Любители на котки - тема 51

• 41 170
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Котьо, зная. Купувам Хеър бол интенс - Роял Канин. Тя е точно за отделяне на топките косми, но явно не помага.
Козината му е много дълга по гърба, корема, черепът чип и триъгълен, вероятно има в родата персийска жилка. Та в тази връзка отделя дълги и много косми, които поглъща явно.
Сега се е скрил в гардероба.
Обадих се на нашият ветеринар. Като си взема детето от градина, отиваме заедно при нея да го види.

После ще пиша.

# 436
  • София и Морето от време на време
Стискам палци и аз на маци и мацешки мами.  Grinning   Hug

Днес Мърчо направо ме разби със позите си за сън - досега все в нормални пози спеше - днес нещо му става ...

Това от сутринта:

А това от преди малко:

# 437
Sourcherry, стискам палци котаракът ти да е добре и да се опрви Peace

Сиамчето е като плюшена играчка Heart Eyes, прииска ми се да си взема още едно Crazy

# 438
Sourcherry драсни ми ЛС с координати на вета ви за да го добавя в следащата тема. Стискаме палци и лапи!

Тина, много порастнал Мърчо, огромен ми изглежда, а какво мъниче беше Crazy

# 439
Здравейте момичета!
Искам да подаря сиамското си коте на някой,който ще се грижи за него .То е на 7 месеца и е женско.Казва се Мириям.Ваксинирано е и обезпаразитено.Знае си тоалетната и никога не прави бели.Живеем на 8 етаж и започна да стои по парапета.Страх ме е че ще падне и незнам.Освен това и отсъстваме по два-три дни и се налага да седи само.

# 440
Тина, много порастнал Мърчо, огромен ми изглежда, а какво мъниче беше Crazy

Мда, расте добитъка ...
Преди няколко странички имат снимка двамата с Чочо. Върни, ако не си ги видяла - почти го настигна, а прави годинка след няколко дни. (Според мъж ми на 27-28 юни)

Ей ги: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=588898.msg19031852#msg19031852

Мърчо е 5кг, Чочо - 8

# 441
  • Варна
Sourcherry, стискаме палци на котчо! Сега я сменят козинката и косми много...Грей хем е късокосмест, обаче като го мина два пъти с ръкавицата и се събира поне една топка. Обирай по-често космите, за да не се задръства стомахът. Между другото и аз ръся тези дни доста косми. Да не остана по-назад от Грей!  ooooh!
Нали твоят кот е като на моя аватар?  Heart Eyes Hug
Сиамчо Макс е супер миличък! Честито мъркащ приятел, susie

# 442
Sourcherry, надявам се но добри новини след срещата с вет-а. По принцип ако проблема е само с космите - не е проблем. Четох някъде, че ако не може да разградят космите ги повръщат. Тревата е добро решение, но аз взимам малцови хапки като тези:  http://www.zoozona.net/bg/catalog/cid/927/id/1407.html  моите ще се избият за тях... Но е напълно възможно да не яде от жегата. И на мен Сода ми е лакома, но като стане адска жега стачкува.

Много е сладък малкия Макс. susie много да те радва и да ти мърка Simple Smile

# 443
  • София
Казах на Дияна за Торо.
Гледаха снимки с баща си във фейсбука акаунта му, и там имаше снимки на Алекс с Торо, и Торо с Харо. И тя пак каза, че си го иска и иска да го види.
Стана ѝ мъчно. Извади Харо изпод мраморната масичка, нагушка го и доста време го стискаше.

# 444
Добре си направила. Децата усещат и не е добре според мен да бъдат лъгани, дори и благородно. Винаги казвам истината на моите, дори и да боли. Важното за мен е да знаят, че когато им казвам нещо, то не е лъжа и да ми имат доверие.  Hug

# 445
  • София
В една друга тема поствах снимки на мъжете Simple Smile

Торо е рижавия. Дияна видя тази снимка и се сети.

# 446
Благодаря на всички ви за хубавите пожелания   newsm51

# 447
Момичета, водих Роналд днес. Космена топка има, която трябва да повърне, а друга част да изака.
Би му 2 инжекции - едната с витамини, другата с някакъв медикамент, който да усили перисталтиката и да подпомогне акането.
Отделно ми даде една сприцовка, за да му давам малцовата паста, макар и насилствено.
Иначе е здрав, каза, че никъде не го боли, прегледа го много добре.
Утре ще мина в кабинета, за да й кажа как е и така.

Все още не желае да се храни, пие водичка и толкоз. Мамино момче, така ме е притеснил.

Благодаря на всички за пожеланията и съпричастността Hug!
Много сте мили!

MissNellie, пиша на ЛС координати.
Наистина е прекрасен лекар и човек Heart Eyes.
Що животно е спасила без пари, а само с добро сърце и много умения Simple Smile.
Днес четири котенца, изхвърлени в кашон до контейнерите, още слепи, се е заела да реанимира. Някакъв добър човек ги намерил, ще ги спасяват. Че без мама котка няма как да оцелеят, а и без човешка грижа.
Благодаря на Бога, че още има такива хора. Иначе накъде отиваме...

# 448
Sourcherry , браво на твоя мъж  Flutter
И аз благодаря на Бог, че има хора като нея ! Жива и здрава да е ! Поздрави я за доброто сърце от нас !  Heart Eyes

# 449
  • София
Sourcherry, дано по-бързо се оправи другия ти син Simple Smile
И да почне да хапва.

Общи условия

Активация на акаунт