Любители на котки - тема 51

• 41 117
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Маргита, а ежчето не го ли гонят писаните?

Невероятни, прекрасни животни сте показали Heart Eyes.

# 616
  • София
Олеее, Над, може ли като се родят бебета един ден да ги снимам  Praynig

Дай да стигнем до бебета и ще те поканим  Laughing

Някой от тези сладури и е наш Мъро  Mr. Green

Последна редакция: нд, 03 юли 2011, 00:54 от nad_tab

# 617
  • на морето
Я ,къде сме паднали , чак на втора страница ..
Я да побутна темата .
Това е синчето на болната мама Лиса - малък Лиско

Момчето в акция " Да опразним чиния "  Mr. Green Mr. Green Mr. Green 

И един малък любопитник , който първоначално съска , дра и хапа , а после пусна дъскорезницата  Mr. Green Mr. Green

# 618
  • Варна
Asha, желая ти сили в борбата с коварната болест!  Hug Прииска ми се да прочета в нета повече за тази инфекция, дето измъчва котките ти. Ако можеш напиши точната диагноза.
Мда, много сиви мъркачи видях, пристрастна съм.  Laughing Че и нови сиви попълнения се очертават. Ще завладеем света. Laughing

Да ви покажа на каква снимка попаднах днес: Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 619
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Всички са толкова сладички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 620
  • София
Някой от тези сладури и е наш Мъро  Mr. Green

A, така не може!  Naughty  Името е със запазена марка!  Crossing Arms  

Невероятни са всички!  Heart Eyes Което и от тях да е вашето коте, сте големи щастливци!  Hug  

И малък Лиско е много хубав! Любопитника ново попълнение ли ти е?

Котето с коте на гърба е уникално!

http://mnogozle.com/video11394_gugutka-prechi-na-kote-da-spi.html  Joy Joy

Последна редакция: пн, 04 юли 2011, 01:12 от Тaня67

# 621
  • на морето
Добро утро мацки и писета ! Hug Hug Hug Hug Hug

Благодаря ви за моралната подкрепа!   bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Кикаха , честно казано точната диагноза не я знам , но питайки за нея сега се порових из нета и аз да почета и потърся .Попаднах на разни неща , но все не ми съответстват . Обаче , междувременно намерих една прекрасна и ного подробна статия за котките. Има чудесни съвети как де си изберем котенце ,например. Това ,май ,беше тук наскоро актуална тема . Изобщо са засегнати всички аспекти на котешкия живат , нуждите на животинките и общуването им с човека . Прочетете я -сигурна съм , че ще ви хареса .
http://www.voodoonet.biz/web/animals/cats/cats.html

Ето едно сладко цитатче  Mr. Green Mr. Green Mr. Green:..." При отглеждане в домашни условия на куче е важно то да бъде правилно възпитано и да му се отделя достатъчно време. От стопаните на котката не се изискват педагогически способности. Главното е да не се предадете преждевременно, тъй като котката възпитава своя стопанин в съответствие със своите разбирания и представи. Независимо какъв е бил човек до появата на пухкавото създание у дома, след това той се променя. Упоритото четириного постига желаните резултати. ".... hahaha hahaha hahaha hahaha

След доста ровене из нета открих някои неща , но не мога да определя каква можа да е съответната диагноза .Тук има писано доста , има и малко снимки -последните две -, бегло наподобяват това , което беше в устите на Маша и Лиса в по ранни стадии - това зачервяване , разрастване на лигавицата едни характерни " разпарчетосвания " на тъканта...Сега това е доста разраснало ,особенно при Лиса , и е обхванало и венците и при двете .  http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=bg&lan … BBs07uVsCmFwGbvuQ

Прилича малко и на херпесен вирус , и на устен карценом/ но пък както му дават до 6 месеца живот на пациентите , а моите си кютат вече години  newsm78 newsm78- май не ще да е това /  и това -faucitis . Интереното е ,че имат зъбен камък,  но зъбите им са здрави . Това , което съответно установих , е че така и никой не им е правил изследвания , дори и на парченцата  дето ги отрязаха от Лиса . Спомням си , че питах , но ме "парираха " че нямало смисъл ,те си го знаели заболяването ..

Танче , Любопитника се оказва , че е Любопитка  и е от новата селска реколта .

Последна редакция: пн, 04 юли 2011, 11:39 от asha

# 622
  • Варна
Хаххахах, колко вярно Joy

Отдавна не съм показвала нашите мушморочки, те продължават да поддържат отношения на хладно неодобрение, но все пак се понасят и добре, че е така защото да държим затворени врати през лятото е трудна работа Crazy

Кетя

и Ленчето

# 623
Месечинке прекрасни са двете ти момичета.

# 624
  • In a surreal moment!
Момичета, благодаря ви за подкрепата в борбата ми със стерилитета, но на този първи етап нещата завършиха с отрицателен тест. Имало е имплантация на трите ембриона , които ми върнаха, но е била много за кратко. "Виновник" по всяка вероятност е миомата, с която докторите не успяха да се преборят въпреки 4-те хистероскопски операции.
Както се казва - на есен с песен... Направих си план за действие - първо на преглед при проф. Горчев в Плевен, после среща с ендокринолога  и неизбежното минаване отново на диетичен режим, че изпуснах юздите и е възможно и това да е причина.

Маша и Писанчо са добре. Гушкаме се. Майка се беше заканила, че ще изчезнат, ако теста е положителен... Определено щяхме да стигнем до война и аз щях да загубя всички евентуални съюзници....Ужас, тия хора са обсебени от предразсъдъци... За сега отървахме кожите, но ми светна голямата червена лампа на изненадващите проблеми.

пп. а на всичкото отгоре - пари няма , но бълхите дойдохааа....и хапят стръвно ... как ще купя фронтлайн  не знам... останах без заплата юни и от нои нищо не превеждат за блничните.

И освен всичко това си имам и още едно гърло за изхранване - Братчеда. Залепил се  е и са едни танци, едно търкаляне ...охххх направо да те разтопи...

Всички деца са прекрасни - погалете ги от мен! Месечинке двете пъструшки са великолепни!

# 625
  • Варна
ИКСИ Hug
Следващият път ще стане отново и този път ще е успешен до края Flowers Four Leaf Clover
За котетата - говори сериозно с твоите хора, ако можеш намери съмишленици - АГ и ветеринари, да чуят от авторитет, че няма нищо опасно, стига котетата да се обезпаразитяват редовно.

# 626
ИКСИ , съжалявам, че не се е получило ... но все пак е първи опит едва, нали? Има време, ще стане. Те хубавите неща бавно стават.
Пък котките да ти отнемат - как им идва на ум такова нещо. Предупреди ги, че ако забременееш и ти махнат котките, после от мъка ако абортираш, те ще са виновни. Как може след толкова дългоочаквана бременност, да те заплашват, че ако стане факт, ще ти махнат котките, които толкова обичаш. А аз пък още по- лично приемам нещата  #Cussing out

Месечинке, много са ти хубави момите -пу-пу!
А котката с котка на гърба наиситина е уникална!!!!

# 627
Да ви покажа любимите скривалища на наш Чарли ( който нали го болеше коремчето , но вече оздравя и сега отново се храни с голям апетит) Grinning

Тази хралупка е част от катерушката му , но понеже там нещо не я използва , решихме да му я прeместим върху гардероба , от където обича да ни наблюдава.

А тук докато извадя покупките и къде се скри hahaha

# 628
  • Бургас
Здравейте, присъединяваме се към вас с моята писанка, която се казва Амбър и е на 3 месеца. Ето я и нея :

# 629
Целувки и гуш за всички маци  Heart Eyes
Палечка  Joy Това май е любимо място за всички маци Grinning

Общи условия

Активация на акаунт