Много се напряга, иска вече то да сяда - Януари (14)

• 27 239
  • 725
  •   1
Отговори
# 180
 Мила, Тонче  Hug върнахте ме и мен назад, назад във времето
 Ноеми, преди 2-3год. ми се беше развалила колата и ми се наложи да се кача в трамвай. ...честно казано бях забравила емоциите, които изпитваш докато пътуваш...цигани, блъскащи се и отъркващи се в теб хора, стоене на един крак и липсата на въздух...от тогава не съм повторила...
 Ауу, при нас времето стана страшно..

# 181
Люба, можеш да ги редуваш.  Просто всяко ново нещо въвеждай бавно и плавно Simple Smile
Да има достатъчно време организмът да го приеме и да свикне.
А ако ще прави реакция, да си сигурна от коя храна е... Peace

Елч, веднъж бясна за нещо крещя на ММ( а той хич не ме отразява  Twisted Evil )
И в беса си вместо Калине, му извиках ''КИЛИМЕ"  Joy

Тука пече слънце, хора...Даже мислех да излизам, ама малките заспаха. Дали и при нас ще вали?

# 182
  • София
Добрютро!

Ужас, каква чернилка е към Витоша, а ние трябва да ходим до УНСС. Че и гръмотевици чувам. Голяма буря ще е, дано отмине по-бързо. (...) Ставах да прибера китките от перваза на прозореца.

Елч,  Joy А той какво каза  Laughing

За приспиването - Радостина заспиваше или на ръце, или докато се храни. В един момент започна да си заспива сама в леглото. Понякога лягаме двете на спалнята и аз се правя на заспала  Grinning и тя заспива макс след 10 минути.

Страхотна музика   bouquet

# 183
...Който може да не излиза изобщо - в Младост вече е страшно!!!
(порой, гръмотевици, Витоша не се вижда изобщо, град също предвиждат)

# 184
  • София
...Който може да не излиза изобщо - в Младост вече е страшно!!!
(порой, гръмотевици, Витоша не се вижда изобщо, град също предвиждат)
И в Люлин вече е така.
Мамчета,назад четох че някой е правил инхалации на бебето си,но забравих кой EmbarassedИнтересуваме по колко време ги правите?Аз правя 3 пъти по 3минути на ден,дали е правилно newsm78

# 185
  • София
При нас е потоп. Нощ....Гърмежи, мълниии...

# 186
  • sofia
Мила,  Hug
от една седмица се мъчим с оризовата каша, но малката не я понася. Има оризова с банан, а аз не см давала плодове до момента, та се чудя ако захраня сега само с банан дали мога да си продължа след това с кашите. Друго, което ме притеснява, че в банановата каша има захар, бихте ли давали?

В Слатина също е много страшно, надявам се да поспре до час два.

# 187
  • София, Лагера
Ай идвам да се разпиша по темите. Тервел се отстреля, това време много приятно хипнотизира  Wink

По анкетата: Писала съм, че нямам поражения, но същевременно имам косопад. Просто знам, че косопадът ще спре сам до месец-два и не го считам за поражение  Wink

Ооо, Заяц, и аз ще се наредя при този доктор! Така и така ми е до нас  Whistling

Калифорния, като го държа под мишници само подскача.  ooooh! Tired (пак ме хвана носталгия по бебешките дни на баткото  Laughing ) Аз докато напиша, и ти вече си се консултирала със специалист  Grinning.

Рал,  Hug

Лук ет ми, аз съм с 2 Макси козита, но за съжаление не знам отговора на въпроса ти. Ще потърся книжката и ще ти кажа, ако я намеря.

Гел за венци ще ползвам, ако се наложи. Преди не ми се е налагало.

Party Party Party Peace

Адис, то зависи много по коя линия се возиш и по кое време. В нашите райони няма изобщо цигани, а аз се возих във време, в което хората са на работа  Wink Иначе и аз не бих си правила подобни опити  Wink

Малиии, докато пиша навън времето стана... като за филм на ужасите  Laughing

хихихи, "докато пишехте бяха публикувани 12 нови отговора"

# 188
Добро утроооо  Party

Сега ставаме  Shocked това не е било никога  #Crazy
Тъй като Тея много се въртеше цяла седмица и се будеше по 100 пъти на нощ, вярваща във възможностите си за млеконадой, изключих възможността да не и стига кърмата и пробвах да я сложа да спи без боди, само по пампа, тя спи до мен  Heart Eyes Та вчера не се събуди 6 часа и стана в 6 сутринта. Снощи реших да спим на отворен прозорец и я оставих по боди/не я завивам/ и се събудихме чак сега  Shocked /с малко поцоквания, но наистина малко/. Това го пиша не да се хваля че съм спала  ooooh! а за тези, чиито деца се събуждаха много като Тея  Hug

Агент, до кога си тук?

Ние излизаме на разходка че времето е супер. Приятен ден на всички!

# 189
  • Велико Търново
Три часа път на бурята до Търново и давам, мисля да направя едно кръгче из маалата, и да напазарувам, ама докато се наканя да стана от компа, ще минат 2. Дано не ме завали.

lyuba84 , сигурно те игнорират, щото споменаваш фитнеса  Laughing  Hug

Аз бих дала първо зеленчуците, и после, като реша да заместя второ хранене, тогава да включа кашите. Но по принцип, ако искаш само да предлагаш, без да заместваш, мисля че няма проблем, само, както е казала Мила, да е плавно и бавно.

# 190
Еми как да уча като много пишете и ми е интересно  hahaha

Люба, аз дадох първо оризова каша за около 10-11 дни, сега почнах и тиква, мисля пак 10-11 дни, бавно въвеждам едно по едно и мисля, че няма проблем  Peace

Бебешондел и Ели от няколко дни я оставям само по боди и на отворен прозорец и спи много спокойно.

Да питам, някой смята ли да се пробва с ЕБХ?

# 191
Добро утро!

И при нас е като нощ, тъмно, вали, гърми, ужас направо!

За анкетата писах, че нямам поражения, имах единствено 2 стрии на дупето, но ми изчезнаха от ампулите против стрии на Лиерак. Препоръчвам ги с 2 ръце, бях чувала, че стриите не се махат, но при мен имаше ефект, вече никой не ми ги вижда, а бяха едни широки и лилави.

Искам да ви почерпя, днес ставаме на цели 6 месеца  Laughing Как бързо лети времето, вчера видях едно бебче 3300 и ми стори тоооолкова малко, а като си спомня, че моята шушулка е била много по-малка, цели 2 кг  Laughing

# 192
  • sofia
Тонита,  Simple Smile
аз не замествам хранене, предлагам по малко м/у храненията, така успявам и по-голяма пауза да направя, защото по-малко от 5-6 млечни на ден не се събират на бебето.

Жоржи, мерси и на теб.

# 193
  • София, Лагера
Чери, честито на малката голяма Изи!!!    bouquet  Heart Eyes

Боооже, как си мина времето!

# 194
хълоу и в новата така музикална и придобрена  Hug темичка, че като нищо можеше и да я изпусна, а мерудийките обичат гърненцата и наоборот  Flutter величествено време отпочва, м (да не му порозовеят на Емката Ч. ушите, все пак)

бързо справяне с проблемите на всички!!  Praynig

виждам, станало е дума за прането със сапунени ядки - ползвам само това сега и за малката, и за нас. не запирам предварително и с нищо не ароматизирам, не ми липсва;) мога само да кажа като атестат, че едни отлежали денонощие и кусур петна от череша върху бял тишърт на Мартин излязоха. не стерилизирам, то няма и какво засега, когато дойде моментът ще измивам само. също не гладя бебешкото, колкото и любимо занимание да ми е. столчето ни за кола е до 13 кг и засега няма да сменям, последно беше малко под 7 кг и не е ясно дали ще достигне заветното удвояване на рожденото тегло на 6 м.

захранване се чудя дали да подхвана по-рано от планираното.. уф!, защото започна да се храни доста малко поради адските горещини, а на вода се мръщи точно като майка си и резултатът е и при нас (май за Тервелче стана дума за същото) почти сухи пелени.

някой спомена фимозата: мъжките мами, дон'т шаш, просто като едно наум - внимавайте! бяхме се доверили на Мартин, че редовно забелва и почиства и на 7 г. след посещение при двама спецове, които кимнаха а'ла нищо му няма на момчето, баща му се зае и с лидокаин спрей го отвориха, е не беше приятно. нямах представа, че може да се случи и при девойките, ..мерси на когото спомена за това!  Hug

по анкетата: моите екстри са малкият недоприбрал се корем и косопадът. предният път първото така лесно се прибра само със секс, но - младост, сега и това не е достатъчно..хъх! ще го оправям след като спра да кърмя, сега това е приоритетното. пикът на второто и при мен май отмина, неприятно е, но все пак е временно. целулит като шокахолик си имам по бедрата, не се е увеличавал, но редовно ползвам като скраб за тяло утайка от кафе (всъщност като афродизия за кожата, ах, мойта кожа). та наскоро от една от мамите тук научих, че я ползва именно срещу целулит.  Flutter

прегръдки от нас засега, ето тук http://s192.photobucket.com/albums/z258/rolla-careener/Ekatherina/ едно Кате-пате с усмивка за всички наборчета!

Общи условия

Активация на акаунт