля, че няма да мога да ви изчета.

Стеф, захвърли го официално, точно за 2 месеца. Наистина си имам голямо момиче вече.

Ще се мъча да направя домашен пастет, стискайте палци да не опропастя продуктите.

# 723
Наплажувахме се днес. Голям кеф! Пол, спешЪли фор ю се снимах, и след малко ще сложа снимката в албума.  Crazy

Деска  Hug Hug Hug
Рейчо, ник'ви торти не ядохме вчера.  Naughty Аз дори казах на сервитьорката, че сме на диета, ама тя май нещо не ми отрази майтапа.  Mr. Green

Хаясче, чакам отзиви за пастета.

Стеф, що ще правите изолация, нали никой не живее там?  Thinking

# 724
  • София
Превет  Hug.
Умряла съм от главоболие цял ден, че и продължава, беее  Crazy! Идва ми да си отрежа тиквата  Confused.

# 725
Ако сте си помислили, че съм ви забравила, оставила или съм се отказала, да знаете, че не съм пък!  smile3534

Поли, сетих се как мъжът ти беше забравил да те натовари в колата и после се беше връщал за теб, като усетил, че не му говориш по време на движението  Joy! ....

Хах, мерси, че ми припомни тая излагация. hahaha

Е не, много се смях  smile3532

# 726
  • Пловдив
Оооо, Поли 2,  Hug

Не спиш...и аз още се мотам пред компа.  Simple Smile

Чета разни странни теми из форума... Mr. Green

# 727
Бенджи  Hug
Чета  и аз  Mr. Green . Гледам 3 дни ме нямаше, то цяла вечност станало  Grinning Сън не ме лови лесно, аз съм нощна птица, само дето рядко могга да си позволя нощното будуване.

# 728
  • Пловдив
Аха...засякох те в ДС... Joy аз там внимавам да не пиша...само чета...  hahaha

Ще си купите ли апартамент, в който е станало убийство...., чистачка, окрала домакинята...., мацка, дет мнооо й се иска да изневери, аа не й стиска...за "модерните"баби, дет не им се гледат внуци... Wink

Чета и си се хиля... hahaha голяма забава ми е тоя подфорум...

# 729
Ооо чета и праскам коментари. По каквото имам мнение-изказвам го и хич не ми е зор  Laughing

# 730
дОБРюТРу.

Каменче, наистина, че не живеем там, но си обичаме къщата, голяма е, хубава е. Не ни се иска да я запуснем и да я оставим да се руши. Не е някаква стара рухнала кирпичена къщичка с външна тоалетна. Та се налага.
То еххх да можех да живея в такава тук в П-в...

Бенджи тоя подфорум "Семейни отношения" (бившият ДИС де) голям е смях наистина. Май на практика там е истинската клюкария. В сравнение с там истинският Клюкарник изглежда като четиво за интелектуалци.
И аз четох един ден за чистачката и бижуто. А онзи смях дето изгухна скандалът "работещи срещу неработещи мяйки" засече ли го? Вилико обясни на целия свят колко е cool да работиш. Оказа се, че пише по време на работа. Тя се оправда, че е началник и само надзирава другите. Но не пропусна да спомене, че взема доста над 800 лв чисти. Някой веднага клъвна "Лъжеш.". А Андариел каза, че 10 години е в майчинство, обаче въобще не смята, че се е дисквалифицирала на пазара на труда, тъкмо напротив било. И така. Голем смях. Joy

# 731
Добро утро!  Hug

Стеф, много рано си станала. Темите в (ДиС), наистина са смешни, чела съм 1-2 и то по 1-2 страници. Не знам защо, но нямам нерви да чета теми от по 30 стр. ей така, защото няма какво да правя.

Така ми се спи, а дребната не ни оставя да се наспим. Мъжа ми я вдига рано да се изпишка и после не заспива и идва при нас и се започва голямото газене. Къщата ми е кочинка, а във вторник ще идват майстори да ми слагат плот в кухнята и ще ми направят още по-голям хаос и кочина. Май ще пооправя и хич няма да се занимавам с чистене, поне съм отпуска и няма да се притеснявам, че някой ще види  Embarassed

Канени сме на детски р.д. и още не сме решили ще ходим или не, но виж на срещата ще отида, ако ще и камъни да валят.

Хубав ден.

# 732
Джуджии, жива да си! Добре, че каза за срещата, че бях забравила! Мисля да дойда само дано не се затрия някъде по вашия вилает  Embarassed. Уж го намерих къде е, а и съм с добра ориентация уж, та се надявам да не се загубя на идване с метрото  Mr. Green.
Аз пък от години чета само тази тема и училищните. В ДиС не съм влизала от много време и дори не знаех, че са му променили името  Joy.

# 733
Момичета, баща ми почина Cry Flowers Rose Flowers Rose
Извинявайте, че  така рано сутрин в нищото го пускам, но ми е много мъчно и знам, че вие ще ме разберете...

# 734
Теди, силно те прегръщам  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт