Любители на котки - тема 51

• 41 056
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
  • Между гори и планини
Кети по мои спомени беше 3кг и 500 гр. зимата.
Сега доста е поухърбавяла, дали защото докато беше болна не е яла много, дали от жегите (сега яде по купичка храна на ден). Но е само козина и кости (е, има малко месце колкото да не е без хич).
Всеки който дойде у дома пита дали не е бременна  Laughing

Явно си има такива котки - тя е с капковидна форма, като крушка. И винаги изглежда пълничка. Затова й казвам на галено "Трътчица"  Laughing
Котката на майка ми е толкова мазна и угоена, но има форма на солета - дълга, с дълги крайници и прилича на дива котка.

# 331
Затова й казвам на галено "Трътчица"  Laughing
hahaha Много сладко звучи. Теглила ли си я наскоро да видиш дали наистина е отслабнала? Може просто така да ти изглежда, защото сега е с лятната козина. Пък и през зимата се трупат килца, и при животните и при хората  Mr. Green Може сега да се е вталила за лятото.

Аз на Богданка й викам "гюле" - четири кила и половина е. Не е слабичка, но пък не е чак и дебела, просто е много "якичка" и по-голяма от котките на познатите ми в България. Главата й е голяма, тялото й е дълго и широко. Като си ходихме до България миналото лято, доста се учудих колко малки ми се видяха всички котки в сравнение! Тогава за пръв път видях котарака на братовчед ми, който много ми се беше хвалил - какъв е голям и хубав, гледан, на леглото спи. Приготвих се да видя някакъв тигър едва ли не  Laughing А то едно скромно котенце такова, хихи. Те сега ме будалкат че съм си имала американски мутант  Mr. Green Май наистина тук всичко е по-голямо.

Много хубава разходка си е направил Грей!

Joy Страшна история! Особено края  hahaha

# 332
Добро утро.Икси стискам палци  fingerscrossed Flowers Four Leaf CloverТопъл дъжд на нацелуваш Кети.Таня Мъро веднага ви е избрал.Хубава и спокойна седмица на всички писани и техните стопани   bouquet

# 333
  • Варна
Явно си има такива котки - тя е с капковидна форма, като крушка. И винаги изглежда пълничка. Затова й казвам на галено "Трътчица"  Laughing
И аз казвам на Еленка, че има крушовидна форма Joy Ама баш си е така, като седне на задните си крачета изглежда като круша Simple Smile Тя и друг прякор си има - Ленчушка-Чушка hahaha
Кетя пък е Кетка-Солетка, защото е слабуш. Явно наистина е въпрос на структура, еднакво ядат, а са толкова различни.

# 334
  • Козлодуй
Лунен сън- ти сигурна ли си, че Гари е 100% коте  Mr. Green- за пръв виждам водолюбив котарак, браво  Peace Аз моите, когато реша да ги пера, целият квартал разбира...
Абе за котка-котка е.Дере и хапе,издава звук "Мяу" и когато се глези "Мърооооул"-точно така си представям,че прави Грибо на Леля Ог Mr. Green Обаче не е съвсем нормална котка,факт.Галените му имена клонят към всякакви форми на маГаре-заради магариите,които върши,иначе и дългоушковците май се боят от вода Grinning
butter Лео ми пълни душата Heart Eyes Както и всичките ви котета и котарачковци,да ги нагушкате от мен Hug
А аз даже и не подозирах,че съседът ми има котка,при това с малки.Разхожда едно чау-чау Grinning Добре,че ме светнаха във вет.клиниката.Така че до няколко дни по всяка вероятност маГарко ще си има другарче за игри.Няма да тормози мен,като се върна по нощите от смяна,да играем на гоненица и криеница Twisted Evil Mr. Green Този път мисля да взема женско,искам едно кротко и любвеобилно същество,което ще балансира онзи бяс.
Усмихната и успешна седмица на всички  bouquet

# 335
Привет!

Вчера щях диабет да лепна, такива сладури ви казвам, влюбих се до уши. Целувах ги, мачках ги, снимах ги... и тези дни усещам как пак ще ида на село да ги видя.

