Много се напряга, иска вече то да сяда - Януари (14)

• 27 239
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
Айййй, Гъбче, къде го намери това  Heart Eyes

Yams не съм виждала тука. Може би има в Била, Кауфланд, Метро и подобни, но не съм се заглеждала...

Правя сега едни солени мъфини...
Днес е черешови задуши и с черешките ще раздам и малко домашни кексчета. Много са ми тягостни такива дни, ама...

# 481
  • София
Добро утро!

Мерси за кафенцето и музиката!

Тонита, неприятна работа са въшките. Дано да ги разкарате по-бързо и окончателно.

Мила, много гадно за Жана, че е паднала. Аз имам навика да оставям Ади на спалнята и въпреки че слагам възглавници, много ме е страх да не падне.

Клечо, радвам се, че всичко се развива добре с оченцето!

Жоржиана, прекрасна емоция е закупуването на собствено жилище, а после обзавеждането....направо ти завиждам Simple Smile

Бебешондел, браво на Тея, че пие от чаша, ще взема и аз да пробвам Ади.

Ади тази нощ се буди през часи половина - два. Побърка ме. Толкова хубаво си спеше това бебе по десет часа през нощта.

Приятен уикенд!

bouquet

# 482
Елч, нищо не помага  Shocked

Днес моята дребосъчка става на 5 месеца  Blush Но нали знаете че не ги мога картинките  Whistling чувствайте се почерпени  moresmile

# 483
gali&presi , има,има.И аз съм така.След раждането смъкнах,после като се поуспопкоих качих,почти съм на кг , на които вл1язох да раждам Embarassed

# 484
Леле, Мила, толкова рано готвиш Crazy Аз до обяд съм абсолютно неадекватна и неработоспособна

Елч, заспиването не беше ранно, но поне беше по-безболезнено за мене. В 10.45 като излязох от банята го усетих, че се е разкиселявил вече, взех го да го кърмя/ че иначе нощем ми се препълват много гърдите/, пуснах розов шум и за 5 минути заспа. Но пред това беше беснял 1 час в леглото с играчките. Явно просто трябва да го оставям да се умори, а не да го мъча да го приспивам преди това. Лошото е, че дори когато му се спи не може просто да заспи, а почва да рънза, което крайно ме изнервя. И другото лошо е, че по-ранното заспиване доведе и до по-ранно събуждане. В 6.30 с такъв вик, че направо застанах на равнис  Joy  JoyЦока, цока и заспа, ама аз не мога......

Заровила съм се в нета и чета за ринопластиката, че мисля да си правя. Някой да си е правил?

Нашата педка я питах за контролен преглед при ортопед, тя ми каза, че в Токуда много добре ги гледали, нямало нужда, а и тя го оглежда и бил ок. Но понеже аз съм психопатка и никога не се предоверявам на един лекар мисля да го заведа на частно. Или при Алексиев, или при един дето Зайка ми препоръча.
Че Мартин има едни бабуни по главата, които мислех, че трябваше да са се изгладили вече

Мечтичке,  ooooh! Ама и Ларюха е една калпазанка. Аз ти казах, че ще става оперна певица. Честит малък рожден ден   bouquet Да я нацелуваш по дупето от нас с Марти

# 485
Добро утро мамита,

аз приготвям багаж, че утре ще заминаваме на море, макар че като гледам времето май няма да стигнем до плаж, не че ми пука особено де.

фуу, забравих пак какво щях да пиша newsm78  hahaha

с тия падания на децата от спални много ме е страх, сега като ходим на морето и ние ще спим тримата на спалня, ама няма да имам с какво да я барикадирам, докато ние си легнем.
Клече преди още да кажеш за Ники, дето се е одраскала, аз постоянно изследвах очите на Ема, че все ми се струваше, че има нещо одраскано, но слава богу в повечето случаи се оказваше мигла.

какво е туй yams?

Мю ти на каква диета си, душата?

ееххх Ггъбче размечтах се...

# 486
Добро утро!

Ей, изчитане нямате, личи си когато е лошо времето или много горещо  Mr. Green

Моята Калинка вчера луда ме направи. Откакто се прибрахме от разходка около 15,30ч. голямо мрънкане и голям рев. С триста зора я успокоих към 17,30, поспа малко, и после пак екшън. Успях да я приспя към 21,00, но аз вече бях като парцал. Днес стана към 6,00 и съответно не се успокои докато не събуди цялата къща и когато се събрахме всички около нея се ухили до ушите и се разприказва.
И сега ставам, защото я чувам как реве в другата стая, а кака й не успява да я успокои.

