Раждане вкъщи 14

• 21 513
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
  • София
"Защитата" в тази тема показва една отблъскваща и гротеска реалност, противоположна на претенцията за извисеност и просветление. Духовността е смирена, тук цъфти безсилен гняв.

Надявам се НКК и ЛЛЛ да не хлътнат в капана на екстремистката група както Естествено, защото последните колкото и да се разграничават, повече надали някой ще ги приема като преди и с право.

# 256
  • До хладилника, който обичам
Националният комитет по кърмене е в момента съставен изключително от лекари, някои от които доста закостенели като разбирания, та надали Laughing НАПК имаш предвид.
Ла Лече Лига е международна организация, която за 55-годишния си живот е имала възможност за избягване на много капани, а предполагам, ситуациите, с които са се сблъсквали лидери в толкова различни по манталитет и нрав страни, са помогнали за оформяне на политика за преодоляване и избягване. Такива именно неща, които се срещат в тая област на майчинството, и които могат да граничат с ходенето по тънък лед, са причина ЛЛЛ да има сериозна политика на поведение, маниер на общуване, застраховка за лидери, както и строги правила за не-смесване на каузите.

# 257
  • София
Метаанализът на Уакс е боклук от световна класа, който бе осмян за безбройните си грешки от учени от цял свят. Това вече го дискутирахме, но вие ще повтаряте до припадък лъжата, дано някой се заблуди, че е така.

Отново питам - коя сте Вие и какво е Вашето образование, за да си позволявате подобни неаргументирани коментари?

Искам да помоля persimon и Iva_D да изпратят писма до редакторите на списанието и да изложат там своите аргументи и доказателства, че мета-анализът е "боклук от световна класа".

Мисля, че Persona пита в качеството си на каква Персимон определя научен труд като "боклук от световна класа".

Тъй като сега Персимон се опитва да си измие ръчичките с дадените от нея цитати от учени, моля да посочи в кой цитат от кой учен е употребен епитетът "боклук от световна класа"  Laughing

Защото ако такъв епитет няма, значи конкретният е на Персимон и е резонно същата да уточни по силата на какво образование и квалификация ТЯ определя научен труд като "боклук от световна класа".

От самия въпрос на Персона е видно, че той не иска обяснение за критиката на анализа, с която е отлично запознат, а конкретно за думите "боклук от световна класа" и за образованието на човека, който ги употребява. Ако точно тези думи са употребени от учен с равен или по-висок на Уакс и колеги ранг, въпросът нямаше да стои.

# 258
yanast, и как би продължела дискусията, ако ви пожелаят пираня във ваната за раждане?
Шегичка, нали
.
Мхм. За теб - пираня.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Просто не ми е ясно как искате сериозно отношение от сериозните.
Ето и вонска все някакъв гняв я влече. Гледат само какво да извадят да оглозгат.
Съдят, обиждат, все жени/майки/, които не познават.
Сигурен съм, че като се поизчисти от ... , ще получиш и смислени отговори.
Засега, толкуз.

# 259
  • София

Ясно ми е, имам представа от вас. Но сектата би направила всичко да ви се "подвре" за да използва обществените ви позиции, вЕрвай ми! Опитвам се да кажа, че не е като да не са си го помислили и както се разбра - готови са да драпат с всички средства. Не разбирам само какъв им е интереса (не онзи за пред медиите!)? Any ideas?

# 260
  • София
Ти нали щеше да си играеш? Или тук е по-интересно?

Ти как би квалифицирал тогава изказването на персимон спрямо WASP, да не го търся назад, вярвам сещаш се кое?

# 261
Ти нали щеше да си играеш? Или тук е по-интересно?

Ти как би квалифицирал тогава изказването на персимон спрямо WASP, да не го търся назад, вярвам сещаш се кое?
Децата заспаха и докато си режа ноктите на краката....

# 262
  • До хладилника, който обичам

Ясно ми е, имам представа от вас. Но сектата би направила всичко да ви се "подвре" за да използва обществените ви позиции, вЕрвай ми! Опитвам се да кажа, че не е като да не са си го помислили и както се разбра - готови са да драпат с всички средства. Не разбирам само какъв им е интереса (не онзи за пред медиите!)? Any ideas?
Мога да говоря само за Ла Лече Лига.
Имаме детайлно обучение, което включва и това, как кандидатът се справя с не-смесване на каузи и разделяне на интересите. Не е казано освен това, че всеки кандидатствал, е приет за кандидат или че завършва с акредитация. Понякога се установява, по-често на първи, а понякога на втори етап от обучението, че този човек не е подходящ за тази организация или пък, организацията - за човека. И всеки си поема по пътя, в крайна сметка има повече от един начин да се помогне на майките.

# 263

А твоя интерес какъв е?

А аз доколкото знам доста от жените дето пишат в Родилница са и консултанти по кърменето

# 264
  • София
...Съдят, обиждат, все жени/майки/, които не познават.
...

А твоето участие категорично не включва такива неща?  Laughing Всъщност, точно твоето поведение даде тон на темата и подстрекава осъждане, защото не стигат аргументите ти за нормален и аргументиран диалог. Обиди и намилане колко естествен процес е раждането са крайно недостатъчни...

# 265
  • София
yanast, и как би продължела дискусията, ако ви пожелаят пираня във ваната за раждане?

Намери кой да го каже. Аз получих толкова мили пожелания за своята бременност и бебе от някои потребители, че ако ми пукаше за писанията на ненормалници, щях да се гръмна  Grinning Добре, че съм достатъчно умна да знам чии постове да си пускам по допирателната.

Ако ние, "опозицията", подскачахме подобно на теб като параноици всеки път, когато някой ни закачи, досега да сме оревали целия свят. Ама на тебе всяка дума ти се привижда като лична заплаха за теб и семейството ти -  за това си има диагноза, знаеш.

Един мой пост на предната страница остана без отговор от теб, би ли му обърнал внимание, въпросът е изключително неагресивен, незаплашителен и бих казала, резонен?

# 266
Достатъчно е да кажа, че образованието ми е съответно и съм абсолютно в позицията да направя такова изказване.  Grinning Изобщо нямам ни най-малко намерение да се обяснявам и да изнасям лични данни и да вея дипломи, особено пред фалшив юзер, с "hidden agenda" който самият никога не е казал кой е, какво образование има и най-вече-- що дири в бг мама.

"боклук от  световна класа" е мое резюме на извода от доказаните безбройни слабости и откровени грешки във всичко в тази статия, като се започне от подбора на статиите за анализ, мине се през статистическите процедури и се стигне до простите изчисления-всичко е не наред. Не само, че има грешки, които за себе си съм сигурна, че не са "по погрешка", а има и изкривяване и изпускане на съществена информация. Т.е-този нещастен метаанализ е боклук от световна класа IMO.

Метаанализът на Уакс е боклук от световна класа, който бе осмян за безбройните си грешки от учени от цял свят. Това вече го дискутирахме, но вие ще повтаряте до припадък лъжата, дано някой се заблуди, че е така.

Отново питам - коя сте Вие и какво е Вашето образование, за да си позволявате подобни неаргументирани коментари?

Искам да помоля persimon и Iva_D да изпратят писма до редакторите на списанието и да изложат там своите аргументи и доказателства, че мета-анализът е "боклук от световна класа".

Мисля, че Persona пита в качеството си на каква Персимон определя научен труд като "боклук от световна класа".

Тъй като сега Персимон се опитва да си измие ръчичките с дадените от нея цитати от учени, моля да посочи в кой цитат от кой учен е употребен епитетът "боклук от световна класа"  Laughing

Защото ако такъв епитет няма, значи конкретният е на Персимон и е резонно същата да уточни по силата на какво образование и квалификация ТЯ определя научен труд като "боклук от световна класа".

От самия въпрос на Персона е видно, че той не иска обяснение за критиката на анализа, с която е отлично запознат, а конкретно за думите "боклук от световна класа" и за образованието на човека, който ги употребява. Ако точно тези думи са употребени от учен с равен или по-висок на Уакс и колеги ранг, въпросът нямаше да стои.

# 267
  • София
Хохохо, намекваш, че консултантите по кърмене всъщност подкрепят екстремистката група за неасистирано домашно раждане включително при медицински противопоказания?  Laughing Съвсем изтърва конете ми се струва...

ПП. Нямам интерес. Не съм толерантна с манипулатори и сектанти. Считам за свой дълг да обсъждам и анализирам практики, водещи до смърт на невинни.

А твоя интерес какъв е?
А аз доколкото знам доста от жените дето пишат в Родилница са и консултанти по кърменето

# 268
  • София
Достатъчно е да кажа, че образованието ми е съответно и съм абсолютно в позицията да направя такова изказване.  Grinning

Не ти личи по нищо. Но дори да имаш някакво съответно образование (силно се съмнявам), мога да предположа как си го избутала до диплома, имайки предвид нивото на знания и поведение, които демонстрираш.

# 269
Хохохо, намекваш, че консултантите по кърмене всъщност подкрепят екстремистката група за неасистирано домашно раждане включително при медицински противопоказания?  Laughing Съвсем изтърва конете ми се струва...

ПП. Нямам интерес. Не съм толерантна с манипулатори и сектанти. Считам за свой дълг да обсъждам и анализирам практики, водещи до смърт на невинни.

А твоя интерес какъв е?

Хо хо, мо хо ФАКТ!  "доста от жените дето пишат в Родилница са и консултанти по кърменето"
Отивай на кино!
Пръчка искаш ли?

Общи условия

Активация на акаунт