Раждане вкъщи 14

• 21 652
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
Кажи сега защо в същия метаанализ не е включено именно това мащабно холандско изследване.

Напротив, включено е. Чела ли сте мета-анализа?  Wink

# 151
  • София
...
Бащатко, няма ли да ми отговориш на въпросите от вчера за Janet Fraser?

Шшшшшшт, тихо, тихо! В къщата на обесения не се говори за въже! Нека всичко отшуми, че път ги чака (напред)!

# 152
Rolling Eyes Сега и делфини трябва да търся....

# 153
  • София
Боже, какви уникални словесни препратки, какъв брилянтен ум и чувство за хумор!  Sick

# 154

Бащатко, няма ли да ми отговориш на въпросите от вчера за Janet Fraser?

Не го познавам.  
Ако искаш нещо за григорова мога да ти кажа.

# 155
  • До хладилника, който обичам
Съжалявам Бу, но ти се опита да изкараш БГ-мамма с някакъв друг статут. Аз не съм казвала, че някой от сайтовете няма социална отговорност. Ти какво ми казваш сега, че тази реклама е просто линк и няма нужда да има пълната информация? Този линк от потребител ли е пуснат или сайта получава пари за рекламата?
Ти ми каза, като не ми харесва информацията в БГ-мамма, като не мисля, че е пълна да напиша нещо, аз ти казвам същото. Социалната отговорност е на всички ни. Казвам, че сайтът се списва по същия начин както тук се е правило в началото и ако имаш претенции към Родилница трябва да имаш и към БГ-мамма, защо двойният стандарт?
Не. Казвам, че в секция "раждане" на статиите в бг-мамма има според мен не малко и различна информация за видовете раждане, че и за рисковете, свързани с това. И доводи приведох. Това не е като еднотипна и едностранчива информация.

Казвам още, че рекламата е реклама. Ако има проблем с информацията за дадена реклама, то отговорността лежи в производителя. Той носи отговорност за това, не рекламоприемателите (или както там се води думата).

Така че, стандартът ми не е двоен, напротив. Очаквам както от едните, така и от другите. Засега едните по моите скромни критерии предоставят по-пълна и разнородна информация.

# 156
  • София
Ама, Бу, несъвършенството на БГ-Мамма ли е оправданието за несъвършенството на Родилница и ербап създателите и?! Разликата е от земята до небето, бе, стига паралели! Тук виртуално операции не се предлагат и ИС (в ОНЗИ смисъл) не е необходимо за да си потребител!

# 157
Е, хубава работа, като няма вече какво се разчепва - дайте да подхванем рекламите! Нали ако няма реклами, ти, Атти, няма да можеш да си споделяш тук алтернативните възгледи? Ако имаше тенденция да се потискат определени течения, нямаше да го има този подфорум. Тук всеки може да се вихри до насита, което за други форуми не може да се каже.
Докато не предложиш алтернативна издръжка на бг-мамма, ще трябва да приемаш рекламите мълчаливо. И на мен не ми харесва заека на Нестле да обяснява на детето ми, че ще остане ниско ако не пие Нескуик, но пък мога да си спра телевизора ако поискам. И ти можеш да направиш същото.
А магнерич има листовка, както и всеки друг лекарствен продукт - изписват ти, четеш, ако те устройва пиеш, ако не - търпиш контракциите.

# 158
ivonska, леко че ще се прехапеш!

# 159
  • София
ivonska, леко че ще се прехапеш!

Боже, колко умно! Tired

# 160
А какво естествено има в раждането под вода с делфини? Освен ако не си делфин де.

# 161
А какво естествено има в раждането под вода с делфини? Освен ако не си делфин де.

Някои са делфини, не им отнемай правата.

# 162
григорова дали ще си отпусне ваната да пусна делфина в нея?

# 163
Ето как би звучало информираното съгласие на Родилница за домашно раждане:

По време на раждане, за своето спокойствие и максимално изживяване може да се наложи да пренебрегнете някои рискове и процедури. Това може да предизвика проблеми за вас и за плода.

Преценката кои рискове да се поемат е направена от тотално неквалифицирани лица, които обаче мислят позитивно и ще ви насочат към правилния избор.

Proceed at your own risk.

И не ми говорете как катеренето е естествена човешка възможност, прекалено сме свикнали на френдове, клеми и карабинери с муфа, трябва да се катерим без осигуровка или най-много с конопени въжета. То какви са тия алпийски седалки, дето така пречат на движението? И освен това от интернет се научих да връзвам двойна алпийска пеперуда.

# 164
григорова дали ще си отпусне ваната да пусна делфина в нея?

Хм, хайде стига с тази Григорова!
       Аз искам да раждам като Жена /Човек/ - не като Делфин.

Общи условия

Активация на акаунт