# 487
Това yams ми стана интересно и проучих, на български е някакво си игнам, което не го бях чувала.
А въпросния игнам е някакъв вид сладък картоф.
http://www.burnfateasy.info/bg/article.4ed3b6/%D0%92%D0%BA%D1%83 … 0%B8%D1%82%D0%B5/

# 488
Леле, Мила, толкова рано готвиш Crazy Аз до обяд съм абсолютно неадекватна и неработоспособна

Елч, заспиването не беше ранно, но поне беше по-безболезнено за мене. В 10.45 като излязох от банята го усетих, че се е разкиселявил вече, взех го да го кърмя/ че иначе нощем ми се препълват много гърдите/, пуснах розов шум и за 5 минути заспа. Но пред това беше беснял 1 час в леглото с играчките. Явно просто трябва да го оставям да се умори, а не да го мъча да го приспивам преди това. Лошото е, че дори когато му се спи не може просто да заспи, а почва да рънза, което крайно ме изнервя. И другото лошо е, че по-ранното заспиване доведе и до по-ранно събуждане. В 6.30 с такъв вик, че направо застанах на равнис  Joy  JoyЦока, цока и заспа, ама аз не мога......

Заровила съм се в нета и чета за ринопластиката, че мисля да си правя. Някой да си е правил?

Нашата педка я питах за контролен преглед при ортопед, тя ми каза, че в Токуда много добре ги гледали, нямало нужда, а и тя го оглежда и бил ок. Но понеже аз съм психопатка и никога не се предоверявам на един лекар мисля да го заведа на частно. Или при Алексиев, или при един дето Зайка ми препоръча.
Че Мартин има едни бабуни по главата, които мислех, че трябваше да са се изгладили вече

Мечтичке,  ooooh! Ама и Ларюха е една калпазанка. Аз ти казах, че ще става оперна певица. Честит малък рожден ден   bouquet Да я нацелуваш по дупето от нас с Марти

страшна калпазанка е  Heart Eyes с марти ще се разберат някак за заспиването  Mr. Green целувки и от нас.  Hug

и аз съм се замислила за ортопед  newsm78

# 489
Елч, нищо не помага  Shocked

Днес моята дребосъчка става на 5 месеца  Blush Но нали знаете че не ги мога картинките  Whistling чувствайте се почерпени  moresmile
ейййй да бе! и Дара става на 5 месеца Laughing Laughing Laughing
да са ни живи и здрави шушулките! Heart Eyes

# 490
  • sofia
http://www.babyfood101.com/email/week02/
тук има картинка на yams

# 491
  • В две тъмни очички
look_at_me,imam si edna mechta , препоръчвам ви Алексиев с 2 ръце  Peace

Момичета дайте съвет, днес е 4-ти ден откакто малката не е акала, вчера пробвах с термометъра - не стана, дадох Дуфалак - пак не става!  Tired Коремчето й е подуто , крива е и като пръцка, може да ви удуши  Whistling..........

# 492

страшна калпазанка е  Heart Eyes с марти ще се разберат някак за заспиването  Mr. Green целувки и от нас.  Hug

и аз съм се замислила за ортопед  newsm78

аууу, сакън недей, рано им е още да се гушкат Joy Heart Eyes

Елч, честит малък рожден ден и на вас  bouquet

# 493
look_at_me,imam si edna mechta , препоръчвам ви Алексиев с 2 ръце  Peace

Момичета дайте съвет, днес е 4-ти ден откакто малката не е акала, вчера пробвах с термометъра - не стана, дадох Дуфалак - пак не става!  Tired Коремчето й е подуто , крива е и като пръцка, може да ви удуши  Whistling..........

Бубе, преди време бяхме така. Нищо не помагаше освен свещичка Бизакодил. Отрязвах половината. До максимум половин час се изакваше.

# 494
  • sofia
Бубе, ако пробваш да захраниш по неволя с круша? Въпреки, че Дуфалака трябва да е доста по-силен! Това сигурно се е получило от ориза, нали запича....

В този ред на мисли, да ста срещали каша от кафяв ориз, че не ми се поръчва от майната си!

Общи условия

Активация на акаунт