Само да уточня - не си търсят дом, обещани са, и скоро хората ще си ги вземат.

# 336
Теди страхотни синеоки котешки бебета.Да са живи и здрави и новите им стопани да им се радват.

# 337
Момичета, искам да ви помоля да стискате палци на моите две мацинки, че днес ще ги кастрират...положителната енергия от тази тема винаги помага  Hug

Спорна седмица на всички котколюбци и техните пухкави съкровища!

# 338
  • София
Тедке, не се съмнявам, че ще ги наглеждаш Simple Smile Страхотни са Simple Smile

Linn, всичко ще е наред.
При моя Харо по-трудно беше излизането от упойката, отколкото самата процедура.

Ние бяхме оставили Харо сам у дома, защото ходихме до Девин. Няма такава любов като се върнахме.
И се скубе като за световно.

# 339
Linn стискам fingerscrossed

# 340
  • София
Tedka, разкошни са и котетата и снимките!!!!!!!

Linn fingerscrossed

# 341
Стискаме  Praynig

Видях, че сте се разговорили за килорами -- Миша е над 5 и става все по-дебела и все по-дебела, макар че след кастрацията не е хапвала нищо друго освен Р. Канин за кастрирани и Arden Grange за дебели котки. В чудо се видях! Сега купих Hills за кастриране и се надявам на чудеса вече...

Та така, за да си отиват имената им, са Белчо и Дебелчо.  Laughing

Уффф... и като казах Белчо... оставихме го в клиниката за наблюдение и тестове тази сутрин, защото... вчера правеше някакви много странни ... като гърчове  Cry Cry Cry Ужасно много ни изплаши, сякаш не може да си координира задницата и я мятка насам-натам във въздуха и мяуче пронизително... Толкова ми е мъчно! Стискайте палци да се оправи... Искам само да е здравичък, въобще не ми пука, че е с едно краче по-малко, с перфорирано око, с безброй рани от уличния си живот, кожа и кости... искам само да не го боли!!!  Cry

# 342
  • Варна
Меичка, стискам палци fingerscrossed Не се намъчи това коте, дано му е за последно Tired
Палци и за котетата на Linn Hug
Теди, тези котенца като клонирани, големи сладкиши Heart Eyes

# 343
  • Между гори и планини
Меичка, дано котето да се оправи! Ветовете дадоха ли поне предполагаема диагноза?

Linn, не се притеснявай, кастрацията е най-доброто решение, ако не искаш постоянно разгонване или котило. Всичко ще е ОК. Първият ден може да са по-поспаливи, омърлушени и да не ядат ( за да не повърнат). До 24 часа след това се съвземат напълно. Моята Кети спа 48 часа, с инжекция й давах вода и мляко да не се обезводни и се оправи.

Като си я прибрахме след кастрацията ми беше много сърдита. Сложих я на дивана, галех я, да я успокоя. А тя се завърташе все с гръб към мен. Обидена много  Rolling Eyes
Така и като й давах лекарства - пие, стои, дори не драска..... обаче после пак поне час ми обръща гръб  Laughing

# 344
Oх... току що говорих с тях -- явно прави реакция към антибиотика, на който е от няколко дни. Ще го сменят Sad

Днес имаше и една раничка по телцето -- от инфекцията от крачето, която се била разнесла по кръвта Sad Ще тушират с антибиотика.

Ще го наблюдаваме. Не знам... умирам от страх. Утре ще си пусна почивен ден и ще си го гледам, но ако нещо стане, просто... не знам как ще реагирам. Т.е. знам, ще се панирам. Вчера като го видях така да си мятка задницата и се разпищях  Cry

Общи условия

Активация на акаунт