Любители на котки - тема 51

• 41 139
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря за пожеланията.Честит рожден ден и котанката Бри newsm59  bigdance2

# 406
Tia_e, много сладко е писанчето Simple Smile
Петърчо е невероятен сладур Heart Eyes
Топъл дъжд , верно са заразни тези котешки гъбички/знам го от опит/, дано всичко да отшуми, че много преживя твоята писана Peace
Дидитка , по нищо не му личи на този котарак да е болен Cry

По въпроса с обезпаразитяването...правя го един-два пъти годишно, но моя мърльо не иска да пие хачето и здраво го разпенва...нещо като инструкциите за даване на хапче на котка Joy Ваксини и аз не съм слагала, той не излиза навън, не яде никакви гадинки..., обувките се поставят в пликчета и така го пазим Peace лекарите, с които съм се консултирала по въпроса, твърдят  че тези мерки са достатъчни за домашна котка Peace
Честит рожден ден на Бри/ малко със закъснение/ ...да е здрава, гальовна и мъркаща... Hug
grigori , Честит рожден ден, желая ти здраве и много любов... smile3525

# 407
  • София
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

grigori,честит рожден ден   bouquet

# 408
  • Между гори и планини
Аз искам да благодаря много специално на Кокошинка, която ми даде 500 мл силен концентрат сребърна вода  Hug  bouquet Hug  bouquet Още тази вечер, преди да намажа Кети с друото лекарство, ще й сложа от водата.

# 409
grigori Честит рожден ден   bouquet
Честит да е и на пухито Бри
Tia_e, ама са ни сладки бебетата  Wink baby_neutral Mr. Green

Тедка, тия еднакви рижи бебоци ми взеха ума. И тъкмо казах на мъжо дай да вземем и едно такова... и той докато мисли какво да ми отговори видях че са обещани...

Аз да ви кажа... имам съмнение, че Петърчо ще се окаже Петранка... май ми се ще да си Мачо, ама ще видим като порасне още малко  Confused

олеле какво спокойно кЬОфте... моите само като ме видят да вадя прахосмукачката и изчезват яко дим... барабар с мъжо и кучето...

За обезпаразитяването - много зависи и какво хапче давате. Аз използвам Празимек и за кучето, и го правя поне на 3 месеца, но наскоро ми казаха, че той е добре да се дава по-често, защото бил български и не чак толкова добър. Петърчо го обезпаразити вет с Biheldon по странна за мен схема - 1-ви прием, след 3-4 дни пак и накрая след 10 дни. Той нищо не изкара.

# 410
  • на брега на морето
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, БРИ!

# 411
  • на брега на морето
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ГРИГОРИ!

# 412
  • София и Морето от време на време
Още тази вечер, преди да намажа Кети с друото лекарство, ще й сложа от водата.

Топъл дъжд, не знам дали е удачно да мажеш с другото лекарство след сребърната вода - дали няма да се получи някаква реакция между някоя от съставките и сребърните йони? - Нямам никаква идея. По принцип сребърната вода ти замества другото лекарство, ако то има за цел да убие гъбичката. Среброто ще убие и гъбата и бактерии, ако има. Препоръчвам ти просто хубаво да я напръскаш цялата - да стане мокра и да я оставиш да си изсъхне сама. И смятам, че това ще е достатъчно по принцип, но ако ти остане вода можеш и утре да повториш процедурата с намокрянето. Цялата, а не само местата, където е изявено, за да третираш и ако се окаже, че има и други невидени места.

# 413
Добро утро,благодаря за пожеланията   bouquet  bouquet  bouquet

# 414
Добро утро!

Григори, честит рожден ден на патерица! Много щастие и нови мъркащи същества ти пожелавам Simple Smile

Ган, много ме е яд, че не мога да видя Мачото, надявам се Таня по някое време да се смили над мен и д ами ги прати или ти, ако си пуснеш скайпа.

Рижковжите наистина са уникално сладки, не спирам да мисля за тях и предполагам тази вечер или утре след работа ще хукна към село да ги видя.

Искам да благодаря на Тинна и да ви кажа да я слушате чинно, когато дава съвети за лечение  Mr. Green Малкия ми син имаше някакви стрептококи, които само с антбиотик се лекуват, и то много трудно, понеже са резистентни към повечето антибиотици. Ходихме при нея на лечение с едно апаратче, което ги изтрепва гадинките. Признавам си, бях доста скептично настроена, но исках да пробвам, за да не тровя детето отново с антибиотик. Вчера излязоха изследванията от микробиологията, и резултата е чудесен- няма ги стрептококите. Тина   bouquet

# 415
  • София и Морето от време на време
Искам да благодаря на Тинна и да ви кажа да я слушате чинно, ...

Теди, аз ти благодаря, че ми се довери и много се радвам, че всичко е ОК. Макар да нямам никакви съмнения относно възможностите на БРТ-то, предвид опита който имам вече с нея, макар и не много голям, честно казано се притеснявах малко да не се изложим нещо.

Ама хайде да се разберем за чинното слушане - всеки тук си има неговите си разбирания и не е нужно като кон с капаци да ме слуша, но може да размисли над това, което споделям и да си реши сам за себе си и за конкретния случай дали да вземе предвид нещата, които казвам или не.  Hug

# 416
  • Между гори и планини
Аз намазах (накиснах) Кети само със сребърната вода снощи
Преди малко й сложих от сутрешният лосион, защото местата бяха станали бели и сухи, а сега бяха по-розови, както си бяха в началото.
Важното е, че лежи спокойно докато я мажа, после дори ми ляга по гръб да й галя коремчето и пада голям мъркоч. Мисля, че разбира, че го правя за нейно добро. Душичка златна ми е тя  Heart Eyes

# 417
Топъл дъжд да помилваш красавицата си,герой е тя бързо ще се оправи.

# 418
Ето ни и нас!
Това е почитаемият нов член на нашето семейство!  Grinning
Момченце на 50 дни и се казва Макс.От вчера е при нас и сме много щастливи,че го имаме.
Взехме му различни бебешки храни,мляко ,пясък и играчки и днес ще ходим и на доктор.
През нощта не иска да спи самичък,така ,че се наложи да спи до нас и все се опитваше да се вмъкне в леглото.Ходи си в пясъка без да сме го учили или показвали и вече опозна дома и се хвърля в луда игра,с каквото му попадне пред очите!
И сладко мърка като се гушкаме.......   Flutter
Момичета ,при нас е истински празник! welcome  bigdance2

# 419
Susie голям красавец е Макс,да ви е жив и здрав и много да ви радва.

Общи условия

Активация на акаунт