Любители на котки - тема 51

• 41 132
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Между гори и планини
Не, учебна литература и книги ще продавам. Тъй че, ученици, студенти, любители на книгите - заповядайте!  Grinning

Да не е спам - Кети се престрасти към домашните ми чехли. Все ме кара да си ги събувам, прегръща ги, гали им се, хапе ги лекичко....Хм, започвам да ревнувам!  Crossing Arms
След малко ще сложа снимка за доказателство.

Почивка в леглото на баткото  Wink

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 14:12 от Топъл дъжд

# 601
Значи със сигурност ще се видим аз работя в библиотека и често посещавам книжарници.Дано се познаем.

# 602
  • In a surreal moment!
вижте едни наредени и украсени сладури
http://mnogozle.com/video11149_vreme-za-relaks.html

а тук нещо с кученца, не помня от кога не съм се смяла със сълзи,но тия тримата ме задавиха
http://mnogozle.com/video11307_koi-napravi-tova.html
ох, началото и края са  покъртителни  Joy

прибавям и един страстен почитател на цигарата  Mr. Green
http://mnogozle.com/video10744_nai-sladkiqt-pushach.html

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 15:12 от ИКСИ

# 603
Свърши тя  Laughing
Между другото, едното от котета на Опашатия е запазено з амоя колежка. Това с черното на нослето - http://www.flickr.com/photos/13879848@N04/5868596647/in/set-72157626272042772
Аз чакам котково да ми пише установен пол на сладурчовците, за да мога да им пусна поотделно обяви.  Като гледам бързичко ще си намерят дом. Дано  и моето бебе Мери да изкара същия късмет, довечера ще я снимам и ще ви я покажа какъв е сладък шемет.

# 604
  • Някъде в търсене ............
Много гушки на малки и големи котьовци и котани Hug Hug Hug
Да споделя, ден и половина Мърко пак зачезна, снощи го намерихме на съседна улица, гледаше много стерснато, но пак искаше да тича след една котка Grinning Ох тези мъже ooooh!
Да ви се похваля , намерихме се пред нас, беше под колата на мъжа ми, като я мярнах след това я подмамих и си дойде при мен. Страшно гальовна и мъркаща и нежничка е . Засега я прибрах в гаража, ще ми отнеме около 2 седмици да се преборя с домочадието да си я кача горе.
Мърко като я видя подивя много , но не е съскал с/у нея, но извивашв на умряло Mr. Green Mr. Green, ревност Mr. Green Mr. Green и сега съм в немилост Sad
А тук си проспа младините, като се върна дребната от състезанието

# 605
Здравейте, скоро не съм ви показвала моите бандити, но ето един от тях:

# 606
Между другото, едното от котета на Опашатия е запазено з амоя колежка. Това с черното на нослето - http://www.flickr.com/photos/13879848@N04/5868596647/in/set-72157626272042772
Айдеее, промоционалните котета свършват! Laughing
Дечурлигата искат да си запазим поне 1 /а най-добре и петте Mr. Green/. Явно съм обречена на малки грозньовци. Laughing Те пухкавите и изписаните бързо си намират стопани, пък аз каквато съм жалостива, ако се появи някой дето никой не го иска - айде в къщи. Добре, че поне на мама златото е дългокосместо и красиво, че след него ми тръгна... Joy

Lumikiki, вчера пак разглеждах задници, ама нещо не мога да ги определя. Тази седмица Теди обеща да мине и ще ги разгледаме заедно, пък дано ги измислим кой какъв е. Веднага ще ти пиша щом добия яснота!

Setibeti,
пробвай да го снимаш отдолу изпод стъклото на масата, ако успееш да го накараш да легне отгоре. Много са смешни!

# 607
  • София
Здравейте, момичета!

Ама какви красоти сте показали! Изобщо не ме жалите - тук няма и една котка, която да нагушкам...

След една ужасно тежка седмица си почивам у дома, с чистене и готвене /правя пълнени тиквички и бухти - всичко това само за един човек, т.е. за мен самата/.

Седнах да гледам финала на първенството по тенис. Чехите са много щастливи за успеха на Квитова, която всъщност отстрани нашето момиче.
Та докато чакам да почне, реших да пооживя темата. Аз си ви чета, но все по-рядко ми се отдава възможност да пиша.

Asha, миличка, Господ да ти дава сили - да лекуваш мъниците, но и да приемаш със смирение решенията на съдбата.

Целувам всички болни котета, както и тези, които си търсят дом, и им стискам палци.

# 608
Setibeti, пробвай да го снимаш отдолу изпод стъклото на масата, ако успееш да го накараш да легне отгоре. Много са смешни!

hahaha  Joy

# 609
  • София
 Joy

# 610
  • София
setibeti, много е сладък!

Аз да се похваля, че другата седмица ще си вземем малко мъжко британче за Каролинка.... малката мишка е на 3 месеца, ще показвам снимки  Hug

# 611
Олеее, Над, може ли като се родят бебета един ден да ги снимам  Praynig

# 612
  • тъгата в мен
Какво стана с Опашатко?Т.е. с котарачето без опашка?

# 613
Ами стана татко на бебоците от подписа ми  Mr. Green
Живее си щастливо с жена си и децата си, лаком е 10 котарака  hahaha

# 614
  • София

Да ви покажа предблоковия приятел Ежко Бежко  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт