Любители на котки - тема 51

• 41 138
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
ganbg , струва ми се, че Петърчо, всъщност, е тя Crazy
И ние дълго време имахме съмнения дали е той или тя. Вече сме сигурни - ТОЙ е  Wink
Макар, че за нас няма значение.  Simple Smile
Blush голям сладур е, знам че полът му не е важен Hug

# 586
  • на морето
....... Дано се оправят, ако ли пък не, поне да се облекчи неразположението и болката им. А на теб  Hug Hug Hug

Благодаря ви всички за подкрепата  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, поне официално тук не ме считате за шантава , както някои около мене ...
За съжаление Лисанка не върви на оправяне ....Днес засяках , че това което чишка е доста премесено с кърваво -ръждив седемент От няколко дни виждах такива локвички до канала , и предполагах , че са от Лиса , но днес я видях. ...Явно и бъбреците почват да отказват ...Почувства ли се осезаемо зле , няма да я мъча повече .... Cry Cry Cry Cry Поне ще иде да си почива при мама ,баба , леля и т.н в двора ,където е израснала без да я гони никой .. Cry Cry Cry

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 22:03 от asha

# 587
Аша,  spoko  Преди малко докато четях поста ти моята Лъки бутна един куп неща в спалнята. Тамън мислех да я бия, защото постоянно чупи и бута неща и няма почти никакво възпитание... Но като прочетох как твоята мацикнка е болна, а ти страдаш, влязох в стаята, видях какво е бутнала (малиии) и започнах да се смея и даже я погалих  Shocked
Оценявам всеки един миг с нея и дано да доживее годините на котката на леля (18). Дано всички да сме щастливи максимално дулго време с любимите си същества.
 Hug Спокойна нощ от мен   bouquet

# 588
....... Дано се оправят, ако ли пък не, поне да се облекчи неразположението и болката им. А на теб  Hug Hug Hug

Благодаря ви всички за подкрепата  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, поне официално тук не ме считате за шантава , както някои около мене ...
За съжаление Лисанка не върви на оправяне ....Днес засяках , че това което чишка е доста премесено с кърваво -ръждив седемент От няколко дни виждах такива локвички до канала , и предполагах , че са от Лиса , но днес я видях. ...Явно и бъбреците почват да отказват ...Почувства ли се осезаемо зле , няма да я мъча повече .... Cry Cry Cry Cry Поне ще иде да си почива при мама ,баба , леля и т.н в двора ,където е израснала без да я гони никой .. Cry Cry Cry

Asha, за съжаление тези моменти са неизбежни и рано или късно идват Cry ... Няма как да не ти се къса сърцето, но ние сме тук да те подкрепяме Hug

# 589
  • Между гори и планини
Asha, бъди сигурна, че Лиска разбира и ти е благодарна за грижите и любовта!

Аз преди малко стреснах Кети, танцувайки танца на радостта. В понеделник започвам нова работа, пожелайте ми успех. Кети ще е по цял ден самичка.

# 590
Топъл дъжд, желая ти успешна, удовлетворяваща и доходоносна нова работа!

# 591
Една задачка- закачка искате ли  Laughing
Какво е нередното в снимката?

# 592
  • София
Приклекналото коте от ляво си няма опашка.

Опашката от дясно като че ли не принадлежи на никого.

# 593
Ееее, Емел.... печелиш шоколад!  tooth Много си добра!

# 594
  • София
Моля те да е суджук. Ако трябва да изям един шоколад, много трябва да се озоря. Confused

# 595
Като си дойдеш в Сф ще го измислим  Laughing

# 596
  • Между гори и планини
Чух че раздавате суджуци и шоколади. Може ли да се наредя и аз?  Blush

# 597
Свърши тя  Laughing
Между другото, едното от котета на Опашатия е запазено з амоя колежка. Това с черното на нослето - http://www.flickr.com/photos/13879848@N04/5868596647/in/set-72157626272042772

# 598
Свърши тя  Laughing
Между другото, едното от котета на Опашатия е запазено з амоя колежка. Това с черното на нослето - http://www.flickr.com/photos/13879848@N04/5868596647/in/set-72157626272042772

Ох, прекрасно мъниче е  Heart Eyes

# 599
Топъл дъжд честита нова работа и успех.Ако работиш в магазин за домашни любимци пиши като идваме във Варна да правим оборот   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт