Раждане вкъщи 14

• 21 451
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
Достатъчно е да кажа, че образованието ми е съответно и съм абсолютно в позицията да направя такова изказване.  Grinning

Не ти личи по нищо. Но дори да имаш някакво съответно образование (силно се съмнявам), мога да предположа как си го избутала до диплома, имайки предвид нивото на знания и поведение, които демонстрираш.

Хех, кой ми прави определения дали ми личало образованието hahaha Я кажи ся, ще рутиш ли решението на Страсбург или...? Joy

С мерит ми е последната степен; предното ми поискаха разрешение да ползват дипломната работа да обучават с нея студенти, щото била брилиант; по- предното пък 93%.  bowuu Е, не е идеално, наистина. Който е постигнал повече-адмирации. Grinning

# 271
  • София
...Хо хо, мо хо ФАКТ!  "доста от жените дето пишат в Родилница са и консултанти по кърменето"
Отивай на кино!
Пръчка искаш ли?

Спокойно, де.  Hug Нали знаеш, че Вселената не е пълна само с тебеподобни, нужно е разбиране, приемане и любов...  Laughing

Ще споделя с теб, че искрено се надявам официалните организации, които имат в редиците си екстремни куражлийки, раздаващи медицински съвети на общо основание и без съответното образование, да бъдат озаптени и да не сеят сектантския вирус, яхнали каузата за кърменето... Ще бъде жалко да се компрометира едно такова страхотно нещо, получило наистина широка и съвсем реална подкрепа от обществото!

# 272
  • София
Персимон, много странно ми се струва, как мозъчните ти клетки така и не възприеха становището ми за асистираното домашно раждане и за делото в Страсбург, но същите мозъчни клетки (явно много оскъдни) са ти изкарали такова брилянтно образование  Laughing

Или може би постоянното ти повтаряне на някаква измислена от теб халюцинация (Флип срещу делото Старсбург) се дължи не на слабия ти умствен капацитет, а на душевното ти заболяване?

Забавна си, но след втория пост за деня се изтъркваш. Пази си нервичките, лесно изпушват.

# 273
...Хо хо, мо хо ФАКТ!  "доста от жените дето пишат в Родилница са и консултанти по кърменето"
Отивай на кино!
Пръчка искаш ли?

Спокойно, де.  Hug Нали знаеш, че Вселената не е пълна само с тебеподобни, нужно е разбиране, приемане и любов...  Laughing

Ще споделя с теб, че искрено се надявам официалните организации, които имат в редиците си екстремни куражлийки, раздаващи медицински съвети на общо основание и без съответното образование, да бъдат озаптени и да не сеят сектантския вирус, яхнали каузата за кърменето... Ще бъде жалко да се компрометира едно такова страхотно нещо, получило наистина широка и съвсем реална подкрепа от обществото!
Аз съм спокоен, ти се чудиш какви обиди да насееш, не аз.

Ще споделя с теб, че страхотно нещо, преди да получи тази "наистина широка и съвсем реална подкрепа от обществото", също бе заклеймявана от такива като теб. Е с пъти по малко.. но все пак. А и все още, като се види жена да кърми в парка се гледа с недоумение от доста хора
Светът се развива приемай го! А такива като тебе винаги ще има.
А ти какво беше?

# 274
Не, сладуранке, въпросът е какво правиш ти тук вече сигурно 300 страници, когато на първата от тях стана ясно, че нямаш какво да кажеш, различно от това, което всички мислят (включително тези, които са твърдо за домашно раждане), а именно че домашното  раждане трябва да се регулира и да стане асистирано за да се избегнат ненужните рискове.

Не, че не е ясно какво правиш де--правиш си кефа да се дърляш и да надделяваш над "врага". Това са енергийни игри по крадене на енергия, ще ме извиниш за езотеричното обяснение на поведението ти, но това е истината. Резултатът то такова поведение е загуба на енергия. Честито.  bouquet

Персимон, много странно ми се струва, как мозъчните ти клетки така и не възприеха становището ми за асистираното домашно раждане и за делото в Страсбург, но същите мозъчни клетки (явно много оскъдни) са ти изкарали такова брилянтно образование  Laughing

Или може би постоянното ти повтаряне на някаква измислена от теб халюцинация (Флип срещу делото Старсбург) се дължи не на слабия ти умствен капацитет, а на душевното ти заболяване?

Забавна си, но след втория пост за деня се изтъркваш. Пази си нервичките, лесно изпушват.

# 275
  • София
...Ще споделя с теб, че страхотно нещо, преди да получи тази "наистина широка и съвсем реална подкрепа от обществото", също бе заклеймявана от такива като теб...

Нещо си се объркал - аз кърменето винаги съм го подкрепяла съвсем реално и буквално, значи не такива като мен са го заклеймявали. Wink И не само него, но пък подбирам каузи, съвместими с нормата за здрав разум.

# 276
  • София
...
Не, че не е ясно какво правиш де--правиш си кефа да се дърляш и да надделяваш над "врага". Това са енергийни игри по крадене на енергия, ще ме извиниш за езотеричното обяснение на поведението ти, но това е истината. Резултатът то такова поведение е загуба на енергия. Честито.  bouquet
...

Честито и на теб, тогава!  Laughing

# 277
...
...

Честито и на теб, тогава!  Laughing

Хаха, е тука си права. Не мога да не те поздравя и теб за същото постижение, обаче! Laughing  bouquet

# 278
...Ще споделя с теб, че страхотно нещо, преди да получи тази "наистина широка и съвсем реална подкрепа от обществото", също бе заклеймявана от такива като теб...

Нещо си се объркал - аз кърменето винаги съм го подкрепяла съвсем реално и буквално, значи не такива като мен са го заклеймявали. Wink И не само него, но пък подбирам каузи, съвместими с нормата за здрав разум.
Ама ти вярно се взимаш много на сериозно! Да не мислиш, че някой го вълнува личните ти терзания и страсти.
Как пък повечето развити страни са преценили, че домашното раждане не е високо рисково, само вие си дълбаете на едно место. Да не вземе да си промениш мнението след някоя друга година!

# 279
  • София
Ама ти вярно се взимаш много на сериозно! Да не мислиш, че някой го вълнува личните ти терзания и страсти.
Как пък повечето развити страни са преценили, че домашното раждане не е високо рисково, само вие си дълбаете на едно место. Да не вземе да си промениш мнението след някоя друга година!

Виж, аналогията ти беше глупашка, поясних, че не си се изразил коректно и не такива като мен са заклеймявали кърменето. Сега по-достъпно ли ти стана?

ДОМАШНОТО НЕАСИСТИРАНО РАЖДАНЕ ПРИ МЕДИЦИНСКИ ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ Е РИСКОВО! Чети бавно, дано вденеш!

# 280
  • София

Как пък повечето развити страни са преценили, че домашното раждане не е високо рисково...

Асистираното домашно раждане. От акушерки, не от икономистки с комплекс за публично признание.

Перси, да ти напомня и аз, мила: хапчетата, докато е време. Че с всеки следващ пост все по-забавно истерясваш, ама в процеса на истерия убиваш много сиви клетки, а и без това са ти в оскъдно количество. Пази си ги, за следващия акаунт ще ти трябват.

# 281
Горката Joy Като се видиш в безпомощност, пускаш злобна пяна, и подемаш ад хоминем-ите като за последно и започваш да говориш за хапчета, липса на образование, липса на "сиви клетки" и прочее. Истинска дама, уважаван юрист и достоен опонент. hahaha Бих искала да знам как се казваш, фамилийката поне,  не за друго, а недай си боже, някой ден ако търся юрист да не налетя на тебе. Пупу, да си плюя в пазвата.  newsm17

Как пък повечето развити страни са преценили, че домашното раждане не е високо рисково...

Асистираното домашно раждане. От акушерки, не от икономистки с комплекс за публично признание.

Перси, да ти напомня и аз, мила: хапчетата, докато е време. Че с всеки следващ пост все по-забавно истерясваш, ама в процеса на истерия убиваш много сиви клетки, а и без това са ти в оскъдно количество. Пази си ги, за следващия акаунт ще ти трябват.

# 282
  • София
Споко, няма да попаднеш на мен, аз с душевноболни не работя. Подбирам си клиентите доста внимателно. А за ad hominem не си човекът, дето ще говори - освен лични плювни никакъв друг принос не си дала за темата. Даже се надявам скоро пак да се прибереш в санаторуима, където изкара няколко дни миналата седмица, темата беше започнала да става читаема без теб.

# 283

Виж, аналогията ти беше глупашка, поясних, че не си се изразил коректно и не такива като мен са заклеймявали кърменето. Сега по-достъпно ли ти стана?

ДОМАШНОТО НЕАСИСТИРАНО РАЖДАНЕ ПРИ МЕДИЦИНСКИ ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ Е РИСКОВО! Чети бавно, дано вденеш!

И кой определя тези "МЕДИЦИНСКИ ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ"? Защото надали ще се намери лекар в БГ който да каже, че няма. И то не защото иска да ви излъже, а просто винаги има за какво да се хване човек.

# 284
  • София
Да, следователно по вашата логика няма нито един лекар, на когото може да се вярва. Т.е. опираме пак до това, че вие не искате асистирано домашно раждане. Вие искате неасистирано. Да не вземе 'да се хване' за нещо.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт